Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Van, eladó. :wacko: Kell? <_<

Hogyé? Caravanba való?

Úgy látom a régebbi cartársak már mind megvették azokat a bizbaszokat, amiket én mostanában nézegetek az enyémhez (angel eye lámpa, kartámasz stb.) , és most/később próbálnak megszabadulni tőlük, lehet én is így leszek ezekkel a cuccokkal pár év múlva? :(

Elküldve
Ha egyszer egy bót beindul... <_< :wacko:

Van egy csomó minden, de egyesével beírni, hogy mi van mi nincs az szopás. :(

Hogyé? Caravanba való?

Úgy látom a régebbi cartársak már mind megvették azokat a bizbaszokat, amiket én mostanában nézegetek az enyémhez (angel eye lámpa, kartámasz stb.) , és most/később próbálnak megszabadulni tőlük, lehet én is így leszek ezekkel a cuccokkal pár év múlva? ;)

Caravan hát, a donorban volt/van.

Elküldve
Hogyé? Caravanba való?

Úgy látom a régebbi cartársak már mind megvették azokat a bizbaszokat, amiket én mostanában nézegetek az enyémhez (angel eye lámpa, kartámasz stb.) , és most/később próbálnak megszabadulni tőlük, lehet én is így leszek ezekkel a cuccokkal pár év múlva? :wacko:

Kartámasszal (ha jó féle) akkor nem. Angyalszemmel igen, de nem kellenek hozzá évek. A 3. éjszaka után már meg akarod etetni azzal aki legyártotta <_<

Elküldve
Kartámasszal (ha jó féle) akkor nem. Angyalszemmel igen, de nem kellenek hozzá évek. A 3. éjszaka után már meg akarod etetni azzal aki legyártotta <_<

Annyira gagyi? Pedig én ami most benne van, azzal sem vagyok megelégedve, bár lehet hogy nem jól van beállítva, de a tompított olyan "gyenge", hogy egyenesen utálok vele éjszaka közlekedni. Haver mondta valamelyik nap, hogy álljak vele a fal elé és állítsa be, mondom OK, de hogy? Csak úgy találomra? Többet ő sem tudott segíteni :wacko:

Elküldve
Van egy csomó minden, de egyesével beírni, hogy mi van mi nincs az szopás. <_<

Caravan hát, a donorban volt/van.

Közeljövőben (októberben) tuti nem(anyagi okok miatt), de lehet novemberben lecsapok rá, ha még meglesz.

Elküldve
Annyira gagyi? Pedig én ami most benne van, azzal sem vagyok megelégedve, bár lehet hogy nem jól van beállítva, de a tompított olyan "gyenge", hogy egyenesen utálok vele éjszaka közlekedni. Haver mondta valamelyik nap, hogy álljak vele a fal elé és állítsa be, mondom OK, de hogy? Csak úgy találomra? Többet ő sem tudott segíteni :(

Személyes tapasztalatom nincs, csak beszéltem olyanokkal akiknek van. Nekem is sz.rok most a lámpáim... Mióta az újak vannak benne, azóta nem látok <_< A 14 éves carello repedten párásan jobban világított mint ez a két új sz.r :wacko:

Elküldve
Személyes tapasztalatom nincs, csak beszéltem olyanokkal akiknek van. Nekem is sz.rok most a lámpáim... Mióta az újak vannak benne, azóta nem látok <_< A 14 éves carello repedten párásan jobban világított mint ez a két új sz.r :wacko:

Nekem is a Carello van benne, fényszóróval tuti, de a tompított annyira közelre hord, hogy alig látok. Valahol láttam már ilyen leírást a magasság beállításhoz, de annyirqa nem foglalkoztat, hogy nekiálljak keresgélni. Nem sokat vezetk sötétben, bár megint jön a tél és hamarabb sötétedik, lehet rá kelle szánni magam.

Elküldve
Nekem is a Carello van benne, fényszóróval tuti, de a tompított annyira közelre hord, hogy alig látok. Valahol láttam már ilyen leírást a magasság beállításhoz, de annyirqa nem foglalkoztat, hogy nekiálljak keresgélni. Nem sokat vezetk sötétben, bár megint jön a tél és hamarabb sötétedik, lehet rá kelle szánni magam.

Kérsz helyette két újat? :wacko: 3 hónaposak, karc sincs rajta, szépek <_< szívesen elcserélem

Elküldve
Ja! ne mán a 25e még márkaszervíz óradíjjal számolva is túlzott, úgy hoyg az alkatrészt is én viszem. Ráadásul azt hallottam egyik szerelő sem szeret hozott alkatrészt beépíteni. De könyörgöm Ő adja a szaktudását, ami nekem nincs, azt megfizetem de az alkatrészen ne akarjon már keresni, hagy én vegyem már meg ott ahol nekem szimpi esetleg olcsóbb...

Sokszor nem ezzel van a gondja hanem azzal hogy a "júzer" olyan cuccot hoz, amivel egyszerűen sz.r dolgozni, nem lehet berakni, vagy éppen nem is bele való. Akkor aztán szétborítva az ő műhelyében fogja a helyet-időt az autó, amíg az ember rohangászik még egy kört, másik cumóért <_<

Elküldve
Sokszor nem ezzel van a gondja hanem azzal hogy a "júzer" olyan cuccot hoz, amivel egyszerűen sz.r dolgozni, nem lehet berakni, vagy éppen nem is bele való. Akkor aztán szétborítva az ő műhelyében fogja a helyet-időt az autó, amíg az ember rohangászik még egy kört, másik cumóért <_<

Ez így lógis magyarázat, elfogadom. :wacko: Ilyen szempontból valóban nem vizsgáltam a kérdést

Elküldve
SP,

Kapok kölcsön kormányt ? <_<

Rolót hozzad ám !

Felhívom Tomakkot, hogy hozza a saját kormányom, mert akkor nincs mivel kormányoznom a feketét. :wacko:

Elküldve
Tök mindegy. Ha nem fejezed be alulképzett vagy, ha befejezed túlképzett. A lényeg hogy ne kelljen munkát adni <_< :wacko: Addig jó neked, amíg ott vagy :o

Jogos :( ;) ;) :o :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.