spzoli Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Motorod nincs hozzá? <_< Az is van, de nem eladó. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Az is van, de nem eladó. <_< http://www.youtube.com/watch?v=596N3xkYwZw Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=596N3xkYwZw Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Ilyen szép peremeket is tudsz hajtogatni? <_< A gyárihoz ez kell! Vagy a tetőből kivágott rész az ablakkal együtt, de azt a lakatosok is horror áron vállalják....gondolom okkal :( Lakatos? Minek az? :wacko: Padlólemezt is cseréltem már, ez majdnem olyan, csak fent van. ;) Egyértelmű, hogy egy tetőt rakok átt, nem csak az ablakot. Zotya kell egy tető? ;) Á majd egyszer, most a házszigetelésre, a fűnyírásra, és a medence leeresztésére sem érek rá. Most csak fejben. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Lefalazták az opel jelet ? <_< Rándááá :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Lefalazták az opel jelet ? <_< Rándááá :wacko: Sztem csak kivették a kupakbóóól. Opel jelet nem is látott. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Csak nem eladó? <_< Én most spakliztam le az enyémről a jeleket te meg ilyeneket árulsz.,.................... Ettől gyorsabban fog menni a kocsi? mert akkor meg veszem mindet. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Persze, a gsi csak az ilyen cuccok miatt az ami, semmi mástól <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Csak nem eladó? <_< Én most spakliztam le az enyémről a jeleket te meg ilyeneket árulsz.,.................... Ettől gyorsabban fog menni a kocsi? mert akkor meg veszem mindet. :wacko: Kell helyette GT felirat? :( nah? egy ócó, sok még ócóbb ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Csak nem eladó? <_< Én most spakliztam le az enyémről a jeleket te meg ilyeneket árulsz.,.................... Ettől gyorsabban fog menni a kocsi? mert akkor meg veszem mindet. :wacko: Egy pudingfejtől linkeltem... Enyémen nincs sok matrica, csak amennyit a gyárban felraktak. Meg amit ilyen olyan talin sorszámot... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Egy pudingfejtől linkeltem... Enyémen nincs sok matrica, csak amennyit a gyárban felraktak. Meg amit ilyen olyan talin sorszámot... <_< Enyémen sincs már sok. ÖÖÖHM azaz már semmi nincs. Csak elől a rácsba van jel. De az kell mert ha tolom az előttem haladót akkor tudja mi tolja. Ha bár az Opel jelet elől lecserélném x14nz-re ilyen felírat nincs? :wacko: Vagy 60pónis matrinya? Az a baj én sem akartam elszedni semmit de meg bolondultam azt spakliztam. De még nincs kész teljesen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Hogy lehet így képet linkelni? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 http://i52.tinypic.com/30k7qy8.jpg http://i53.tinypic.com/2ugkq4j.jpg Háát... ez nem pont az a D-corsa kerék amit vettem <_< De színben jó lenne az enyémre is. Elcseréli gyári kerekekre? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 ....De az kell mert ha tolom az előttem haladót akkor tudja mi tolja.... Ha látja a tükörből a kocsid orrát, akkor nem is igazán tolod <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Háát... ez nem pont az a D-corsa kerék amit vettem <_< De színben jó lenne az enyémre is. Elcseréli gyári kerekekre? :wacko: Szerintem azt fogaja mondani, ha fel tudod rakni a kocsidra, akkor igen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Ha látja a tükörből a kocsid orrát, akkor nem is igazán tolod <_< :wacko: Ammá iga de meg látja a gsi orrot és beijed hogy 150ló kergeti és gyomorideggel elrántja a kormányt. Pedig nem, csak egy 60lovas gsi orros opel kergeti. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Végre sikerült szereznem olyan felnit, amire eddig is nagyon fájt a fogam. Dówngréd? :o Jól mutat rajta! :) Váltásnál a nyikorgás olyan mintha valami turbó lefújna ;) Ma mi is lefújattuk :) délután meglátogattam szerelő cimbimet, úgy belesüllyedtünk a motortérbe, hogy majdnem el is merültünk ;) ránk is sötétedett de végre már nagyjából úgy harap a szekér ahogy szeretném :o iszonyat, hogy milyen volt és milyen lett <_< 90-nél nem parketta csak úgy lájtosan és lazán lehet előzni :D 3-ban parketta és vonyítanak az elsők :( az "A" mernyó sehol sem volt 2 lámpa közt :wacko: mostmár jöhet a fauvés csaj :P ha bír követni.. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Szerintem azt fogaja mondani, ha fel tudod rakni a kocsidra, akkor igen <_< Sztem nincs szélesebb az az rh 9colnál az még befér sárvédő feltépéssel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Szerintem azt fogaja mondani, ha fel tudod rakni a kocsidra, akkor igen <_< Felrakható, mint kupénak volt az azev. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Ammá iga de meg látja a gsi orrot és beijed hogy 150ló kergeti és gyomorideggel elrántja a kormányt. Pedig nem, csak egy 60lovas gsi orros opel kergeti. :( Addig oké, hogy gsi orr, de ha nyom egy kövéret akkor mi van ? <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Sztem nincs szélesebb az az rh 9colnál az még befér sárvédő feltépéssel. ET60at akkorára pogizod, amekkorára akarod. Volt ilyen felni is az enyémen, minnyá megkerítem a pikcsört. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Sztem nincs szélesebb az az rh 9colnál az még befér sárvédő feltépéssel. Esetleg ez ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Addig oké, hogy gsi orr, de ha nyom egy kövéret akkor mi van ? <_< :wacko: AKkor az van h már nem tolom. Mer elmenekült. De mi van ha gyomorideggel elrántja a kormányt? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts