Dáwid Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Van, eladó. ;) Kell? <_< Ha egyszer egy bót beindul... :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Van, eladó. :wacko: Kell? <_< Hogyé? Caravanba való? Úgy látom a régebbi cartársak már mind megvették azokat a bizbaszokat, amiket én mostanában nézegetek az enyémhez (angel eye lámpa, kartámasz stb.) , és most/később próbálnak megszabadulni tőlük, lehet én is így leszek ezekkel a cuccokkal pár év múlva? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Ha egyszer egy bót beindul... <_< :wacko: Van egy csomó minden, de egyesével beírni, hogy mi van mi nincs az szopás. :( Hogyé? Caravanba való? Úgy látom a régebbi cartársak már mind megvették azokat a bizbaszokat, amiket én mostanában nézegetek az enyémhez (angel eye lámpa, kartámasz stb.) , és most/később próbálnak megszabadulni tőlük, lehet én is így leszek ezekkel a cuccokkal pár év múlva? ;) Caravan hát, a donorban volt/van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Hogyé? Caravanba való? Úgy látom a régebbi cartársak már mind megvették azokat a bizbaszokat, amiket én mostanában nézegetek az enyémhez (angel eye lámpa, kartámasz stb.) , és most/később próbálnak megszabadulni tőlük, lehet én is így leszek ezekkel a cuccokkal pár év múlva? :wacko: Kartámasszal (ha jó féle) akkor nem. Angyalszemmel igen, de nem kellenek hozzá évek. A 3. éjszaka után már meg akarod etetni azzal aki legyártotta <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Kartámasszal (ha jó féle) akkor nem. Angyalszemmel igen, de nem kellenek hozzá évek. A 3. éjszaka után már meg akarod etetni azzal aki legyártotta <_< Annyira gagyi? Pedig én ami most benne van, azzal sem vagyok megelégedve, bár lehet hogy nem jól van beállítva, de a tompított olyan "gyenge", hogy egyenesen utálok vele éjszaka közlekedni. Haver mondta valamelyik nap, hogy álljak vele a fal elé és állítsa be, mondom OK, de hogy? Csak úgy találomra? Többet ő sem tudott segíteni :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Van egy csomó minden, de egyesével beírni, hogy mi van mi nincs az szopás. <_< Caravan hát, a donorban volt/van. Közeljövőben (októberben) tuti nem(anyagi okok miatt), de lehet novemberben lecsapok rá, ha még meglesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Közeljövőben (októberben) tuti nem(anyagi okok miatt), de lehet novemberben lecsapok rá, ha még meglesz. Majd érdeklődj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Annyira gagyi? Pedig én ami most benne van, azzal sem vagyok megelégedve, bár lehet hogy nem jól van beállítva, de a tompított olyan "gyenge", hogy egyenesen utálok vele éjszaka közlekedni. Haver mondta valamelyik nap, hogy álljak vele a fal elé és állítsa be, mondom OK, de hogy? Csak úgy találomra? Többet ő sem tudott segíteni :( Személyes tapasztalatom nincs, csak beszéltem olyanokkal akiknek van. Nekem is sz.rok most a lámpáim... Mióta az újak vannak benne, azóta nem látok <_< A 14 éves carello repedten párásan jobban világított mint ez a két új sz.r :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Személyes tapasztalatom nincs, csak beszéltem olyanokkal akiknek van. Nekem is sz.rok most a lámpáim... Mióta az újak vannak benne, azóta nem látok <_< A 14 éves carello repedten párásan jobban világított mint ez a két új sz.r :wacko: Nekem is a Carello van benne, fényszóróval tuti, de a tompított annyira közelre hord, hogy alig látok. Valahol láttam már ilyen leírást a magasság beállításhoz, de annyirqa nem foglalkoztat, hogy nekiálljak keresgélni. Nem sokat vezetk sötétben, bár megint jön a tél és hamarabb sötétedik, lehet rá kelle szánni magam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Majd érdeklődj. Majd értesítjük <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Majd értesítjük <_< ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 ??? Az aktuális készletről úgy gondoltam <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Nekem is a Carello van benne, fényszóróval tuti, de a tompított annyira közelre hord, hogy alig látok. Valahol láttam már ilyen leírást a magasság beállításhoz, de annyirqa nem foglalkoztat, hogy nekiálljak keresgélni. Nem sokat vezetk sötétben, bár megint jön a tél és hamarabb sötétedik, lehet rá kelle szánni magam. Kérsz helyette két újat? :wacko: 3 hónaposak, karc sincs rajta, szépek <_< szívesen elcserélem Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Kérsz helyette két újat? :wacko: 3 hónaposak, karc sincs rajta, szépek <_< szívesen elcserélem NEM!!! Indok: 63109 HSZ-ed :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Az aktuális készletről úgy gondoltam :wacko: :( Novemberben már nem igazán szeretném itt látni a lovat... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Na tessék!!! Kiderül, hogy mindenkinek van hálója, és feleslegesnek találja... Akkor várom priviben az árakat <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 NEM!!! Indok: 63109 HSZ-ed :wacko: Az nem én vagyok hanem a Zotya. :( (Egyébként ha valakinek vannak normális állapotú carello-i akkor szóljon <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Novemberben már nem igazán szeretném itt látni a lovat... <_< Ha útban van, elhozom :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Az nem én vagyok hanem a Zotya. :( (Egyébként ha valakinek vannak normális állapotú carello-i akkor szóljon <_< ) Carellot szar szétszedni... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Carellot szar szétszedni... <_< Ez a lényeg (így magától se esik szét :wacko:) Én nem akarom kifújni feketére :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Ja! ne mán a 25e még márkaszervíz óradíjjal számolva is túlzott, úgy hoyg az alkatrészt is én viszem. Ráadásul azt hallottam egyik szerelő sem szeret hozott alkatrészt beépíteni. De könyörgöm Ő adja a szaktudását, ami nekem nincs, azt megfizetem de az alkatrészen ne akarjon már keresni, hagy én vegyem már meg ott ahol nekem szimpi esetleg olcsóbb... Sokszor nem ezzel van a gondja hanem azzal hogy a "júzer" olyan cuccot hoz, amivel egyszerűen sz.r dolgozni, nem lehet berakni, vagy éppen nem is bele való. Akkor aztán szétborítva az ő műhelyében fogja a helyet-időt az autó, amíg az ember rohangászik még egy kört, másik cumóért <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Sokszor nem ezzel van a gondja hanem azzal hogy a "júzer" olyan cuccot hoz, amivel egyszerűen sz.r dolgozni, nem lehet berakni, vagy éppen nem is bele való. Akkor aztán szétborítva az ő műhelyében fogja a helyet-időt az autó, amíg az ember rohangászik még egy kört, másik cumóért <_< Ez így lógis magyarázat, elfogadom. :wacko: Ilyen szempontból valóban nem vizsgáltam a kérdést Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 SP, Kapok kölcsön kormányt ? <_< Rolót hozzad ám ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 SP, Kapok kölcsön kormányt ? <_< Rolót hozzad ám ! Felhívom Tomakkot, hogy hozza a saját kormányom, mert akkor nincs mivel kormányoznom a feketét. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Tök mindegy. Ha nem fejezed be alulképzett vagy, ha befejezed túlképzett. A lényeg hogy ne kelljen munkát adni <_< :wacko: Addig jó neked, amíg ott vagy :o Jogos :( ;) ;) :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts