yankee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 VÁÁÁ minjá mennem kell suliba. <_< P***ba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 VÁÁÁ minjá mennem kell suliba. :( P***ba. Nekem is kéne :wacko: De mek inkább edzeni majd. ;) Multhét csütörtök óta nem votlam suliba... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Nekem is kéne :wacko: De mek inkább edzeni majd. ;) Multhét csütörtök óta nem votlam suliba... <_< ASD egyetemmel könnyű így. De nekem ez szagképző vagy szakképző vagy micsoda:D szakközép azt se tom hova járok csak hagynám már abba. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 ASD egyetemmel könnyű így. De nekem ez szagképző vagy szakképző vagy micsoda:D szakközép azt se tom hova járok csak hagynám már abba. :( Tök mindegy. Ha nem fejezed be alulképzett vagy, ha befejezed túlképzett. A lényeg hogy ne kelljen munkát adni <_< :wacko: Addig jó neked, amíg ott vagy ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Tök mindegy. Ha nem fejezed be alulképzett vagy, ha befejezed túlképzett. A lényeg hogy ne kelljen munkát adni <_< :wacko: Addig jó neked, amíg ott vagy ;) Ja de má van egy "szakmám" is meg má érettségim is ez lesz a 2. "szakmám". :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 ASD egyetemmel könnyű így. De nekem ez szagképző vagy szakképző vagy micsoda:D szakközép azt se tom hova járok csak hagynám már abba. ;) Szakképzőn alias technikusin vagyok <_< Tök mindegy. Ha nem fejezed be alulképzett vagy, ha befejezed túlképzett. A lényeg hogy ne kelljen munkát adni :wacko: :( Addig jó neked, amíg ott vagy :) Ezért vagyok ott, mert nincs munkám...Ahogy lesz a vagyonőrös tanfolyam után munka, otthagyom ;) Osztálytársaimat nem is nagyon ismerem... Ja de má van egy "szakmám" is meg má érettségim is ez lesz a 2. "szakmám". :o Dettó Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Szakképzőn alias technikusin vagyok <_< Ezért vagyok ott, mert nincs munkám...Ahogy lesz a vagyonőrös tanfolyam után munka, otthagyom :wacko: Osztálytársaimat nem is nagyon ismerem... Dettó Én 8.óta ez a mostani a 4.sulim. és sehonnan nem rúgtak ki vagy buktam meg. :( A sors véletlene h 4iskola 4osztály. ;) A mostaniakkal nem is nagyon foglalkozom. Pacsi-pacsi azt igazából le hugyom őket. Nem barátkozni járok oda. MEg nem is az én világom ezaz osztály. Van 2kamu opeles én vagyok a 3. de nem bírom őket betörni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Én 8.óta ez a mostani a 4.sulim. és sehonnan nem rúgtak ki vagy buktam meg. :( A sors véletlene h 4iskola 4osztály. ;) A mostaniakkal nem is nagyon foglalkozom. Pacsi-pacsi azt igazából le hugyom őket. Nem barátkozni járok oda. MEg nem is az én világom ezaz osztály. Van 2kamu opeles én vagyok a 3. de nem bírom őket betörni. ;) Az én osztályomba mindenki fiatalabb nálam. Az, meghogy opeles legyen köztük... <_< Igaz sok a jócsaj az osztályban... De ennyiért nem éri meg járni suliba. Amúgyis amiért sok órára nem kell járnom, úgy néznek rám mint a véresrongyra,mert irígyek :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Van 2kamu opeles Valójában golfjuk van ? <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Sziasztok! Jól sejtem, hogy az F és a G Caravan-ba nem ugyanolyan csomagtérelválasztó háló való? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Sziasztok! Jól sejtem, hogy az F és a G Caravan-ba nem ugyanolyan csomagtérelválasztó háló való? <_< Sanszos. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Sziasztok! Jól sejtem, hogy az F és a G Caravan-ba nem ugyanolyan csomagtérelválasztó háló való? <_< Kell? :wacko: Van. :( ócó-ócó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Sziasztok! Jól sejtem, hogy az F és a G Caravan-ba nem ugyanolyan csomagtérelválasztó háló való? <_< Inkább ne vedd meg :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Köszi a hasznos tanácsokat! :wacko: Dáwid-nak pedig megy a pü... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Kell? :( Van. ;) ócó-ócó Vagy 5 éve fel van lógatva a garázsban <_< és eszembe nem jut belerakni ;) mert minek.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Vagy 5 éve fel van lógatva a garázsban <_< és eszembe nem jut belerakni ;) mert minek.. :wacko: Hogy a másológép teteje ne b.sszon nyakon, ha a szuzukis csajszika balra vált sávot, a jobb tükör használatával ;) Meg hátul nincs fejtámlám. Egész jól helyettesíti :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Hogy a másológép teteje ne b.sszon nyakon, ha a szuzukis csajszika balra vált sávot, a jobb tükör használatával :wacko: Meg hátul nincs fejtámlám. Egész jól helyettesíti <_< Faternak is megmaradt az oráldezsőből... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Vagy 5 éve fel van lógatva a garázsban <_< és eszembe nem jut belerakni :o mert minek.. :( Faternak is megmaradt az oráldezsőből... :) Ez kész... Bezzeg amikor kerestem, égen földön nem volt egy sem ;) Tök véletlenül kaptam egyet a végére... Uncsitesómnak éppen nem kellett ;) :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Dáwidnak: Mint írtam, megvettem ott az ablakemelő karokat is (szürke). A napellenző beakasztónak 800 HUF volt darabja, igaz az GM zacsiban volt, zsír új, nem pedig használt, de azért sokalltam az árát!!! Olyan elválasztón már én is gondolkodtam, tényleg jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Dáwidnak: Mint írtam, megvettem ott az ablakemelő karokat is (szürke). A napellenző beakasztónak 800 HUF volt darabja, igaz az GM zacsiban volt, zsír új, nem pedig használt, de azért sokalltam az árát!!! Olyan elválasztón már én is gondolkodtam, tényleg jó? Ha új akkor meg szerintem simán jó <_< Ha sokat pakolsz, és viszonylag magasra (háttámla magasság fölé) akkor igen :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Ez kész... Bezzeg amikor kerestem, égen földön nem volt egy sem :( Tök véletlenül kaptam egyet a végére... Uncsitesómnak éppen nem kellett :wacko: <_< Ezt a képet is úgy linkeled már, mint Zotya a kék osztrigát... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Ezt a képet is úgy linkeled már, mint Zotya a kék osztrigát... :wacko: :( Nem is. Mindig másikat linkelek. Van kép elölről-hátulról-oldalról-belülről... ;) (neki bezzeg volt felnije... <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Ha új akkor meg szerintem simán jó <_< Ha sokat pakolsz, és viszonylag magasra (háttámla magasság fölé) akkor igen :wacko: Jobban belegondolva és inkább az ülést hajtom le gyakrabban pl. horgászbotok szállításakor. Csomagtartó hótálca (csepptálca) nekem praktikusabb lenne a takaríthatóság miatt, de azt sem láttam még sehol 10e alatt. Annyiért meg porszívózok havonat + évente egyszer kárpíttisztító :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Jobban belegondolva és inkább az ülést hajtom le gyakrabban pl. horgászbotok szállításakor. Csomagtartó hótálca (csepptálca) nekem praktikusabb lenne a takaríthatóság miatt, de azt sem láttam még sehol 10e alatt. Annyiért meg porszívózok havonat + évente egyszer kárpíttisztító :( Van, eladó. :wacko: Kell? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Jobban belegondolva és inkább az ülést hajtom le gyakrabban pl. horgászbotok szállításakor. Csomagtartó hótálca (csepptálca) nekem praktikusabb lenne a takaríthatóság miatt, de azt sem láttam még sehol 10e alatt. Annyiért meg porszívózok havonat + évente egyszer kárpíttisztító :( 2ezeré' vettem buszpadlót, és körbenyestem méretre <_< Hopp... el ne qrjam a bizniszt :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts