Dáwid Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 SP, Kapok kölcsön kormányt ? :o Rolót hozzad ám ! Felhívom Tomakkot, hogy hozza a saját kormányom, mert akkor nincs mivel kormányoznom a feketét. :) Kormányt ócón? <_< :wacko: :( ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Kormányt ócón? <_< :wacko: :( ;) ;) Ez szigszalagtuningos bőrös. :o De elviheted óócsóé. Lufis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Ez szigszalagtuningos bőrös. ;) De elviheted óócsóé. Lufis. Huje, eladni akarok :wacko: :( ;) 3 kormányom van, de csak egy autóm <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Huje, eladni akarok :wacko: :( ;) 3 kormányom van, de csak egy autóm <_< Adj az utasoknak is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Adj az utasoknak is. ;) <_< :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Huje, eladni akarok :wacko: :( ;) 3 kormányom van, de csak egy autóm <_< Kezdek én is "elvetemült Opeles" lenni, de még mindíg nem értem, hogy gyűlik össze valakinél pl. 3 kormány? Igaz nekem is a sufniban hevernek a kopott féktárcsák, meg a xar ablaktörlő motor, de ezeket már nem tudnám eladni (legfeljebb ballasztnak, vagy vasgyűjtő cigóknak). De miért van valakinek 3 használható kormánya? Ákciós volt? ;) Vagy METRO-ban vetted, és a nagy kiszerelés ócsóbb vót? Bocsi, ezt nem sértegetésnek szántam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Kezdek én is "elvetemült Opeles" lenni, de még mindíg nem értem, hogy gyűlik össze valakinél pl. 3 kormány? Igaz nekem is a sufniban hevernek a kopott féktárcsák, meg a xar ablaktörlő motor, de ezeket már nem tudnám eladni (legfeljebb ballasztnak, vagy vasgyűjtő cigóknak). De miért van valakinek 3 használható kormánya? Ákciós volt? :D Vagy METRO-ban vetted, és a nagy kiszerelés ócsóbb vót? Bocsi, ezt nem sértegetésnek szántam Semmi gond... ezt hallgatom itthon is, főleg mióta a cégnél az egyik klotyóban is ülések vannak :( ;) Volt benne egy gyári, amit kicsit kikoptattam. Használható, de középen fönt, meg bal kéznél már szivacsig használtam (sokat egykezezek, szervó meg nincs :wacko: ) Aztán vettem egy másikat, mert a kopott zavart, de nem találtam olyat amilyet akartam. Aztán elég jó áron (két első indexel együtt volt egy ezres ;) :o ) volt ugyan olyan, csak kopásmentes. Arra beruháztam, mert azért mégiscsak jobb volt azt fogdosni, de attól a maga a kormány még nem tetszett. Hónapokig vadásztam egy olyanra, amit mindenki csak keres, eladó soha nincs. Már majdnem rászántam magam egy GSI kormányra, aztán találtam egy hirdetést. Azóta EZ van benne, a kopott, meg a nem kopott, meg csak úgy megvan <_< (nem csak kormánnyal voltam így :) :o ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Semmi gond... ezt hallgatom itthon is, főleg mióta a cégnél az egyik klotyóban is ülések vannak :( ;) Volt benne egy gyári, amit kicsit kikoptattam. Használható, de középen fönt, meg bal kéznél már szivacsig használtam (sokat egykezezek, szervó meg nincs :wacko: ) Aztán vettem egy másikat, mert a kopott zavart, de nem találtam olyat amilyet akartam. Aztán elég jó áron (két első indexel együtt volt egy ezres ;) :o ) volt ugyan olyan, csak kopásmentes. Arra beruháztam, mert azért mégiscsak jobb volt azt fogdosni, de attól a maga a kormány még nem tetszett. Hónapokig vadásztam egy olyanra, amit mindenki csak keres, eladó soha nincs. Már majdnem rászántam magam egy GSI kormányra, aztán találtam egy hirdetést. Azóta EZ van benne, a kopott, meg a nem kopott, meg csak úgy megvan <_< (nem csak kormánnyal voltam így :) :o ) Szép darab! Én is most szereztem bele egy bőrős verziót :D A közepét hogyan kell leszedni? Nem szeretném eltörni a pöcköket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Semmi gond... ezt hallgatom itthon is, főleg mióta a cégnél az egyik klotyóban is ülések vannak :( ;) Volt benne egy gyári, amit kicsit kikoptattam. Használható, de középen fönt, meg bal kéznél már szivacsig használtam (sokat egykezezek, szervó meg nincs :wacko: ) Aztán vettem egy másikat, mert a kopott zavart, de nem találtam olyat amilyet akartam. Aztán elég jó áron (két első indexel együtt volt egy ezres ;) :o ) volt ugyan olyan, csak kopásmentes. Arra beruháztam, mert azért mégiscsak jobb volt azt fogdosni, de attól a maga a kormány még nem tetszett. Hónapokig vadásztam egy olyanra, amit mindenki csak keres, eladó soha nincs. Már majdnem rászántam magam egy GSI kormányra, aztán találtam egy hirdetést. Azóta EZ van benne, a kopott, meg a nem kopott, meg csak úgy megvan <_< (nem csak kormánnyal voltam így :) :o ) Így már értem. Viszont a linkelt fotódat megnézve valamit nem értek: Motorkód és évjárat alapján nekünk egyforma/nagyon hasonló autóink vannak. Neked mégis tök más a műszeregységed. Ez erősen bunda szagú!!! Ez utólagos átalakítás, vagy fölszereltség függő? Az enyém GL felíratú (gondolom ez egy fölszereltségi szintet jelölt anno.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Így már értem. Viszont a linkelt fotódat megnézve valamit nem értek: Motorkód és évjárat alapján nekünk egyforma/nagyon hasonló autóink vannak. Neked mégis tök más a műszeregységed. Ez erősen bunda szagú!!! Ez utólagos átalakítás, vagy fölszereltség függő? Az enyém GL felíratú (gondolom ez egy fölszereltségi szintet jelölt anno.) Hátttőő izééé... Van két eladó műszeregységem ha ez mond valamit <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Hátttőő izééé... Van két eladó műszeregységem ha ez mond valamit <_< :wacko: Mid nincs eladó ??? :( ;) ;) :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Hátttőő izééé... Van két eladó műszeregységem ha ez mond valamit <_< :wacko: :( ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Hátttőő izééé... Van két eladó műszeregységem ha ez mond valamit <_< :wacko: Adót hány autó után fizetsz, mert lehet nálad egy jópár a szekrényekben meg az ágy alatt??? :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Mid nincs eladó ??? <_< :wacko: :( ;) ;) Esetleg did, vagy tid? :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Esetleg did, vagy tid? :o :) jaj <_< :wacko: :( ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Az nem én vagyok hanem a Zotya. ;) (Egyébként ha valakinek vannak normális állapotú carello-i akkor szóljon <_< ) Ott vannak a kocsiba. (szóltam) :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Jut eszembe: Engem nagyon érdekel egy dolog, amiért bármennyit megadnék (mondjuk 2e HUF felső határig <_< ) az egy vicces rendszámtábla "Horgászni mentem, majd jövő héten megcsinálom". Múltkor láttam egy autón ilyet, és nagyon kell ilyen nekem is.Ha valaki lát ilyet valahol, akkor kérném a beszerzési forrást!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Jut eszembe: Engem nagyon érdekel egy dolog, amiért bármennyit megadnék (mondjuk 2e HUF felső határig <_< ) az egy vicces rendszámtábla "Horgászni mentem, majd jövő héten megcsinálom". Múltkor láttam egy autón ilyet, és nagyon kell ilyen nekem is.Ha valaki lát ilyet valahol, akkor kérném a beszerzési forrást!!! Badacsonyba volt nyáron 1 rakás ilyen. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Mid nincs eladó ??? :wacko: :( ;) ;) :o MID nincs. TID volt, de odaadtam Pepének <_< Ha lesz szólok :) :D :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 MID nincs. TID volt, de odaadtam Pepének <_< Ha lesz szólok :wacko: :o :( Dáwid, az enyém überel minden MID-et TID-et és BC-t, ja hogy az ugyanaz mint a MID a fac tudja ;) ugye? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Dáwid, az enyém überel minden MID-et TID-et és BC-t <_< ugye? ;) MID-BC egy, de amúgy simán. Bármiből több van, mint abból az izéből :wacko: :( SID... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 MID-BC egy, de amúgy simán. Bármiből több van, mint abból az izéből <_< :wacko: SID... :) :( ;) ;) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Így már értem. Viszont a linkelt fotódat megnézve valamit nem értek: Motorkód és évjárat alapján nekünk egyforma/nagyon hasonló autóink vannak. Neked mégis tök más a műszeregységed. Ez erősen bunda szagú!!! Ez utólagos átalakítás, vagy fölszereltség függő? Az enyém GL felíratú (gondolom ez egy fölszereltségi szintet jelölt anno.) Jah, enyém is GL felszereltéség <_< ;) csak a a műszeregység, a kormány, az ülések, a csomagtartóajtó a kerekek, a váltókar, meg egy pár bizbasz nem GL. :( (bezzeg az ablaktekergetés.... az GL... :wacko: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Jah, enyém is GL felszereltéség <_< ;) csak a a műszeregység, a kormány, az ülések, a csomagtartóajtó a kerekek, a váltókar, meg egy pár bizbasz nem GL. ;) (bezzeg az ablaktekergetés.... az GL... :wacko: ) ? :( A nagyobb felszereltségűekben az is más? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Jah, enyém is GL felszereltéség <_< ;) csak a a műszeregység, a kormány, az ülések, a csomagtartóajtó a kerekek, a váltókar, meg egy pár bizbasz nem GL. ;) (bezzeg az ablaktekergetés.... az GL... :wacko: ) Én az enyémet 4 elektromos ablakkal vettem (Ebből időközben a bal hátsó kapcsolója már beszart, és a jobb hátsó is szaraxik, ezért vettem hozzá múltkor a két kart.) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts