zotya975 Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Miért olyan hihetetlen ez különben ? Te rendszeressen nézed ezt az oldalt amúgy ? Hihetetlen, mert sokszor kevésbé roncsolt kocsiban is meghalnak. Ja szinte minden nap olvasom a Lánglovagokat. http://racing-bazar.hu/hasznaltauto/astra_opel/ka http://racing-bazar.hu/utcai/bontasra-alka...a_nemet_papiros Valaki? A másodikat még jó hogy hajnali 2-kor fényképezték vaku nélkül. <_< Sok látszik belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Ezt hogy élte túl???:Klikk! :wacko: Mondjuk ma megnéztem a munkatársam kocsiját amivel frontálisan ütközött, és karcolás nélkül szállt ki belőle, csak az öv helyén lilult be a válla, és az arca éget fél napig a légzsáktól. A motor fogta fel a nagyját, sárhányók, zárhíd , mociháztető kuka, a szélvédőt a szembejövő valamilyen elrepülő alkatrésze bacta ki, de a tornyoktól hátra ép minden. A hűtő szinte eltünt. Fiat Puntó, kábé 70-el ( fejenként 70-el) csattantak totál frontálisan a két kocsi ott maradt egymással szemben úgy 1 méter távolságban. Hihetetlen. <_< Ez tegnap a híradóban is benne volt. Amikor kimentek a tűzoltók/mentők/zsaruk, ott ült a sofőr a kettészakadt autó mellett az árokszélén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Ez tegnap a híradóban is benne volt. Amikor kimentek a tűzoltók/mentők/zsaruk, ott ült a sofőr a kettészakadt autó mellett az árokszélén. Mé' csodálkozok rajta? <_< Én se ültem volna vissza bele. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Mé' csodálkozok rajta? <_< Én se ültem volna vissza bele. :wacko: :( ;) Hát.... Beletörődött, hogy basszameg...ennek annyi. Na mindegy elszívok 1 szálat az árokpartján ;) De tényleg rohadt nagy szerencse, hogy megúszta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Hihetetlen, mert sokszor kevésbé roncsolt kocsiban is meghalnak. Ja szinte minden nap olvasom a Lánglovagokat. Oké, de ez 1 új tervezésű, nagy autó + a szerencsefaktor :wacko: Értem a céljait az oldalnak, de spec én nem nézegetném minden nap <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 <_< :wacko: Hát.... Beletörődött, hogy basszameg...ennek annyi. Na mindegy elszívok 1 szálat az árokpartján :( De tényleg rohadt nagy szerencse, hogy megúszta. Buci is csak egy cigit akart, azt nézd meg mi lett belőle ;) :o ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Buci is csak egy cigit akart, azt nézd meg mi lett belőle <_< ;) :wacko: Van amúgy 1 új kifejezés: " be kéne Stohlozni" :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Van amúgy 1 új kifejezés: " be kéne Stohlozni" :( Érdekes ember az is... Most végülis mi lett vele? :wacko: annyira kussolnak róla... holnap este lehet hogy megint jöhet szembe az úton? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Érdekes ember az is... Most végülis mi lett vele? :wacko: annyira kussolnak róla... holnap este lehet hogy megint jöhet szembe az úton? <_< Nem tudom. Hát lehet....de azért jobb ha van nálad cigaretta :( Balatonon láttam olyan kis eu-s minirendszámtáblát, hogy "Nincs 1 szál cigid?" ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Ne is mond! Lenne havertól, egy szutyuki baleno Jó tanácsból mondom, hogy hanyagold :( :wacko: anno vagy 10 éve csereprogiban olyant akartam venni de nagyon letanácsoltak róla, sok gond van vele elektronikailag, nemigazán találták el azt a szériát.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Jó tanácsból mondom, hogy hanyagold ;) :( anno vagy 10 éve csereprogiban olyant akartam venni de nagyon letanácsoltak róla, sok gond van vele elektronikailag, nemigazán találták el azt a szériát.. <_< Nekem egy ismerősöm használ egyet vagy 8 éve. Egynyócas, kombi. Keni neki a gyerek elég rendesen (időnként cserélgeti a váltókat, mert ugyan azt tették 1.8-hoz mint amit 1.6-hoz találtak ki :wacko:) de amúgy nem panaszkodik rá. Hely van benne, és szerintem azon kevés öregebb buzukik egyetlenje amik normálisan néznek ki. Egy 3 ajtós 1.8-ast elfogadnék ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Nekem egy ismerősöm használ egyet vagy 8 éve. Egynyócas, kombi. Keni neki a gyerek elég rendesen (időnként cserélgeti a váltókat, mert ugyan azt tették 1.8-hoz mint amit 1.6-hoz találtak ki :() de amúgy nem panaszkodik rá. Hely van benne, és szerintem azon kevés öregebb buzukik egyetlenje amik normálisan néznek ki. Egy 3 ajtós 1.8-ast elfogadnék ;) <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Most a kockéról beszélünk ? Mert az elég pofás <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Most a kockéról beszélünk ? Mert az elég pofás <_< http://www.autoplenum.de/Bilder/P/p0000980...-1997-2001-.jpg én erre gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 én erre gondoltam. Tesóm épp most fontolgatja egy ilyen vételét...Nekem nem tetszik, de állitólag jönni-menni jó és hely is van benne bőven és nem rohadnak úgy mint a vele egykorúak általában. Anno nekem is kináltak egyet amikor autót kerestem, de mint mondtam, nem tetszik. A TC-on van róla egy használt-teszt..végülis nem lehet rossz alternativa egy kispénzű 2-3 gyermekes családnak. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Nekem egy ismerősöm használ egyet vagy 8 éve... De itt az 1.6-ról volt szó :( szomszéd srác a szervízben dolgozik és azokat elég sűrűn viszik berhelni :wacko: márpedig ha ő azt mondja hogy nem tuti szekerek akkor abban csak lehet valami.. <_< én erre gondoltam. Én is.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Most a kockéról beszélünk ? Mert az elég pofás ;) http://www.autoplenum.de/Bilder/P/p0000980...-1997-2001-.jpg Erre gondoltam, jaja. Nekem tetszik. én erre gondoltam. pfejj... Azé' ezt azé' ne nézd má' ki belőlem <_< :wacko: :( Hogynézmáki? Mint egy kompresszorra kötött béka, aminek bevarrták a száját... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 pfejj... Hogynézmáki? Mint egy kompresszorra kötött béka, aminek bevarrták a száját... Akkoriban érdekelt is engem, hogy hogy néz ki <_< még egy MK2-es sedannal is kibékültem volna csak ne kelljen állandóan szerelni ;) Tiltás működött? :o Elfelejtetted a téglát a lábadra kötni? :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 pfejj... Azé' ezt azé' ne nézd má' ki belőlem <_< :wacko: :( Hogynézmáki? Mint egy kompresszorra kötött béka, aminek bevarrták a száját... ;) ;) :o :) Hogy tudsz ilyeneket kitalálni? Találtam valamit a ház előtt...tanksapka lenne? Kép1 Kép2 Ha valaki igényt tart rá viheti. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 <_< :wacko: :( ;) Hogy tudsz ilyeneket kitalálni? Találtam valamit a ház előtt...tanksapka lenne? Kép1 Kép2 Ha valaki igényt tart rá viheti. ;) Inkább olajbetöltő sapkájának tűnik, talán Merciről, vki lehet most éli át, amit Dáwid pár napja :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Inkább olajbetöltő sapkájának tűnik, talán Merciről, vki lehet most éli át, amit Dáwid pár napja ;) <_< :wacko: :( Olyan erős gázolajszaga van.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Ha valaki igényt tart rá viheti. <_< Rakd félre nekem :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Rakd félre nekem <_< Okés :wacko: Ez van ráírva: Type DT-80 o.L Made in Germany, Reutter. Ez vmi teherautó tankjáról van. LINK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 <_< :wacko: :( ;) Hogy tudsz ilyeneket kitalálni? Találtam valamit a ház előtt...tanksapka lenne? Kép1 Kép2 Ha valaki igényt tart rá viheti. ;) Valaki motort fog mosni nemsoká... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts