mélykék76 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 AKKO NEM KŐ KÖSSZ:D <_< Pedig alu ám. Mondjuk lehet 3. Meg lehet meg sincs már :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 FPepe! Írtam egy PÜ-t. <_< olvasd el. Ok :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Bírja a ménes? <_< Gurul. Ám idővel lesz kisebb rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Gurul. Ám idővel lesz kisebb rá. Dobsz rá smart gumit? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Bírja a ménes? ;) Na ezért nem tettem rá én 15öst...pedig ilyen felnik nekem is nagyon tetszenek, de a erő az korlátos ugye <_< :wacko: :( Így elég a 185/60 R14 ... főleg hogy bőven messze van a gyári et értéktől...azaz szélesebben vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Na ezért nem tettem rá én 15öst...pedig ilyen felnik nekem is nagyon tetszenek, de a erő az korlátos ugye <_< :wacko: :( Így elég a 185/60 R14 ... főleg hogy bőven messze van a gyári et értéktől...azaz szélesebben vannak. Na ezt nem étem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Na ezt nem étem <_< Mit nem étessz? Mit nem étesz? Nagy guriga, kevés paci = forgalmi akadály. :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Mit nem étessz? Mit nem étesz? Nagy guriga, kevés paci = forgalmi akadály. <_< :wacko: Jaja a lényege ez akart lenni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Jaja a lényege ez akart lenni :wacko: Tök mind1 mekkora a felgen. Csak gumival együtt az átmérője legyen a gyáriéval egyező. És akkor max csak súlyban lesz különbség. széleséggben meg feszítesz rá valamit <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Tök mind1 mekkora a felgen. Csak gumival együtt az átmérője legyen a gyáriéval egyező. És akkor max csak súlyban lesz különbség. széleséggben meg feszítesz rá valamit :) <_< :wacko: :( ;) ;) :o :) :o :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 7x15ös ats dtc 175/55R15el, és repül az egynégy. <_< 5.5 kg egy felni... Persze minek is ekkora óóóriás felni. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 7x15ös ats dtc 175/55R15el, és repül az egynégy. :wacko: 5.5 kg egy felni... Persze minek is ekkora óóóriás felni. :( Mért sejtek egy kis nagy képűséget és kötözködést a beszólásaidban,..................... JA CSAK TE VAGY ZOLI. <_< Mind1 nem veszem magamra. Me alessiom van. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Ok <_< Szóltam a srácnak, holnap hív :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Mért sejtek egy kis nagy képűséget és kötözködést a beszólásaidban,..................... JA CSAK TE VAGY ZOLI. <_< Mind1 nem veszem magamra. Me alessiom van. ;) Vazz, miért nagy egy 15ös kerék? :wacko: Az mi? Purhab márka? :( ;) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 [url=http://pics.coldline.hu/pics/93278-20100920-2MIWYR.jpg]Basztam neki. :) Be is kékült a felnid rendesen! :o :o Zoootyaaaaa :wacko: :( ;) ;) Már lemostam a számokat. <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Vazz, miért nagy egy 15ös kerék? <_< Az mi? Purhab márka? :wacko: :( :o JAHJAJAJAJJAJA de jó ;) ZOLI-TE sráccc nagyon mókásos vagy. Elvileg valami szar felgen márka. ;) maj lesz jobb is :) Jelenleg elég ez. A PURHAB MÁRKA... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Tegnap du, leestem a székről. Nézem az E, sportot, Ronnie O'Sullivan a második belökött golyó után megkérdezi a bírót, mennyi jár a max, break ér. ;) ;) És ba sszus végigcsinálta. <_< A tizedik 147 e. Beszarás ez a pali. :( Az előbb megismételték.......még mindig elképesztő ez a figura :o Miért nem akarta lelökni az utolsó feketét? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 JAHJAJAJAJJAJA de jó :wacko: ZOLI-TE sráccc nagyon mókásos vagy. Elvileg valami szar felgen márka. :( maj lesz jobb is ;) Jelenleg elég ez. A PURHAB MÁRKA... Most már értem miért nem mentél fel a pályára.... ;) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Most már értem miért nem mentél fel a pályára.... :wacko: <_< AZ arc be figyel. Hát én se értettem hogy azokkal a parabolákkal, hogy mehettél fel, csoda h nem görbült el a kanyarba, méretéből adódóan.. Na mind1 jó ez ide vidékre meg pesti utakra. Amúgy a tiédnek mi is a márkája? Saab-ról van az ok. De mi a márka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 AZ arc be figyel. Hát én se értettem hogy azokkal a parabolákkal, hogy mehettél fel, csoda h nem görbült el a kanyarba, méretéből adódóan.. Na mind1 jó ez ide vidékre meg pesti utakra. Amúgy a tiédnek mi is a márkája? Saab-ról van az ok. De mi a márka? Lemezfelnivel voltam, jól láttad. <_< Saab asszem ezeket a ronallal gyártatta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Az előbb megismételték.......még mindig elképesztő ez a figura :( Miért nem akarta lelökni az utolsó feketét? <_< Csak brahiból. :wacko: Tudta hogy be kell löknie. Egyszer már eljátszotta ezt. A fekete elótt elkezdte összepakolni a cuccát. A nézők kiabáltak hogy fekete. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Heló Létezik Astra F oldal légzsákkal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Kérdés: megmerjem venni a 1102es fordulatszámmérős órát? Most 1111 van benne fordulatos... Jól rémlik h 1102 a gyári a c14nz-be? 8ért sok ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Heló Létezik Astra F oldal légzsákkal? Gyárival nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Heló Létezik Astra F oldal légzsákkal? Csak nem a racing bazáron láttad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts