Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Köszi, csak egy jobbos kéne, balosom van. És csak azért kéne jobbost is, mert akkor már el tudnám adni párban <_< :wacko: :(

Na és akkor én hogy adom el a szimplát? ;) Van fehér jobbosom....és eladod vegyesbe...meg kell mondani nem kell elölről nézni a kocsit, akkor nem tűnik fel ;)

Elküldve
Na és akkor én hogy adom el a szimplát? <_< Van fehér jobbosom....és eladod vegyesbe...meg kell mondani nem kell elölről nézni a kocsit, akkor nem tűnik fel :wacko:

És nem kell neked egy balos? :(

Elküldve
2Kilóval nehezebb lesz az autód. De amúgy tényleg mi haszna? Addig tiszta, hogy lecsapató. Tehát amit most visszavezet a motorba ujjra elégetésre az ebbe fog landolni. De jobb lesz tőle a kocsi? azt kétlem.

Na ez az... erre vagyok én is kíváncsi <_<

Elküldve

Lemértem az autó gyorsulását.... ki kéne kormolni 1 kicsit szegényt. Elsőre 25 másodperc alatt volt 100on, 1 erőteljesebb gingyolás után már csak 23 másodperc alatt volt 100on...Kéne neki 1 kis autópálya tempó. Meg lehet nem olaj és szűrőcsere előtt kellene ilyet mérni <_<

Elküldve
Szasztok. Valaki volt pályanapon? Elég kevesen voltak :S Én most értem haza.

Gyanús volt, hogy így lesz. Elég sokan írták, hogy ez a hétvége már nem jó nekik. Nekem is a múlt szombatra volt betervezve.

Mit csináltak a BMW-s Fiúk? Most kérnek sűrű elnézést a Pályanapos topicban.

Elküldve
Házilag mennyivel olcsóbb, bár lehet nem iylen esztétikus

:wacko:

Szerk.: Amugy aki használ ilyen funkciójú dolgot, tapasztalt valami érezhető változást? (negatívum, pozitívum)

Uborkásüveg tuning:

PC120101_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

2Kilóval nehezebb lesz az autód. De amúgy tényleg mi haszna? Addig tiszta, hogy lecsapató. Tehát amit most visszavezet a motorba ujjra elégetésre az ebbe fog landolni. De jobb lesz tőle a kocsi? azt kétlem.

Így van a kartergáz összetett dolog, egy részét el lehet égetni de a másik részét nem, csak folytja a mocit, és összetrutyizza a injektorházat, és a pillangószelepet. Annyival lesz jobb a kocsi, hogy nem kell bekajálnia olyat, mint olajpára, meg víz ami nem éghető, nem termel energiát. És persze enni lehet a pillangószelepről.

P3090023_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Most jöttem meg Zircről egy c16nz-vel, jobban ment mint az enyém, de azért nem volt hatalmas különbség, csak nagyon le volt pusztulva, melósautzó, tiszta gané, meg a fele műszerfal sötét. <_<

Elküldve
Uborkásüveg tuning:

http://kepfeltoltes.hu/100918/PC120101_www...ltoltes.hu_.jpg

Így van a kartergáz összetett dolog, egy részét el lehet égetni de a másik részét nem, csak folytja a mocit, és összetrutyizza a injektorházat, és a pillangószelepet. Annyival lesz jobb a kocsi, hogy nem kell bekajálnia olyat, mint olajpára, meg víz ami nem éghető, nem termel energiát. És persze enni lehet a pillangószelepről.

http://kepfeltoltes.hu/100918/P3090023_www...ltoltes.hu_.jpg

Most jöttem meg Zircről egy c16nz-vel, jobban ment mint az enyém, de azért nem volt hatalmas különbség, csak nagyon le volt pusztulva, melósautzó, tiszta gané, meg a fele műszerfal sötét. <_<

Itt voltál Zircen, és nem szóltál? :wacko: :(

Elküldve
Itt voltál Zircen, és nem szóltál? <_< :wacko:

Írtam már korán reggel, de akkor most szólok, hogy ha nem esik holnap is megyek, ha akarsz lépj oda, odamegyek Vasvári Pál út 10-be, cserepezünk, ha minden igaz ott lesz a kocsi az udvarban/ház előtt. Telefonon hiába csörgetsz, nem viszem fel a tetőre, ha odalépsz szólj be, majd leugrok a tetőről egy kis csevejre. :(

Elküldve
Írtam már korán reggel, de akkor most szólok, hogy ha nem esik holnap is megyek, ha akarsz lépj oda, odamegyek Vasvári Pál út 10-be, cserepezünk, ha minden igaz ott lesz a kocsi az udvarban/ház előtt. Telefonon hiába csörgetsz, nem viszem fel a tetőre, ha odalépsz szólj be, majd leugrok a tetőről egy kis csevejre. ;)

hallani fogod ha megy! ;) :wacko: :( <_<

Elküldve
Írtam már korán reggel, de akkor most szólok, hogy ha nem esik holnap is megyek, ha akarsz lépj oda, odamegyek Vasvári Pál út 10-be, cserepezünk, ha minden igaz ott lesz a kocsi az udvarban/ház előtt. Telefonon hiába csörgetsz, nem viszem fel a tetőre, ha odalépsz szólj be, majd leugrok a tetőről egy kis csevejre. :o

Oksa!! Vasvári Pál utca 10 :)

hallani fogod ha megy! :o :( ;) <_<

Valóban??? :wacko: ;)

Elküldve
Gyanús volt, hogy így lesz. Elég sokan írták, hogy ez a hétvége már nem jó nekik. Nekem is a múlt szombatra volt betervezve.

Mit csináltak a BMW-s Fiúk? Most kérnek sűrű elnézést a Pályanapos topicban.

Eléggé rúgták neki. Párszor meg perdültek. Kicsit befüstöltek <_< a kanyarokat farolva vették. Egyik kicsit égette a gumit..... Bár a pálya széli rázókőnek semmi baja nem volt/lett. Másrészt meg egy Kadettos sodródott ki és majdnem elütötte a pálya bírót :wacko: De szerencsére időben felugrott a bíró és így csak a széket lökte alréb 2méterrel. Meg sztem a füvet is ki írtotta pár helyen még a bmw-sek csak a pályát gumizták fel a gokártosok örömére. AZ a kadét több kárt okozott mint a bmw-sek. És legalább nem volt olyan unalmas amit a bmw-sek csináltak. SZtem jó volt.

Elküldve

Na skacok... Nem dicsekvés (vagyis de, mert büszke vagyok rá): Renault Truck Driver Challenge- Tököl, reptér, ma: Különdíjas lettem - vagyis voltak szép számmal tűzoltók, így őket külön kategorizálták, így ebben csak 1 díjat (Különdíj) osztottak. Rakományrögzítés, vezetéstechnika pálya és műszaki ismeretek. Nem volt nehéz, de a műszakin azért megizzadtam... :wacko: Szóval örülök, mint majom a farkának, bár az órát nem sűrűn fogom használni- elszoktam már a karórától kb. 10 éve <_<

Kép 1.

Kép 2.

Elküldve
Eléggé rúgták neki. Párszor meg perdültek. Kicsit befüstöltek :wacko: a kanyarokat farolva vették. Egyik kicsit égette a gumit..... Bár a pálya széli rázókőnek semmi baja nem volt/lett. Másrészt meg egy Kadettos sodródott ki és majdnem elütötte a pálya bírót :( De szerencsére időben felugrott a bíró és így csak a széket lökte alréb 2méterrel. Meg sztem a füvet is ki írtotta pár helyen még a bmw-sek csak a pályát gumizták fel a gokártosok örömére. AZ a kadét több kárt okozott mint a bmw-sek. És legalább nem volt olyan unalmas amit a bmw-sek csináltak. SZtem jó volt.

Hogyapicsába ne lett volna jó, csak neked is fel kellett volna merészkedni a csííííkra <_<

Elküldve
Na skacok... Nem dicsekvés (vagyis de, mert büszke vagyok rá): Renault Truck Driver Challenge- Tököl, reptér, ma: Különdíjas lettem - vagyis voltak szép számmal tűzoltók, így őket külön kategorizálták, így ebben csak 1 díjat (Különdíj) osztottak. Rakományrögzítés, vezetéstechnika pálya és műszaki ismeretek. Nem volt nehéz, de a műszakin azért megizzadtam... :wacko: Szóval örülök, mint majom a farkának, bár az órát nem sűrűn fogom használni- elszoktam már a karórától kb. 10 éve <_<

Kép 1.

Kép 2.

Grat! :(

Elküldve
Miért? Andris is kukás gumikon ment, Pista meg télin... <_<

Na ja de nekem ezek a jelenlegi gumijaim. Tehát ha elszállt volna a pályán ami valszeg meg lett volna (kis repedések hasadások vannak rajta) Akkor a felnijeim is kuka meg haza se bírok menni. :wacko: de legközelebb valszeg viszek 2játszóst.

Elküldve
Na ja de nekem ezek a jelenlegi gumijaim. Tehát ha elszállt volna a pályán ami valszeg meg lett volna (kis repedések hasadások vannak rajta) Akkor a felnijeim is kuka meg haza se bírok menni. :( de legközelebb valszeg viszek 2játszóst.

Miért nem szóltál hogy kell kerék??? <_<

Adtam volna egy pár téli kereket :wacko:

Elküldve
Na skacok... Nem dicsekvés (vagyis de, mert büszke vagyok rá): Renault Truck Driver Challenge- Tököl, reptér, ma: Különdíjas lettem - vagyis voltak szép számmal tűzoltók, így őket külön kategorizálták, így ebben csak 1 díjat (Különdíj) osztottak. Rakományrögzítés, vezetéstechnika pálya és műszaki ismeretek. Nem volt nehéz, de a műszakin azért megizzadtam... ;) Szóval örülök, mint majom a farkának, bár az órát nem sűrűn fogom használni- elszoktam már a karórától kb. 10 éve <_<

Kép 1.

Kép 2.

Gratulálok! :o Egy tűzoltós pólót nem tudsz adni nekem??? :wacko: :( :) ;)

Elküldve
Na skacok... Nem dicsekvés (vagyis de, mert büszke vagyok rá): Renault Truck Driver Challenge- Tököl, reptér, ma: Különdíjas lettem - vagyis voltak szép számmal tűzoltók, így őket külön kategorizálták, így ebben csak 1 díjat (Különdíj) osztottak. Rakományrögzítés, vezetéstechnika pálya és műszaki ismeretek. Nem volt nehéz, de a műszakin azért megizzadtam... :( Szóval örülök, mint majom a farkának, bár az órát nem sűrűn fogom használni- elszoktam már a karórától kb. 10 éve <_<

Kép 1.

Kép 2.

Bizony-bizony, nagyon ügyes vagy! ;) Én is gratulálok.

Lesz erről feltöltve kép valahová? Szívesen megnézném. :wacko:

Elküldve
Miért nem szóltál hogy kell kerék??? <_<

Adtam volna egy pár téli kereket :wacko:

Van nekem is it pár garnitúra. De hát nem nagyon akartam pályára menni. Majd legközelebb. Habár így is voltam pályán roobyval. :(

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.