Dáwid Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Biztos, de nekem inkább a DSP <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Biztos, de nekem inkább a DSP :wacko: Fet Finuccsi Lakótelep <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Amúgy Ditát hívtam tegnap fel <_< És rosszul van Neked is a szám :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Fet Finuccsi Lakótelep ;) Az is vót valamikor régen :o Amúgy Ditát hívtam tegnap fel ;) És rosszul van Neked is a szám :o :) nabassz... <_< Akkor már csak azt nem értem, hogy hogy a tökömbe csináltam hogy én beszéltem vele már telefonba elmentett számról. Akkor hogy retekbe változott meg a telefonomban? :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Az is vót valamikor régen ;) nabassz... <_< Akkor már csak azt nem értem, hogy hogy a tökömbe csináltam hogy én beszéltem vele már telefonba elmentett számról. Akkor hogy retekbe változott meg a telefonomban? :wacko: :( Lehet ribi lázította a telefont ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Lehet ribi lázította a telefont :wacko: Ettől minden kitelik. Besértődött a Puntóra, és most lázad mindenért... Reggel már a kuplungom is elkezdett nyekeregni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Ettől minden kitelik. Besértődött a Puntóra, és most lázad mindenért... Reggel már a kuplungom is elkezdett nyekeregni <_< Az nekem amióta megvan az autó azóta nyekereg :( Van 1 videó ahol debrecenből kimegyek mikepércsig, meg vissza. Váltásnál a nyikorgás olyan mintha valami turbó lefújna :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 van vki burkoló (parkettás)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Az nekem amióta megvan az autó azóta nyekereg :wacko: Van 1 videó ahol debrecenből kimegyek mikepércsig, meg vissza. Váltásnál a nyikorgás olyan mintha valami turbó lefújna <_< Nekem meg a fékpedálom nyikorog rázós úton, elég idegesítő, de még nem sikerült szétszednem a pedál rögzítését, hogy bezsírozzam, és/vagy csapszeget cseréljek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Nekem meg a fékpedálom nyikorog rázós úton, elég idegesítő, de még nem sikerült szétszednem a pedál rögzítését, hogy bezsírozzam, és/vagy csapszeget cseréljek. Nekem a fékpedállal nincs gond. Tényleg...hívott ma haver? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Na pár adat a környezetvédelmi adatlapról: Plakett: Piros Mért jellemzők, alapjáraton: CO%: 0,00, határérték: 0,5 CH (ppm): 41,0 Lambda: 1,079 Emelt üresjárat: CO%: 0,04, határérték: 0,3 CH (ppm): 33,0 Lambda: 1,017, határérték: 1,03 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Van egy X-aktám. Ma figyeltem meg délután a vasútállomáson. Ha a szellőztető ventilátor a gyújtás ráadása után beindul, majd ismeretlen okból hallatóan csökken a fordulatszáma, majd ismét észbe kap (direkt megvártam), akkor barominehezen indul el a motor. <_< Tök olyan, mintha lemerülne az akksi és csökken a fordulat. A ventit állandóan kettes fokozatban használom. Valamint amíg nem engedem el az indítást, addig "prüszkölget" a moci, amint elengedem akkor egy nagy rángatózás keretében beröffen és normálisan üzemel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Van egy X-aktám. Ma figyeltem meg délután a vasútállomáson. Ha a szellőztető ventilátor a gyújtás ráadása után beindul, majd ismeretlen okból hallatóan csökken a fordulatszáma, majd ismét észbe kap (direkt megvártam), akkor barominehezen indul el a motor. <_< Tök olyan, mintha lemerülne az akksi és csökken a fordulat. A ventit állandóan kettes fokozatban használom. Valamint amíg nem engedem el az indítást, addig "prüszkölget" a moci, amint elengedem akkor egy nagy rángatózás keretében beröffen és normálisan üzemel. Hiába... az izzítás szívja az akkut. Szerintem dízel akar lenni :wacko: :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Hiába... az izzítás szívja az akkut. Szerintem dízel akar lenni <_< :wacko: :( Nekem is ez az érzésem, mert olyan nehezen indul el. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Nekem is ez az érzésem, mert olyan nehezen indul el. <_< :wacko: Óóóó ha jó akkor nem indul nehezen... tranyónk egy izzítás és pöcc röff :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Akad benne <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 1500 az sok egy TID csatiért nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Dobsz rá smart gumit? ;) Dobok...jövőre. Most meg olyan hanggal van...áááh...gördülési zaj. Szééép Karesz! <_< Tetszik nekem nagyon, csak 195-öt már inkább passzolnám. A 185-öt is megéreztem :wacko: :( Azt akarok én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Dobok...jövőre. Most meg olyan hanggal van...áááh...gördülési zaj. Azt akarok én is. De a smarté 175/55 <_< Azzal tök jó lenne a rendőr. Gondolkodom akkorában télire, de elég borsos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 1500 az sok egy TID csatiért nem? Sok. De a smarté 175/55 <_< Azzal tök jó lenne a rendőr. Gondolkodom akkorában télire, de elég borsos... Engem is az tart vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 hp Nekem Hp Deskjet 1390-es van, az két patronos. Nem érdekel valakit egy Deskjet 610 C? Nálam csak porfogó. <_< van vki burkoló (parkettás)? Miről van szó? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Sok. Engem is az tart vissza. Add kölcsön MKPistának a 195öt, és lekoptatja az oldalát... <_< Lesz 175 mire visszaadja. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Add kölcsön MKPistának a 195öt, és lekoptatja az oldalát... <_< Lesz 175 mire visszaadja. :wacko: Hehe. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Add kölcsön MKPistának a 195öt, és lekoptatja az oldalát... :wacko: Lesz 175 mire visszaadja. :( Hát a márkajelzés megmaradása kérdéses adott esetben <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts