spzoli Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Hát a márkajelzés megmaradása kérdéses adott esetben <_< :wacko: Tükörradiál PRO+2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Nekem Hp Deskjet 1390-es van, az két patronos. Nem érdekel valakit egy Deskjet 610 C? Nálam csak porfogó. <_< Miről van szó? :wacko: mennyi? parkettáról :( 2 nap alatt feljött 5cm-it ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 mennyi? parkettáról <_< 2 nap alatt feljött 5cm-it :wacko: Mi mennyi, a nyomtató? Fizetek egy sört, ha elviszed. Szallagparketta vagy laminált parketta? Szögeld le. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Mi mennyi, a nyomtató? Fizetek egy sört, ha elviszed. Na üzleti érzéked az....is....van....se <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Na üzleti érzéked az....is....van....se :wacko: :( Most mér, ez már a kutyának sem kell, 1000 forintért volt fent a vaterán sokáig. Kidobni sajnálom, dokumentumok nyomtatására tökéletes, csak az asszony odavolt a multifunkciós, nyomtató-szkenner-fénymásolóért. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Mi mennyi, a nyomtató? Fizetek egy sört, ha elviszed. Szallagparketta vagy laminált parketta? Szögeld le. <_< nem laminált rendes parketta parketta Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Most mér, ez már a kutyának sem kell, 1000 forintért volt fent a vaterán sokáig. Kidobni sajnálom, dokumentumok nyomtatására tökéletes, csak az asszony odavolt a multifunkciós, nyomtató-szkenner-fénymásolóért. <_< nekem is ijen volt régen, 640 asszem, utána vmi ijesmi csak uj kiadásba 3*** vmi, most meg photosmart c 5180, de utálom mint a szart, több hascsikarása van mint egy szar vistának Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 nem laminált rendes parketta parketta És feljön? Le kell ragasztani, meg leterhelni valamivel, amíg a ragasztó megköt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Most mér, ez már a kutyának sem kell, 1000 forintért volt fent a vaterán sokáig. Kidobni sajnálom, dokumentumok nyomtatására tökéletes, csak az asszony odavolt a multifunkciós, nyomtató-szkenner-fénymásolóért. <_< A multifunkciós gépek CSAK másolók. A fénymásoló teljesen más elven működik. :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 A multifunkciós gépek CSAK másolók. A fénymásoló teljesen más elven működik. :wacko: :( Biztos így van, taníccsá mester! ;) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 nem laminált rendes parketta parketta És feljön? Le kell ragasztani, meg leterhelni valamivel, amíg a ragasztó megköt. Oka van annak hogy feljött. Valószínű megdagadt. Nem kapott vizet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Asszonykám hétvégén kimosta a telóm fülhallgatóját a melósruhával együtt. :wacko: Kiszáradt már, de vajon rá merjem dugni a telóra? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Oka van annak hogy feljött. Valószínű megdagadt. Nem kapott vizet? Talajvíz betörésre gyanakszol ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Asszonykám hétvégén kimosta a telóm fülhallgatóját a melósruhával együtt. :wacko: Kiszáradt már, de vajon rá merjem dugni a telóra? <_< Mért ki multiméterrel, hogy nincs-e csontzárlat. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Talajvíz betörésre gyanakszol ? :wacko: Ha nem a tizediken lakik, elképzelhető. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Asszonykám hétvégén kimosta a telóm fülhallgatóját a melósruhával együtt. ;) Kiszáradt már, de vajon rá merjem dugni a telóra? :( Nincs adat róla, hogy hány ohmos? Mérd ki multiméterrel, hogy megtudd nem zárlatos-e? A feleségem csak a távkapcsolókat szokta kimossni, azt még kíbírták, de a konvektoron szárítást már nem. Szar kínai gyártmány.... <_< ;) Meg egyszer a gyerek vadi új telóját. Én egy ezeréves Ericsson 310-eset használok, de bezzeg a kölöknek vadi új mobilja van. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 csontzárlat. :wacko: Az mi ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Nincs adat róla, hogy hány ohmos? Mérd ki multiméterrel, hogy megtudd nem zárlatos-e? A feleségem csak a távkapcsolókat szokta kimossni, azt még kíbírták, de a konvektoron szárítást már nem. Szar kínai gyártmány.... <_< :( Meg egyszer a gyerek vadi új telóját. Én egy ezeréves Ericsson 310-eset használok, de bezzeg a kölöknek vadi új mobilja van. :wacko: Hisztizz te is, hogy karácsonyra új mobilt akarsz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Mért ki multiméterrel, hogy nincs-e csontzárlat. :) Mint nálam. ;) Ma is elcsattant az index biztije. Betettem egy 30 ast, és lestem honnan jön a füst. <_< :wacko: Kormányoszlopnál jött. :( Benyultam, és addig kotorásztam, amig meglett a forró kábel. Jól megégetett. A féklámpakapcsoló vezetékei, teljesen össze voltak sülve. Szétszedtem, leszigeteltem, de még mindig nem volt jó. Véletlenül ránéztem a hátsó lámpa csatikra. A jobb oldali csatlakozónál össze volt olvadva két kábel. ;) Végre megvan a bibi. Megcsináltam rendesen, és minden ok. :o Szar volt index nélkül közlekedni Fehérváron. mint kiderült féklámpám sem volt. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Mint nálam. :o Ma is elcsattant az index biztije. Betettem egy 30 ast, és lestem honnan jön a füst. <_< :wacko: Kormányoszlopnál jött. :( Benyultam, és addig kotorásztam, amig meglett a forró kábel. Jól megégetett. A féklámpakapcsoló vezetékei, teljesen össze voltak sülve. Szétszedtem, leszigeteltem, de még mindig nem volt jó. Véletlenül ránéztem a hátsó lámpa csatikra. A jobb oldali csatlakozónál össze volt olvadva két kábel. ;) Végre megvan a bibi. Megcsináltam rendesen, és minden ok. :o Szar volt index nélkül közlekedni Fehérváron. mint kiderült féklámpám sem volt. :) BC az írná ;) De ugye..... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Mért ki multiméterrel, hogy nincs-e csontzárlat. :wacko: A hangszórókon 50 ohm, a gomb üresen semmi, nyomvatartva 75 ohm........jónak tűnik. Mindjárt keresek egy régebbi telót aminek ugyanilyen csatija van......frászt, beledugom asszonyéba....büntiből <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Mint nálam. :) Ma is elcsattant az index biztije. Betettem egy 30 ast, és lestem honnan jön a füst. <_< :wacko: Kormányoszlopnál jött. ;) Benyultam, és addig kotorásztam, amig meglett a forró kábel. Jól megégetett. A féklámpakapcsoló vezetékei, teljesen össze voltak sülve. Szétszedtem, leszigeteltem, de még mindig nem volt jó. Véletlenül ránéztem a hátsó lámpa csatikra. A jobb oldali csatlakozónál össze volt olvadva két kábel. :o Végre megvan a bibi. Megcsináltam rendesen, és minden ok. :D Szar volt index nélkül közlekedni Fehérváron. mint kiderült féklámpám sem volt. :o Akkor már tudom kire voltam ideges... :( BC az írná ;) De ugye..... :D :P Beköthetné, de amúgy se hinné el a BC, hogy olyan keveset enne, ha lehetne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Nincs adat róla, hogy hány ohmos? Mérd ki multiméterrel, hogy megtudd nem zárlatos-e? A feleségem csak a távkapcsolókat szokta kimossni, azt még kíbírták, de a konvektoron szárítást már nem. Szar kínai gyártmány.... :wacko: ;) Meg egyszer a gyerek vadi új telóját. Én egy ezeréves Ericsson 310-eset használok, de bezzeg a kölöknek vadi új mobilja van. :( Hogy lehet ilyeneket kimosni? ;) Igaz én mosok, ill. a lányom is, de sosem mostunk ki semmi ilyesmit. Ha annak idején az asszony benne hagyott volna a ruhában egy mobilt pl, azt hiszem jó ideig lapithatott volna. Egyszer hagytam benne egy p.zs.-t <_< ne tudjátok meg mi lett az eredménye. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 A hangszórókon 50 ohm, a gomb üresen semmi, nyomvatartva 75 ohm........jónak tűnik. Mindjárt keresek egy régebbi telót aminek ugyanilyen csatija van......frászt, beledugom asszonyéba....büntiből <_< Akkor az jónak tűnik bizony. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Beköthetné, de amúgy se hinné el a BC, hogy olyan keveset enne, ha lehetne. :( Ááááááá, még belezavarodik szegény pára abba a sok elektronikába <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts