Dáwid Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Inkább olajbetöltő sapkájának tűnik, talán Merciről, vki lehet most éli át, amit Dáwid pár napja :wacko: Jah... hasonló jutott eszembe <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Okés :wacko: Ez van ráírva: Type DT-80 o.L Made in Germany, Reutter. Ez vmi teherautó tankjáról van. LINK http://www.eurotruck-importers.com/images/0004700305.jpg Nah akkor mégsem motort fog mosni, hanem raktár-padlót, amíg kifizeti azt a tank gázolajat amit leszívtak belőle <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Nah akkor mégsem motort fog mosni, hanem raktár-padlót, amíg kifizeti azt a tank gázolajat amit leszívtak belőle <_< Kellemetlen. Ahogy látom az újon rajta van egy kis lánc...ez a lánc szakadhatott el :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Nézd mit találtam neked <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Nézd mit találtam neked :wacko: Már be is raktam témának :( <_< Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Kaptam egy raklap áruházi 72-órásban visszavett számológépet garis jav.-ra. Kivettem egyet a kupacból és azóta röhögök... Csóró gép itt van, dobozzal együtt. A doboz eleje, egy vékony átlátszó műanyag ablak. 6 centis csíkban végig van b.szva, egy 2 centis horpadásban áll meg a csík vége és alatta a gép össze van törve. A Metro szerint tök egyértelmű hogy ez gyári hibás <_< :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Kaptam egy raklap áruházi 72-órásban visszavett számológépet garis jav.-ra. Kivettem egyet a kupacból és azóta röhögök... Csóró gép itt van, dobozzal együtt. A doboz eleje, egy vékony átlátszó műanyag ablak. 6 centis csíkban végig van b.szva, egy 2 centis horpadásban áll meg a csík vége és alatta a gép össze van törve. A Metro szerint tök egyértelmű hogy ez gyári hibás <_< :wacko: :( A gyárban fociztak vele ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 A gyárban fociztak vele <_< ... "Szerviz által megállapított hiba oka: Gól" ... Ezt is kitöltöttem, jöhet a következő :( Szerk.: Következő... Írjam rá azt hogy "Nadz Metro szerint, kici japán a nadz gyárban jáccni azzal, hodz kici tűzőkapoc dugni bele számológép nomtató?" Ez is biztos gyári hiba ;) Imádom az áruházi gépeket :wacko: Főleg amikor autórádióról szóló jegyzőkönyvvel kapom meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Na az autóm az egy gonosz dög :( Kint van a szerelőnél...egész nap használta...de nem állt meg <_< szépen jár....ez mind nem is volna gond ha előtte 2 napig nem szívatott volna :wacko: Na de holnap vizsgázik...és lemerem fogadni ott fogja megmakacsolni magát ;) Amugy szerencsére csak a egy fékerőszabályzót kellett cserélni...vizsgára... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Nem tudom. Hát lehet....de azért jobb ha van nálad cigaretta :( Balatonon láttam olyan kis eu-s minirendszámtáblát, hogy "Nincs 1 szál cigid?" ;) Nekem az tetszik hogy: "Mosolyogj ha szeretkezni akarsz!" Ki nem vigyorogna? :D Csak akkor gáz, ha egy szörös fejű benga nagy állat ül a kocsiban. :wacko: ;) pfejj... Azé' ezt azé' ne nézd má' ki belőlem :o :) :o Hogynézmáki? Mint egy kompresszorra kötött béka, aminek bevarrták a száját... Gyerekkori csínytevések? <_< :D :D :D :P Olyan erős gázolajszaga van.. Jó csávó, talál valamit a ház előtt, felveszi és egyből szagolgatja.... ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Jó tanácsból mondom, hogy hanyagold ........... Csak egy kósza gondolat volt......100 lovas.....nem való az asszonynak <_< Nekem egy ismerősöm használ egyet vagy 8 éve......... Haverom sem panaszkodott rá, 5 év alatt nem volt vele gond, most a vizsgát is csont nélkül vette, nem kellett rajta csinálni semmit, ill. fékbetéteket cseréltek elöl :( Most a kockéról beszélünk ? Mert az elég pofás ;) Nem, erről a"gyönyörűségről"....még a színe is stimmel :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Nekem az tetszik hogy: "Mosolyogj ha szeretkezni akarsz!" Ki nem vigyorogna? :o Csak akkor gáz, ha egy szörös fejű benga nagy állat ül a kocsiban. :wacko: :( nekem kocsiban "Az utak Királya" és Zotya figyelj hirdetem " Szingli vagyok" van ;) ;) :) <_< :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 nekem kocsiban "Az utak Királya" és Zotya figyelj hirdetem " Szingli vagyok" van :wacko: :( ;) <_< :o Nekem elég a MOTE felirat, meg a Blitz-es matrinya. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Nekem elég a MOTE felirat, meg a Blitz-es matrinya. :wacko: ez nekem is csak ien kedv kérdése hogy kinnt vannak e? ha tetszik akkor kinnt van ha nem akkor leveszem! :( ;) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Na, srácok, ahog yígértem, a cikk a versenyről:Renault Truck Driver Challenge-2010 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Na, srácok, ahog yígértem, a cikk a versenyről:Renault Truck Driver Challenge-2010 :( biztos jó lehetett! jól nyomtad tesó! ;) pólóról van hírünk? <_< :o ;) :wacko: (ha komolyan gondoltad persze) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Na, srácok, ahog yígértem, a cikk a versenyről:Renault Truck Driver Challenge-2010 :o Zsíír. Az óra is tetszik :) Felső nézetes videó nincs róla? ;) :wacko: Az ütősen nézne ki ;) Tegnap kitakarítottam az autót elöl, meg rendet raktam. Ma levettem az ajtókárpitot, mert az ablakom nagyon sz.rul ment már, akadt-kattogott, mittomén. Szétszedtem, kipucoltam, megkentem, összeraktam. Jobb lett, nem százas, de a kopást sajnos nem lehet kipucolni belőle... Mindegy, összeraktam, aztán ha már nálam volt a cucc, akkor haver barátnőjének az "új" puntojának is neki estünk. Fölfelé a villanyablakok már úgy szenvedtek hogy rossz volt hallgatni. Átpucoltuk az egyiket, azt is össze raktuk, az is jobb lett. Utána beülök az enyémbe, látom hogy kicsit poros a belső tükröm, mutatóujjal felnyúlok, annyira érek hozzá, hogy az ujjlenyomatom nem látszik még meg a tükörlapon, a tükör lehullik. :( Haver a hátsó ülésen... majdnem megfulladt a röhögéstől... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Zsíír. Az óra is tetszik :) Felső nézetes videó nincs róla? ;) :wacko: Az ütősen nézne ki ;) Tegnap kitakarítottam az autót elöl, meg rendet raktam. Ma levettem az ajtókárpitot, mert az ablakom nagyon sz.rul ment már, akadt-kattogott, mittomén. Szétszedtem, kipucoltam, megkentem, összeraktam. Jobb lett, nem százas, de a kopást sajnos nem lehet kipucolni belőle... Mindegy, összeraktam, aztán ha már nálam volt a cucc, akkor haver barátnőjének az "új" puntojának is neki estünk. Fölfelé a villanyablakok már úgy szenvedtek hogy rossz volt hallgatni. Átpucoltuk az egyiket, azt is össze raktuk, az is jobb lett. Utána beülök az enyémbe, látom hogy kicsit poros a belső tükröm, mutatóujjal felnyúlok, annyira érek hozzá, hogy az ujjlenyomatom nem látszik még meg a tükörlapon, a tükör lehullik. :( Haver a hátsó ülésen... majdnem megfulladt a röhögéstől... <_< nem tetszett neki hogy megcsaltad! :o :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 nem tetszett neki hogy megcsaltad! :o :( Hisztis qrva... <_< Mostmár kezdem unni a hülyeségeit ;) Mindig kiválasztja a lehető legszemetebb időpontot, amikor amúgy is föl vagyok b.szva :wacko: Még egy f.szsága van, és beküldöm a gép mosóba 3 körre. Hideg zuhanytól majd magába száll ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 http://i52.tinypic.com/11778d3.jpg Kölyök még <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 http://i52.tinypic.com/11778d3.jpg Szép, én sajna lemaradtam róla, korán reggel félálomban fordult át, mire észrevettem, már nem tudtam lefotózni <_< Persze igazából ez csak az óra érdeme, nem a kocsival vettem, és igazából fogalmam sincs, mennyi lehet a kocsiban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Jó csávó, talál valamit a ház előtt, felveszi és egyből szagolgatja.... ;) <_< Hát alap :wacko: http://i52.tinypic.com/11778d3.jpg Ha nem lennék lusta előretekerni az új kilóméterórát, akkor én a 400at fotóznám lassacskán :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 biztos jó lehetett! jól nyomtad tesó! :D pólóról van hírünk? ;) ;) :D :o (ha komolyan gondoltad persze) :P NAgyon jó volt, jövőre sem akarom kihagyni! <_< Persze hogy komolyan, há' szoktam én viccelni? (naná... :) ) Majd megmutatom, hogy néz ki. Vagy mindjárt küldök PÜ-t. Zsíír. Az óra is tetszik ;) Felső nézetes videó nincs róla? :) :( Az ütősen nézne ki :o Ezt hogy érted, a versenyről? Tegnap kitakarítottam az autót elöl, meg rendet raktam...a tükör lehullik. ;) Haver a hátsó ülésen... majdnem megfulladt a röhögéstől... :wacko: Szerinted mi nem csapkodtuk volna a térdünket? :D :D Képek ma délután óta vannak a facebookon, a sok kép + videó majd később lesz elérhető- nagyon remélem, hogy már a héten láthatom én is. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 http://totalbike.hu/hirek/2010/09/20/orra_esett_talmacsi/ :wacko: Ciki lett volna "csak úgy" begurulni...? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts