Dáwid Elküldve Szeptember23, 2010 Elküldve Szeptember23, 2010 SP, Kapok kölcsön kormányt ? :o Rolót hozzad ám ! Felhívom Tomakkot, hogy hozza a saját kormányom, mert akkor nincs mivel kormányoznom a feketét. :) Kormányt ócón? <_< :wacko: :( ;) ;)
spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Elküldve Szeptember23, 2010 Kormányt ócón? <_< :wacko: :( ;) ;) Ez szigszalagtuningos bőrös. :o De elviheted óócsóé. Lufis.
Dáwid Elküldve Szeptember23, 2010 Elküldve Szeptember23, 2010 Ez szigszalagtuningos bőrös. ;) De elviheted óócsóé. Lufis. Huje, eladni akarok :wacko: :( ;) 3 kormányom van, de csak egy autóm <_<
spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Elküldve Szeptember23, 2010 Huje, eladni akarok :wacko: :( ;) 3 kormányom van, de csak egy autóm <_< Adj az utasoknak is. ;)
pebe Elküldve Szeptember23, 2010 Elküldve Szeptember23, 2010 Huje, eladni akarok :wacko: :( ;) 3 kormányom van, de csak egy autóm <_< Kezdek én is "elvetemült Opeles" lenni, de még mindíg nem értem, hogy gyűlik össze valakinél pl. 3 kormány? Igaz nekem is a sufniban hevernek a kopott féktárcsák, meg a xar ablaktörlő motor, de ezeket már nem tudnám eladni (legfeljebb ballasztnak, vagy vasgyűjtő cigóknak). De miért van valakinek 3 használható kormánya? Ákciós volt? ;) Vagy METRO-ban vetted, és a nagy kiszerelés ócsóbb vót? Bocsi, ezt nem sértegetésnek szántam
Dáwid Elküldve Szeptember23, 2010 Elküldve Szeptember23, 2010 Kezdek én is "elvetemült Opeles" lenni, de még mindíg nem értem, hogy gyűlik össze valakinél pl. 3 kormány? Igaz nekem is a sufniban hevernek a kopott féktárcsák, meg a xar ablaktörlő motor, de ezeket már nem tudnám eladni (legfeljebb ballasztnak, vagy vasgyűjtő cigóknak). De miért van valakinek 3 használható kormánya? Ákciós volt? :D Vagy METRO-ban vetted, és a nagy kiszerelés ócsóbb vót? Bocsi, ezt nem sértegetésnek szántam Semmi gond... ezt hallgatom itthon is, főleg mióta a cégnél az egyik klotyóban is ülések vannak :( ;) Volt benne egy gyári, amit kicsit kikoptattam. Használható, de középen fönt, meg bal kéznél már szivacsig használtam (sokat egykezezek, szervó meg nincs :wacko: ) Aztán vettem egy másikat, mert a kopott zavart, de nem találtam olyat amilyet akartam. Aztán elég jó áron (két első indexel együtt volt egy ezres ;) :o ) volt ugyan olyan, csak kopásmentes. Arra beruháztam, mert azért mégiscsak jobb volt azt fogdosni, de attól a maga a kormány még nem tetszett. Hónapokig vadásztam egy olyanra, amit mindenki csak keres, eladó soha nincs. Már majdnem rászántam magam egy GSI kormányra, aztán találtam egy hirdetést. Azóta EZ van benne, a kopott, meg a nem kopott, meg csak úgy megvan <_< (nem csak kormánnyal voltam így :) :o )
Johnny82 Elküldve Szeptember23, 2010 Elküldve Szeptember23, 2010 Semmi gond... ezt hallgatom itthon is, főleg mióta a cégnél az egyik klotyóban is ülések vannak :( ;) Volt benne egy gyári, amit kicsit kikoptattam. Használható, de középen fönt, meg bal kéznél már szivacsig használtam (sokat egykezezek, szervó meg nincs :wacko: ) Aztán vettem egy másikat, mert a kopott zavart, de nem találtam olyat amilyet akartam. Aztán elég jó áron (két első indexel együtt volt egy ezres ;) :o ) volt ugyan olyan, csak kopásmentes. Arra beruháztam, mert azért mégiscsak jobb volt azt fogdosni, de attól a maga a kormány még nem tetszett. Hónapokig vadásztam egy olyanra, amit mindenki csak keres, eladó soha nincs. Már majdnem rászántam magam egy GSI kormányra, aztán találtam egy hirdetést. Azóta EZ van benne, a kopott, meg a nem kopott, meg csak úgy megvan <_< (nem csak kormánnyal voltam így :) :o ) Szép darab! Én is most szereztem bele egy bőrős verziót :D A közepét hogyan kell leszedni? Nem szeretném eltörni a pöcköket :D
pebe Elküldve Szeptember23, 2010 Elküldve Szeptember23, 2010 Semmi gond... ezt hallgatom itthon is, főleg mióta a cégnél az egyik klotyóban is ülések vannak :( ;) Volt benne egy gyári, amit kicsit kikoptattam. Használható, de középen fönt, meg bal kéznél már szivacsig használtam (sokat egykezezek, szervó meg nincs :wacko: ) Aztán vettem egy másikat, mert a kopott zavart, de nem találtam olyat amilyet akartam. Aztán elég jó áron (két első indexel együtt volt egy ezres ;) :o ) volt ugyan olyan, csak kopásmentes. Arra beruháztam, mert azért mégiscsak jobb volt azt fogdosni, de attól a maga a kormány még nem tetszett. Hónapokig vadásztam egy olyanra, amit mindenki csak keres, eladó soha nincs. Már majdnem rászántam magam egy GSI kormányra, aztán találtam egy hirdetést. Azóta EZ van benne, a kopott, meg a nem kopott, meg csak úgy megvan <_< (nem csak kormánnyal voltam így :) :o ) Így már értem. Viszont a linkelt fotódat megnézve valamit nem értek: Motorkód és évjárat alapján nekünk egyforma/nagyon hasonló autóink vannak. Neked mégis tök más a műszeregységed. Ez erősen bunda szagú!!! Ez utólagos átalakítás, vagy fölszereltség függő? Az enyém GL felíratú (gondolom ez egy fölszereltségi szintet jelölt anno.)
Dáwid Elküldve Szeptember23, 2010 Elküldve Szeptember23, 2010 Így már értem. Viszont a linkelt fotódat megnézve valamit nem értek: Motorkód és évjárat alapján nekünk egyforma/nagyon hasonló autóink vannak. Neked mégis tök más a műszeregységed. Ez erősen bunda szagú!!! Ez utólagos átalakítás, vagy fölszereltség függő? Az enyém GL felíratú (gondolom ez egy fölszereltségi szintet jelölt anno.) Hátttőő izééé... Van két eladó műszeregységem ha ez mond valamit <_< :wacko:
Peti85 Elküldve Szeptember23, 2010 Elküldve Szeptember23, 2010 Hátttőő izééé... Van két eladó műszeregységem ha ez mond valamit <_< :wacko: Mid nincs eladó ??? :( ;) ;) :o :)
ivannorbi Elküldve Szeptember23, 2010 Elküldve Szeptember23, 2010 Hátttőő izééé... Van két eladó műszeregységem ha ez mond valamit <_< :wacko: :( ;) ;)
pebe Elküldve Szeptember23, 2010 Elküldve Szeptember23, 2010 Hátttőő izééé... Van két eladó műszeregységem ha ez mond valamit <_< :wacko: Adót hány autó után fizetsz, mert lehet nálad egy jópár a szekrényekben meg az ágy alatt??? :( ;)
ivannorbi Elküldve Szeptember23, 2010 Elküldve Szeptember23, 2010 Mid nincs eladó ??? <_< :wacko: :( ;) ;) Esetleg did, vagy tid? :o :)
Peti85 Elküldve Szeptember23, 2010 Elküldve Szeptember23, 2010 Esetleg did, vagy tid? :o :) jaj <_< :wacko: :( ;) ;)
Opeles90 Elküldve Szeptember23, 2010 Elküldve Szeptember23, 2010 Az nem én vagyok hanem a Zotya. ;) (Egyébként ha valakinek vannak normális állapotú carello-i akkor szóljon <_< ) Ott vannak a kocsiba. (szóltam) :wacko: :(
pebe Elküldve Szeptember23, 2010 Elküldve Szeptember23, 2010 Jut eszembe: Engem nagyon érdekel egy dolog, amiért bármennyit megadnék (mondjuk 2e HUF felső határig <_< ) az egy vicces rendszámtábla "Horgászni mentem, majd jövő héten megcsinálom". Múltkor láttam egy autón ilyet, és nagyon kell ilyen nekem is.Ha valaki lát ilyet valahol, akkor kérném a beszerzési forrást!!!
Opeles90 Elküldve Szeptember23, 2010 Elküldve Szeptember23, 2010 Jut eszembe: Engem nagyon érdekel egy dolog, amiért bármennyit megadnék (mondjuk 2e HUF felső határig <_< ) az egy vicces rendszámtábla "Horgászni mentem, majd jövő héten megcsinálom". Múltkor láttam egy autón ilyet, és nagyon kell ilyen nekem is.Ha valaki lát ilyet valahol, akkor kérném a beszerzési forrást!!! Badacsonyba volt nyáron 1 rakás ilyen. :wacko:
Dáwid Elküldve Szeptember23, 2010 Elküldve Szeptember23, 2010 Mid nincs eladó ??? :wacko: :( ;) ;) :o MID nincs. TID volt, de odaadtam Pepének <_< Ha lesz szólok :) :D :o
Opeles90 Elküldve Szeptember23, 2010 Elküldve Szeptember23, 2010 MID nincs. TID volt, de odaadtam Pepének <_< Ha lesz szólok :wacko: :o :( Dáwid, az enyém überel minden MID-et TID-et és BC-t, ja hogy az ugyanaz mint a MID a fac tudja ;) ugye? ;)
Dáwid Elküldve Szeptember23, 2010 Elküldve Szeptember23, 2010 Dáwid, az enyém überel minden MID-et TID-et és BC-t <_< ugye? ;) MID-BC egy, de amúgy simán. Bármiből több van, mint abból az izéből :wacko: :( SID... ;)
Opeles90 Elküldve Szeptember23, 2010 Elküldve Szeptember23, 2010 MID-BC egy, de amúgy simán. Bármiből több van, mint abból az izéből <_< :wacko: SID... :) :( ;) ;) :o
Dáwid Elküldve Szeptember23, 2010 Elküldve Szeptember23, 2010 Így már értem. Viszont a linkelt fotódat megnézve valamit nem értek: Motorkód és évjárat alapján nekünk egyforma/nagyon hasonló autóink vannak. Neked mégis tök más a műszeregységed. Ez erősen bunda szagú!!! Ez utólagos átalakítás, vagy fölszereltség függő? Az enyém GL felíratú (gondolom ez egy fölszereltségi szintet jelölt anno.) Jah, enyém is GL felszereltéség <_< ;) csak a a műszeregység, a kormány, az ülések, a csomagtartóajtó a kerekek, a váltókar, meg egy pár bizbasz nem GL. :( (bezzeg az ablaktekergetés.... az GL... :wacko: )
Opeles90 Elküldve Szeptember23, 2010 Elküldve Szeptember23, 2010 Jah, enyém is GL felszereltéség <_< ;) csak a a műszeregység, a kormány, az ülések, a csomagtartóajtó a kerekek, a váltókar, meg egy pár bizbasz nem GL. ;) (bezzeg az ablaktekergetés.... az GL... :wacko: ) ? :( A nagyobb felszereltségűekben az is más?
pebe Elküldve Szeptember23, 2010 Elküldve Szeptember23, 2010 Jah, enyém is GL felszereltéség <_< ;) csak a a műszeregység, a kormány, az ülések, a csomagtartóajtó a kerekek, a váltókar, meg egy pár bizbasz nem GL. ;) (bezzeg az ablaktekergetés.... az GL... :wacko: ) Én az enyémet 4 elektromos ablakkal vettem (Ebből időközben a bal hátsó kapcsolója már beszart, és a jobb hátsó is szaraxik, ezért vettem hozzá múltkor a két kart.) :(
Recommended Posts