Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Minek? Hátul nem kapar. ;)

Miért a mozdonykerékkel elöl igen? :wacko: Mondjuk mindegy, én sajnáltam volna még fényképen keresztül is, ha azokkal radírozod a pályát :( <_<

Elküldve
Simán, csak nézz utána mennyibe kerül a contisportcontact3 195/40R17be <_< Mondjuk 2darab.. :wacko:

system error...

Ha annyiba került volna a 4 felnim-gumim-dísztárcsám, mint ebből 1, akkor nem vettem volna meg

Elküldve
<_<

Na meg ha leugrik a gumi kanyarba akkor mennyi a felni. Meg a sárvédő mert idegességébe az ember szétrugdossa. Szóval. Izé zoli. Voltak ott valami fotósok hogy a kocsidról van kép? Enyémről nincs vélettlen? :wacko: csak azért kérdem. Bár pályán nem voltam csak úgy snassz.

Elküldve
Na meg ha leugrik a gumi kanyarba akkor mennyi a felni. Meg a sárvédő mert idegességébe az ember szétrugdossa. Szóval. Izé zoli. Voltak ott valami fotósok hogy a kocsidról van kép? Enyémről nincs vélettlen? <_< csak azért kérdem. Bár pályán nem voltam csak úgy snassz.

Nem ugrik le. 7colon a 195 ne ugorjon semmiképp. :wacko:

Am meg mindent a megfelelő helyen...Ott van a pályanapos topikban. :(

Elküldve
BC topikban meg ne offoljá. Igen. <_<

OFFFFF Zsír van rólam 1kép. De viszonylag jó. De az első Hogy is mondják....................................... Fotós fotóm. :wacko:

Elküldve
Bután is néz ki a kocsid így, hogy elől kis kerék, hátul meg malom. :wacko: De azért szép is, mert szériatesó az enyémmel. <_< :(

Vákumcső azóta se lett meg? ;)

Elküldve
Nem, az enyémbe nem kellett olyan, megy ez nélküle is. <_< :)

Ez is... :wacko:

Tudom ám, hogy nekem céloztad a hozzászólást, hogy már be kéne kötni újra a cuccokat. :( Hiányzik a kényelem, kistáska? ;) :o

Kúúsoj! Tudod milyen kényelmes, hogy jól lehet haladni? ;) És mindig 999km van hátra. :o

Elküldve
Ez is... :(

Kúúsoj! Tudod milyen kényelmes, hogy jól lehet haladni? ;) És mindig 999km van hátra. ;)

Illegális, úgyhogy nem érdekelsz. :o Másrészt ezzel is lehet jól haladni, csak nem kellenek rá méregdrága 17-es kerekek. :o

Autó, tehát benzinnel üzemel. :D :)

<_< :wacko:

Elküldve
Illegális, úgyhogy nem érdekelsz. :( Másrészt ezzel is lehet jól haladni, csak nem kellenek rá méregdrága 17-es kerekek. <_<

;) Jó is mikor megszámolod hány henger van elöl... :wacko:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.