Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
ET60at akkorára pogizod, amekkorára akarod. Volt ilyen felni is az enyémen, minnyá megkerítem a pikcsört. <_<

Ezekkel az ET-kel mindig szarba vok. Tehát minél kisebb az ET annál beljebb van a felni agya? minél nagyobb a ET annál kiljebb van az agya tehát be van esve a kerék?

Elküldve
Ezekkel az ET-kel mindig szarba vok. Tehát minél kisebb az ET annál beljebb van a felni agya? minél nagyobb a ET annál kiljebb van az agya tehát be van esve a kerék?

felni_metszet.jpg

Elküldve
Még mindig nem igazán értem............ De a magam módján tudom.

Minél nagyobb az et, annál közelebb van a felni külső oldalához a felfekvő felület, tehát annál beljebb kerül a kerékjáratban.

Elküldve
Minél nagyobb az et, annál közelebb van a felni külső oldalához a felfekvő felület, tehát annál beljebb kerül a kerékjáratban.

Zsír akkor jól tudtam. és mi is az opel gyári ET-je 49 vagy valami 40en felül van úgy rémlik.

Elküldve
Zsír akkor jól tudtam. és mi is az opel gyári ET-je 49 vagy valami 40en felül van úgy rémlik.

Jah, de már elmondtam azt is számtalanszor, hogy önmagában az et kevés, kell hozzá az átmérő és a szélesség is.

Elküldve
Jah, de már elmondtam azt is számtalanszor, hogy önmagában az et kevés, kell hozzá az átmérő és a szélesség is.

Nyilván ennyire én sem vagyok kuka hozzá. De jelenleg nincs uj felni projektem szal.... De az opel gyári ET-jét elárulhatnád 13-14collnál. Leginkább a 14 érdekel jelenleg.

Elküldve
Nyilván ennyire én sem vagyok kuka hozzá. De jelenleg nincs uj felni projektem szal.... De az opel gyári ET-jét elárulhatnád 13-14collnál. Leginkább a 14 érdekel jelenleg.

46, 49 szokott lenni.

Elküldve
Nem úgy volt hogy szóltam hogy van és azt mondtad nem kell ?

Akkor pont nem kellet. :wacko: :( Közbejött egy sürgős akksi csere. <_<

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.