zotya975 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Hisztizz te is, hogy karácsonyra új mobilt akarsz. :wacko: Hógyisne, hogy megint bezárjanak a fáskamrába a kutya helyére! <_< ;) Amúgy legutóbb az elektromos tükörért hisztiztem, előtte az ablakemelőért, előtte...... :( Most a tetőablak jön be, de még nem hoztam szóba. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Akkor már tudom kire voltam ideges... <_< Beköthetné, de amúgy se hinné el a BC, hogy olyan keveset enne, ha lehetne. :o Ne is mond, alig találtam ki Fehérvárról. :wacko: :( A Plaza után kifelé egy szakaszon csak egyirányba, persze befelé lehet menni. Jöttem haza, hát keveregtem egy jót. Be kellett kapcsolnom Andi nénit. ;) ;) Igaz igaz. A BC nem tud ilyen kis számokat kezelni. :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Hógyisne, hogy megint bezárjanak a fáskamrába a kutya helyére! <_< ;) Amúgy legutóbb az elektromos tükörért hisztiztem, előtte az ablakemelőért, előtte...... :wacko: Most a tetőablak jön be, de még nem hoztam szóba. :( Ne is tedd. Azt csak komplett tetőcserével érdemes. Az univerzálisak csak billennek, és nem biztos hogy nem ázik be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Igaz igaz. A BC nem tud ilyen kis számokat kezelni. ;) ;) Hja fogyasztás az szinte nincs :( De haladás se <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Hógyisne, hogy megint bezárjanak a fáskamrába a kutya helyére! <_< ;) Amúgy legutóbb az elektromos tükörért hisztiztem, előtte az ablakemelőért, előtte...... :wacko: Most a tetőablak jön be, de még nem hoztam szóba. :( Kell? Van! Ne is tedd. Azt csak komplett tetőcserével érdemes. Az univerzálisak csak billennek, és nem biztos hogy nem ázik be. Megoldható. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Ne is tedd. Azt csak komplett tetőcserével érdemes. Az univerzálisak csak billennek, és nem biztos hogy nem ázik be. Szerintem az elektronyosra gondolt <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Szerintem az elektronyosra gondolt <_< :wacko: Semmijense van most neki. :( ;) ;) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Hja fogyasztás az szinte nincs :( De haladás se <_< :wacko: Valamit valamiért. ;) Amugy ma is haladtam vele vagy 200 km.-t szinte nincs fogyasztással. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Kell? Van! Megoldható. ;) Ha egyszer egy bolt beindul :wacko: :( Lámpák ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Oka van annak hogy feljött. Valószínű megdagadt. Nem kapott vizet? 2,5m hosszan 40cm szélesen kb 4-5cm magasan nyil egyenesen mintha feljött volna egy cső :wacko: még csak felmosót se, nem voltunk itthon hétvégén és igy fogadott 2 nap után <_< feljött az alpok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Akkor az jónak tűnik bizony. <_< Rádugtam........a hangszórók kibírták, de a mikrofonnak nem igazán tetszett....csak recseg-ropog. Nem baj, zenét/rádiót hallgatni jó :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Ha egyszer egy bolt beindul :wacko: :( Lámpák ? <_< ;) Mondtam már, hogy ami benne van az nekem kell. Ha Márk ad a sajátjából.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Ne is tedd. Azt csak komplett tetőcserével érdemes. Az univerzálisak csak billennek, és nem biztos hogy nem ázik be. Úgy gondoltam , hogy egy bontott gyárit szerzek, a tetöbe meg vágok egy nyílást, maximum melléhegesztek lemezt, ha valamilyen véletlen folytán nagyobbra sikerülne a nyílás a kelleténél. De miért bacnám el? <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 ;) Mondtam már, hogy ami benne van az nekem kell. Ha Márk ad a sajátjából.... :( Add el ezt és szerezz tőle te <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Add el ezt és szerezz tőle te <_< :wacko: Hooogyne. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Hooogyne. :wacko: Hát ha ennyire nem vagy kompromisszumra hajalamos, akkor szerzek én tőle, de így sajnos inygen kell megcsinálnod a lámpák belső sötétítését <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Hát ha ennyire nem vagy kompromisszumra hajalamos, akkor szerzek én tőle, de így sajnos inygen kell megcsinálnod a lámpák belső sötétítését <_< Én nem értek hozzá. Nem is mondtam el még senkinek. Ha lefested a foncsort akkor jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Úgy gondoltam , hogy egy bontott gyárit szerzek, a tetöbe meg vágok egy nyílást, maximum melléhegesztek lemezt, ha valamilyen véletlen folytán nagyobbra sikerülne a nyílás a kelleténél. De miért bacnám el? <_< :wacko: Felejtős. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Én nem értek hozzá. Nem is mondtam el még senkinek. Ha lefested a foncsort akkor jó lesz. Azééééé majd megpróbálod, ha nem jön össze, akkor megyek vissza reklamálni Márkhoz a cucc minősége miatt <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Úgy gondoltam , hogy egy bontott gyárit szerzek, a tetöbe meg vágok egy nyílást, maximum melléhegesztek lemezt, ha valamilyen véletlen folytán nagyobbra sikerülne a nyílás a kelleténél. De miért bacnám el? <_< :( Ilyen szép peremeket is tudsz hajtogatni? :wacko: A gyárihoz ez kell! Vagy a tetőből kivágott rész az ablakkal együtt, de azt a lakatosok is horror áron vállalják....gondolom okkal ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Azééééé majd megpróbálod, ha nem jön össze, akkor megyek vissza reklamálni Márkhoz a cucc minősége miatt <_< :wacko: Jóvan. Majd legyártom a sajátjaimat is akkor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Zotya kell egy tető? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Úgy gondoltam , hogy egy bontott gyárit szerzek, a tetöbe meg vágok egy nyílást, maximum melléhegesztek lemezt, ha valamilyen véletlen folytán nagyobbra sikerülne a nyílás a kelleténél. De miért bacnám el? <_< :wacko: Elolvastad már a nevet az avatarod fölött? ;) :( Én amikor fejben pénzt költök, akkor mindig a tető-cserével tervezem. A sínek alatti díszléc alatt végignyesve, és onnan cserélve ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Zotya kell egy tető? <_< Motorod nincs hozzá? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Motorod nincs hozzá? :wacko: Ember, te nem szereztél már ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts