Hjoe Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Csak nem a racing bazáron láttad? Nem. A használtautón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Mit nyert? :D :P Harmadik lett. <_< :wacko: :( Azt nyerte hogy végigmászott. Nem emlékszem mikor jött össze utoljára ;) Hát, már ezzel a második..és még mostis munkanélküli vagyok. Illetve "diák"...dehát mondhatjuk hogy munkanélküli. :) Jah, egyre túlképzettebb vagy :o :) Már lemostam a számokat. ;) :D Tudom, tudom, de akkor se fogom tudni elfelejteni :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Lemezfelnivel voltam, jól láttad. <_< Saab asszem ezeket a ronallal gyártatta. De a hátsóra gondoltam.. De és az akkora nagy márka? :wacko: Na de hagyjuk is. Neked az van nekem ez, másét le hugyom az enyém az enyém azt kalap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Heló Létezik Astra F oldal légzsákkal? Nekem is van benne oldal légzsák.. Ez akkora nagy cucc? :wacko: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Nekem is van benne oldal légzsák.. Ez akkora nagy cucc? :wacko: <_< Neked nem. De aki még nem látott? De a tiéden kívül mennyiben láttál még....? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 De a hátsóra gondoltam.. De és az akkora nagy márka? <_< Na de hagyjuk is. Neked az van nekem ez, másét le hugyom az enyém az enyém azt kalap. Ilyen silány felniket gyártanak, mint lorinser, brabus...pfejj. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Szééép Karesz! <_< Tetszik nekem nagyon, csak 195-öt már inkább passzolnám. A 185-öt is megéreztem :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Neked nem. De aki még nem látott? De a tiéden kívül mennyiben láttál még....? Az enyémben. De nincs még bekötve. Valszeg nem is lesz:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Ilyen silány felniket gyártanak, mint lorinser, brabus...pfejj. <_< Lorinser az zser De az nem AMG? És a ronal csinálta a teddy mackós felgent, a bbs-replikákat. Sztem a teddy a mérföldkő OLYANKELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Lorinser az zser De az nem AMG? Nem, a lorinser az lorinser, az amg meg amg. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Nem, a lorinser az lorinser, az amg meg amg. <_< Te valszeg az újabbra gondolsz a sok küllősre nem? Mint pl a slr-mergán van? Haveromnak is lorinser van a s320ason és ez is nagy parabola. de azon amg plakett van, akkor hogy van ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Te valszeg az újabbra gondolsz a sok küllősre nem? Mint pl a slr-mergán van? Haveromnak is lorinser van a s320ason és ez is nagy parabola. de azon amg plakett van, akkor hogy van ez? A lorinserbe lorinser van gravírozva.... Külön cég. Az, hogy milyen kupakot rakott bele... ? Meg ugye már vannak túl jó minőségű replikák is. Pl az AC Schnitzer bezúzatott nemrég egy csomó szar replikát. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 A lorinserbe lorinser van gravírozva.... Külön cég. Az, hogy milyen kupakot rakott bele... ? Meg ugye már vannak túl jó minőségű replikák is. Pl az AC Schnitzer bezúzatott nemrég egy csomó szar replikát. <_< Bele van sütve a felniba az AMG felirat és az a felgen is lorinser. :wacko: mit nem étesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 A lorinserbe lorinser van gravírozva.... Külön cég. Az, hogy milyen kupakot rakott bele... ? Meg ugye már vannak túl jó minőségű replikák is. Pl az AC Schnitzer bezúzatott nemrég egy csomó szar replikát. <_< ILYEN Felnije van és az egyik külöbbe van bele sütve, hogy AMG És ez lorinsen Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 ILYEN Felnije van és az egyik külöbbe van bele sütve, hogy AMG És ez lorinsen Ilyenből a lorinsernek csavarokat takaró kupakja van. <_< Ez az amg Ez meg a lori. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Ac replikák... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Ac replikák... <_< http://www.ac-schnitzer.de/typo3temp/pics/bde4ba5d58.jpg Csak egy centírozás kell nekik, és mehet is raccsingbazárra :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Csak egy centírozás kell nekik, és mehet is raccsingbazárra :wacko: Volt videó is valahol, hogy csörög a sok apró darab... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Volt videó is valahol, hogy csörög a sok apró darab... <_< 13-as? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 ezektől az új nyomtatóktól falnak megyek... kell bele 6 féle patron és ha ha hupikék kifogy vagy LEJÁR akkor nemtudok feketét nyomtatni. vicc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 ezektől az új nyomtatóktól falnak megyek... kell bele 6 féle patron és ha ha hupikék kifogy vagy LEJÁR akkor nemtudok feketét nyomtatni. vicc. F.szé vettél epszont... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 F.szé vettél epszont... <_< hp Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 hp Egy próbát megért <_< :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Egy kis segítségre lenne szükségem! Valamelyik oldalról már egyszer sikerült megszereznem az OPEL EPC vagy ECU programot magyar változatban amivel a kocsi robbantott ábráját tudtam megnézni és ha jól emlékszem ide volt belinkelve. Ha valaki tudna ebben segíteni megköszönném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts