Dáwid Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Basztam neki. <_< Az első kerék jól néz ki. Hátra miért nem tettél olyat? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Az első kerék jól néz ki. Hátra miért nem tettél olyat? <_< Minek? Hátul nem kapar. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Minek? Hátul nem kapar. ;) Miért a mozdonykerékkel elöl igen? :wacko: Mondjuk mindegy, én sajnáltam volna még fényképen keresztül is, ha azokkal radírozod a pályát :( <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Miért a mozdonykerékkel elöl igen? <_< Simán, csak nézz utána mennyibe kerül a contisportcontact3 195/40R17be :wacko: Mondjuk 2darab.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Simán, csak nézz utána mennyibe kerül a contisportcontact3 195/40R17be <_< Mondjuk 2darab.. :wacko: system error... Ha annyiba került volna a 4 felnim-gumim-dísztárcsám, mint ebből 1, akkor nem vettem volna meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 system error... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 <_< Na meg ha leugrik a gumi kanyarba akkor mennyi a felni. Meg a sárvédő mert idegességébe az ember szétrugdossa. Szóval. Izé zoli. Voltak ott valami fotósok hogy a kocsidról van kép? Enyémről nincs vélettlen? :wacko: csak azért kérdem. Bár pályán nem voltam csak úgy snassz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Na meg ha leugrik a gumi kanyarba akkor mennyi a felni. Meg a sárvédő mert idegességébe az ember szétrugdossa. Szóval. Izé zoli. Voltak ott valami fotósok hogy a kocsidról van kép? Enyémről nincs vélettlen? <_< csak azért kérdem. Bár pályán nem voltam csak úgy snassz. Nem ugrik le. 7colon a 195 ne ugorjon semmiképp. :wacko: Am meg mindent a megfelelő helyen...Ott van a pályanapos topikban. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 ... BC topikban meg ne offoljá. Igen. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Nem ugrik le. 7colon a 195 ne ugorjon semmiképp. :wacko: Am meg mindent a megfelelő helyen...Ott van a pályanapos topikban. ;) A 249-es képen az a saab le akar tolni szerintem ;) :( A zászlónak meg mintha lenne egy kis problémája <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 BC topikban meg ne offoljá. Igen. <_< OFFFFF Zsír van rólam 1kép. De viszonylag jó. De az első Hogy is mondják....................................... Fotós fotóm. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Mert a szórólapozáshoz észt nem kérnek... http://img0.tar.hu/dani89rk/img/90107608.jpg#3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Mert a szórólapozáshoz észt nem kérnek... http://img0.tar.hu/dani89rk/img/90107608.jpg#3 <_< :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Mert a szórólapozáshoz észt nem kérnek... http://img0.tar.hu/dani89rk/img/90107608.jpg#3 Nézi is... amikor haverral szórólapoztunk ne tudd meg hogy milyen állatságokat leműveltünk <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Basztam neki. ;) Bután is néz ki a kocsid így, hogy elől kis kerék, hátul meg malom. :wacko: De azért szép is, mert szériatesó az enyémmel. <_< :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Bután is néz ki a kocsid így, hogy elől kis kerék, hátul meg malom. :wacko: De azért szép is, mert szériatesó az enyémmel. <_< :( Vákumcső azóta se lett meg? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Vákumcső azóta se lett meg? :wacko: Nem, az enyémbe nem kellett olyan, megy ez nélküle is. <_< :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Nem, az enyémbe nem kellett olyan, megy ez nélküle is. <_< :) Ez is... :wacko: Tudom ám, hogy nekem céloztad a hozzászólást, hogy már be kéne kötni újra a cuccokat. :( Hiányzik a kényelem, kistáska? ;) :o Kúúsoj! Tudod milyen kényelmes, hogy jól lehet haladni? ;) És mindig 999km van hátra. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Ez is... :wacko: Kúúsoj! Tudod milyen kényelmes, hogy jól lehet haladni? :( És mindig 999km van hátra. ;) Napelemes? <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Napelemes? <_< :wacko: Autó, tehát benzinnel üzemel. ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Ez is... :( Kúúsoj! Tudod milyen kényelmes, hogy jól lehet haladni? ;) És mindig 999km van hátra. ;) Illegális, úgyhogy nem érdekelsz. :o Másrészt ezzel is lehet jól haladni, csak nem kellenek rá méregdrága 17-es kerekek. :o Autó, tehát benzinnel üzemel. :D :) <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Illegális, úgyhogy nem érdekelsz. :( Másrészt ezzel is lehet jól haladni, csak nem kellenek rá méregdrága 17-es kerekek. <_< ;) Jó is mikor megszámolod hány henger van elöl... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 :o Jó is mikor megszámoZod hány henger van elöl... ;) Zoootyaaaaa <_< :wacko: :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 :( Jó is mikor megszámolod hány henger van elöl... <_< Nekem legalább nem kettő kapcsolós a klímám és a BC is jó. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Nekem legalább nem kettő kapcsolós a klímám és a BC is jó. <_< Hát akkor hogy kapcsolod be? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts