Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Lehet lesz még vagy 4 és azzal se érsz sokat :wacko: olyan irányban kell kaparászni amire van kereslet, aránylag meg is fizetik és szereted is csinálni ;) tudom, nem egyszerű.. <_<

Hát...nem nagyon :(

Elküldve
Murva jó! Grat Karesz. :wacko: :( (Mondjuk, ha mondod, hogy ilyet keresel, akkor eladom a garnitúrát Neked. ;) )

Kösz.

Mondjuk annyira nem kerestem, de korábban beszélgettem Gergölabs cartárssal, hogy milyen faxa a felnije. Erre a múlt héten szólt, hogy eladná, és kérdezte, kell-e? Persze hogy kellett. <_< Amúgy mennyiért árultad?

Elküldve
Kösz.

Mondjuk annyira nem kerestem, de korábban beszélgettem Gergölabs cartárssal, hogy milyen faxa a felnije. Erre a múlt héten szólt, hogy eladná, és kérdezte, kell-e? Persze hogy kellett. <_< Amúgy mennyiért árultad?

Nem árultam, csak volt. (Igen Pista, sokminden hever még így... :wacko: ) Cimbi hívott, hogy nincs-e 15ös lemezfelnim. Mondom nincsen...vagyis van egy rendőr szett. ÚÚÚ b+, olyat keresek mióta megvan a kocsi.. :(

Deák Ferenc, kupakok nélkül.

Elküldve
Nem árultam, csak volt. (Igen Pista, sokminden hever még így... :wacko: ) Cimbi hívott, hogy nincs-e 15ös lemezfelnim. Mondom nincsen...vagyis van egy rendőr szett. ÚÚÚ b+, olyat keresek mióta megvan a kocsi.. :(

Deák Ferenc, kupakok nélkül.

Akkor én jobb boltot csináltam. <_< ;)

Elküldve
Én meg karón varjút <_< :wacko:

195/65/15öt nem sikerült lecsavarnom, immár második alkalommal, pedig eléggé elkopott a széle ;)

Vagy esetleg sokat driftelsz ? :( ;)

Korábban nekem volt szétvert, viddingyenafrancba felnim, ha ez támpontnak számít :o

Mit jelent h szét vert? Zoli 1db/5e huf. D ezek jó állapotban vannak. ELVILEG. Én is kicsit sokallom. De jövőre kelleni fog 2db előre a 256ra :)

Elküldve
Mit jelent h szét vert? Zoli 1db/5e huf. D ezek jó állapotban vannak. ELVILEG. Én is kicsit sokallom. De jövőre kelleni fog 2db előre a 256ra <_<

Amire a felnis az mondja hogy na menjap#@{ba :wacko: :(

Elküldve
Ááááá, mindig akad neki bohóc.... <_<

Előfordul. :wacko:

Mesélj :(

Semmi xtra, kivettem az üléseket, meg lebontottam az elejét. Majd folyt. köv.

Mit jelent h szét vert? Zoli 1db/5e huf. D ezek jó állapotban vannak. ELVILEG. Én is kicsit sokallom. De jövőre kelleni fog 2db előre a 256ra ;)

Sztem az sok...2-3enél biztos nem adnék érte többet...

Elküldve
Sztem az sok...2-3enél biztos nem adnék érte többet...

Én is ilyenre gondoltam. Igaz ez csak egy ember volt még körbe futok pár gumist azt valamit intézek. De ha tudsz valamit ne tartsd magadba.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.