zotya975 Elküldve Szeptember22, 2010 Elküldve Szeptember22, 2010 Hisztizz te is, hogy karácsonyra új mobilt akarsz. :wacko: Hógyisne, hogy megint bezárjanak a fáskamrába a kutya helyére! <_< ;) Amúgy legutóbb az elektromos tükörért hisztiztem, előtte az ablakemelőért, előtte...... :( Most a tetőablak jön be, de még nem hoztam szóba. ;)
Tiv. Elküldve Szeptember22, 2010 Elküldve Szeptember22, 2010 Akkor már tudom kire voltam ideges... <_< Beköthetné, de amúgy se hinné el a BC, hogy olyan keveset enne, ha lehetne. :o Ne is mond, alig találtam ki Fehérvárról. :wacko: :( A Plaza után kifelé egy szakaszon csak egyirányba, persze befelé lehet menni. Jöttem haza, hát keveregtem egy jót. Be kellett kapcsolnom Andi nénit. ;) ;) Igaz igaz. A BC nem tud ilyen kis számokat kezelni. :o :)
Tiv. Elküldve Szeptember22, 2010 Elküldve Szeptember22, 2010 Hógyisne, hogy megint bezárjanak a fáskamrába a kutya helyére! <_< ;) Amúgy legutóbb az elektromos tükörért hisztiztem, előtte az ablakemelőért, előtte...... :wacko: Most a tetőablak jön be, de még nem hoztam szóba. :( Ne is tedd. Azt csak komplett tetőcserével érdemes. Az univerzálisak csak billennek, és nem biztos hogy nem ázik be.
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Elküldve Szeptember22, 2010 Igaz igaz. A BC nem tud ilyen kis számokat kezelni. ;) ;) Hja fogyasztás az szinte nincs :( De haladás se <_< :wacko:
spzoli Elküldve Szeptember22, 2010 Elküldve Szeptember22, 2010 Hógyisne, hogy megint bezárjanak a fáskamrába a kutya helyére! <_< ;) Amúgy legutóbb az elektromos tükörért hisztiztem, előtte az ablakemelőért, előtte...... :wacko: Most a tetőablak jön be, de még nem hoztam szóba. :( Kell? Van! Ne is tedd. Azt csak komplett tetőcserével érdemes. Az univerzálisak csak billennek, és nem biztos hogy nem ázik be. Megoldható. ;)
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Elküldve Szeptember22, 2010 Ne is tedd. Azt csak komplett tetőcserével érdemes. Az univerzálisak csak billennek, és nem biztos hogy nem ázik be. Szerintem az elektronyosra gondolt <_< :wacko:
Tiv. Elküldve Szeptember22, 2010 Elküldve Szeptember22, 2010 Szerintem az elektronyosra gondolt <_< :wacko: Semmijense van most neki. :( ;) ;) :o
Tiv. Elküldve Szeptember22, 2010 Elküldve Szeptember22, 2010 Hja fogyasztás az szinte nincs :( De haladás se <_< :wacko: Valamit valamiért. ;) Amugy ma is haladtam vele vagy 200 km.-t szinte nincs fogyasztással. ;)
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Elküldve Szeptember22, 2010 Kell? Van! Megoldható. ;) Ha egyszer egy bolt beindul :wacko: :( Lámpák ? <_<
beligrom Elküldve Szeptember22, 2010 Elküldve Szeptember22, 2010 Oka van annak hogy feljött. Valószínű megdagadt. Nem kapott vizet? 2,5m hosszan 40cm szélesen kb 4-5cm magasan nyil egyenesen mintha feljött volna egy cső :wacko: még csak felmosót se, nem voltunk itthon hétvégén és igy fogadott 2 nap után <_< feljött az alpok :(
Breki Elküldve Szeptember22, 2010 Elküldve Szeptember22, 2010 Akkor az jónak tűnik bizony. <_< Rádugtam........a hangszórók kibírták, de a mikrofonnak nem igazán tetszett....csak recseg-ropog. Nem baj, zenét/rádiót hallgatni jó :wacko:
spzoli Elküldve Szeptember22, 2010 Elküldve Szeptember22, 2010 Ha egyszer egy bolt beindul :wacko: :( Lámpák ? <_< ;) Mondtam már, hogy ami benne van az nekem kell. Ha Márk ad a sajátjából.... ;)
zotya975 Elküldve Szeptember22, 2010 Elküldve Szeptember22, 2010 Ne is tedd. Azt csak komplett tetőcserével érdemes. Az univerzálisak csak billennek, és nem biztos hogy nem ázik be. Úgy gondoltam , hogy egy bontott gyárit szerzek, a tetöbe meg vágok egy nyílást, maximum melléhegesztek lemezt, ha valamilyen véletlen folytán nagyobbra sikerülne a nyílás a kelleténél. De miért bacnám el? <_< :wacko:
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Elküldve Szeptember22, 2010 ;) Mondtam már, hogy ami benne van az nekem kell. Ha Márk ad a sajátjából.... :( Add el ezt és szerezz tőle te <_< :wacko:
spzoli Elküldve Szeptember22, 2010 Elküldve Szeptember22, 2010 Add el ezt és szerezz tőle te <_< :wacko: Hooogyne. :(
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Elküldve Szeptember22, 2010 Hooogyne. :wacko: Hát ha ennyire nem vagy kompromisszumra hajalamos, akkor szerzek én tőle, de így sajnos inygen kell megcsinálnod a lámpák belső sötétítését <_<
spzoli Elküldve Szeptember22, 2010 Elküldve Szeptember22, 2010 Hát ha ennyire nem vagy kompromisszumra hajalamos, akkor szerzek én tőle, de így sajnos inygen kell megcsinálnod a lámpák belső sötétítését <_< Én nem értek hozzá. Nem is mondtam el még senkinek. Ha lefested a foncsort akkor jó lesz.
Tiv. Elküldve Szeptember22, 2010 Elküldve Szeptember22, 2010 Úgy gondoltam , hogy egy bontott gyárit szerzek, a tetöbe meg vágok egy nyílást, maximum melléhegesztek lemezt, ha valamilyen véletlen folytán nagyobbra sikerülne a nyílás a kelleténél. De miért bacnám el? <_< :wacko: Felejtős. :(
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Elküldve Szeptember22, 2010 Én nem értek hozzá. Nem is mondtam el még senkinek. Ha lefested a foncsort akkor jó lesz. Azééééé majd megpróbálod, ha nem jön össze, akkor megyek vissza reklamálni Márkhoz a cucc minősége miatt <_< :wacko:
Breki Elküldve Szeptember22, 2010 Elküldve Szeptember22, 2010 Úgy gondoltam , hogy egy bontott gyárit szerzek, a tetöbe meg vágok egy nyílást, maximum melléhegesztek lemezt, ha valamilyen véletlen folytán nagyobbra sikerülne a nyílás a kelleténél. De miért bacnám el? <_< :( Ilyen szép peremeket is tudsz hajtogatni? :wacko: A gyárihoz ez kell! Vagy a tetőből kivágott rész az ablakkal együtt, de azt a lakatosok is horror áron vállalják....gondolom okkal ;)
spzoli Elküldve Szeptember22, 2010 Elküldve Szeptember22, 2010 Azééééé majd megpróbálod, ha nem jön össze, akkor megyek vissza reklamálni Márkhoz a cucc minősége miatt <_< :wacko: Jóvan. Majd legyártom a sajátjaimat is akkor...
Dáwid Elküldve Szeptember22, 2010 Elküldve Szeptember22, 2010 Úgy gondoltam , hogy egy bontott gyárit szerzek, a tetöbe meg vágok egy nyílást, maximum melléhegesztek lemezt, ha valamilyen véletlen folytán nagyobbra sikerülne a nyílás a kelleténél. De miért bacnám el? <_< :wacko: Elolvastad már a nevet az avatarod fölött? ;) :( Én amikor fejben pénzt költök, akkor mindig a tető-cserével tervezem. A sínek alatti díszléc alatt végignyesve, és onnan cserélve ;)
Tiv. Elküldve Szeptember22, 2010 Elküldve Szeptember22, 2010 Zotya kell egy tető? <_< Motorod nincs hozzá? :wacko:
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Elküldve Szeptember22, 2010 Motorod nincs hozzá? :wacko: Ember, te nem szereztél már ? <_<
Recommended Posts