Kess Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 hétvégén bekerült a katalizátor az autóba :twisted: azt milyen csendes lett, már nem is emléxem, hogy ilyen volt :roll: lehet hogy ezért fájt mindig a fejem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 GH! Hiszen ez csak a szokásos karbantartási móka... Semmi extra. :lol: Kess! Öregszünk, öregszünk? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 ezt a kérdést nem értem.... (mégiscsak be kellett volna vennem a reggeli kavingtonomat :roll: ) mingyá felhívlak Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 Kess! A katalizátorra céloztam. Öregedési dolognak tudtam be. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 Kess! A katalizátorra céloztam. Öregedési dolognak tudtam be. :) ja neeem, bedobtam a műszaki miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 ja neeem, bedobtam a műszaki miatt. A dinamikájából mennyit vesztett a kocsi :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 hát szerintem nem harap annyira :) de lehet hogy ez csak mentális dolog, hogy nem hallom a szép kis röfögését a kipuffnak :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 Hali! A seg(g)itségetek kéne. Vágja valaki, hogy a felniknél mi az a KÖZPONTOSÍTÓ? Nálam megállt a tudomány a nyomtávszélesÍtőnél. :oops: Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 hát szerintem nem harap annyira :) de lehet hogy ez csak mentális dolog, hogy nem hallom a szép kis röfögését a kipuffnak :twisted: Harapni a kutya szokott, röfögni meg a disznó :lol: Én katalizátor párti vagyok :arrow: környezetvédelem :idea: :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 Hali! A seg(g)itségetek kéne. Vágja valaki, hogy a felniknél mi az a KÖZPONTOSÍTÓ? Nálam megállt a tudomány a nyomtávszélesÍtőnél. :oops: Köszi. Hát szerintem a központosító közel áll a tehermentesítő fogalmához, ami pedig nem más, mint egy gyűrű a felni és a kerékagy :?: között, hogy a felnit ne csak a csavarok tartsák. Persze mindez csak szerintem... :) Szóval én is homály vagyok a témában! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 Hát szerintem a központosító közel áll a tehermentesítő fogalmához, ami pedig nem más, mint egy gyűrű a felni és a kerékagy :?: között, hogy a felnit ne csak a csavarok tartsák. Persze mindez csak szerintem... :) Szóval én is homály vagyok a témában! :roll: Azért annyira nem vagy homály, mert tényleg annak a gyűrűnek az a funkciója, hogy az agyra felvezesse a kereket. AZtán a csavarok meg "csak" fognak. Azért kell a csavarokat megfelelőp sorrendbe meghíúzni, hogy a felült gyűrűt, ne huzassuk félre az agyról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 központosító=tehermentesítő A funkcióját már nem írom, az előzőekben szépen leírták. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 Azért annyira nem vagy homály, mert tényleg annak a gyűrűnek az a funkciója, hogy az agyra felvezesse a kereket. AZtán a csavarok meg "csak" fognak. Azért kell a csavarokat megfelelőp sorrendbe meghíúzni, hogy a felült gyűrűt, ne huzassuk félre az agyról. És mi a helyes meghúzási sorrend 4 csvarnál? Elég ha átlósan húzom őket? És egyébként miből érdemes ilyen gyűrűt csináltatni? Alúminium, acél vagy esetleg műanyag? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 Igen, elég átlósan húzni. Ez nem hengerfej. :) Nekem a StilAuto felnikhez kemény műanyagból van, de láttam már alumíniumból és acélból is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacikiru Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 Szerintem acélból van értelme csináltatni , egy esztergályos apróért legyártja :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 Dear all! Központosító gyűrű 2000/4db műanyag. Ha kicsit belegondolsz akkor ha baj van a gyűrűvel akkor ezt könnyebben cseréled mint a felnidet amivel összerohad a fém és még ki is kophat. A műanyag könnyen törik de szvsz ez a dolga. Inkább 3 évenete 2000 mint évente felni gyalulás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 Én is a műanyagra szavazok, egyrészt mert nem rohad szét másrészt mert nekem is műanyag van. :) És nagyon jók szeretem őket olyan kis édesek :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 Én is a műanyagra szavazok, egyrészt mert nem rohad szét másrészt mert nekem is műanyag van. :) És nagyon jók szeretem őket olyan kis édesek :twisted: Mi van? Hiányolsz valakit, hogy bele vagy esve a gyűrűidbe? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 Renzso! Nagyon elérzékenyültél a gyűrűidre! :lol: Pont méret? :) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 Blau! Na mizu? Család megvan? Gyerek még mindig olyan kis ártatlan? :) Pólókkal mi a helyzet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 fehérgsi kartárs kérésének megfelelően, íme pár kép a gépsárkányáról. Az első képen kocsija motortere látható, egy alapos tisztítást követően. Míg a második képen, a hétvégén készült design felirat - grand sport injection - tekinthető meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 Esetleg tudjátok, hogy honnan lehet műanyag tehermentesítő gyűrűt rendelni? Nagyon zsír a GSI! Gratulációm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Öcsi_8V Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 Szia Mélykék! Szép tiszta lett a motortér :shock: :!: Én is ilyet szeretnék de még nem mertem nekilátni :? Hogy lehet így lemosni hogy utána is beinduljon :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 na igen! Ez jó kérdés...lemosni, és hogy be is indúúúljon :) 8) Egyébkéént tényleg szép...mikori is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március22, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2004 Ajánlom mindenkinek a jó magyar terméket a motormosáshoz szerintem ez a leg jobb a neve pedig BRIGÉCIOL! Szépen beecseteled majd hagyod kb 5-10 percig ad egye a mocskot utána pedig gőzborotva és kész is! Ja legyen sűrített levegő a közelben mert azzal lehet csak igazán kifújni mindenhonnan a vizet! Külőnben várhattok "hólnap hajnalig......"! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts