Dáwid Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Osztán honnan vetted azt a sok kormot??? :( ;) ;) Már csak azt kell kitalálni, hogy mitől képződött az a sok korom...mert szerintem nem túl üzemszerű... Bár nem értek az olajkályhákhoz... :wacko: Lacival összedobtunk neki pár köbmétert :o <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Osztán honnan vetted azt a sok kormot??? ;) :o :) Már csak azt kell kitalálni, hogy mitől képződött az a sok korom...mert szerintem nem túl üzemszerű... Bár nem értek az olajkályhákhoz... ;) Hohóóó...dehogynem <_< :D Évek folyamán be tud gyűlni rendesen. Lacival összedobtunk neki pár köbmétert :o :wacko: alap :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Add el a szemetet a csába :wacko: :( Lacinak bekínáltam de nem kellett neki :) Neked nem kell? ;) Amúgy nem adom el... megy hátra a szerszámosba, legyen egy pluszban. Sosetudni... <_< Hatalmas tervezés, és rengeteg munkamásodperc befektetésével feltaláltam : EZT ;) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Ejjjh...de szép hangja van Koma.Meg gyorsan fel is pörög ;) Huhúú nekem is mi gané kijönne a katalizátorból :o Jah :P akkor még csak a leömlő csöve volt fent <_< a flexicsövet katalizátorostól levágtam a 3.14-ba és úgy próbáltam, hogy füttyentget-e.. :) Osztán honnan vetted azt a sok kormot??? :D :D ;) Már csak azt kell kitalálni, hogy mitől képződött az a sok korom...mert szerintem nem túl üzemszerű... Bár nem értek az olajkályhákhoz... :D Dehogynem :) amúgy meg egy jól elállított adagoló sok mindent tud produkálni :wacko: ;) tavaly újíttattam fel, akkor az öreg csávó szentségelt majd 1 óráig mire be tudta állítani és azóta meg nem volt kitakarítva a katalizátor.. ;) Hatalmas tervezés, és rengeteg munkamásodperc befektetésével feltaláltam : EZT :o :D Én még a bringámat is ezzel mosom :( de bogarak ellen is sakáljó és nem bántja se a gumit se a műanyagot.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Lacinak bekínáltam de nem kellett neki :) Neked nem kell? :wacko: Amúgy nem adom el... megy hátra a szerszámosba, legyen egy pluszban. Sosetudni... <_< Hatalmas tervezés, és rengeteg munkamásodperc befektetésével feltaláltam : EZT :( ;) Nekem is van egy kis ez-az eltéve ;) kapásból 2 kilóméterspirál, vagy 3 ablaktekerő, 1 rakás gyári izzó a kilóméterórához, maga a kilóméteróra :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Jah :o akkor még csak a leömlő csöve volt fent <_< a flexicsövet katalizátorostól levágtam a 3.14-ba és úgy próbáltam, hogy füttyentget-e.. :D Dehogynem :o amúgy meg egy jól elállított adagoló sok mindent tud produkálni :wacko: ;) tavaly újíttattam fel, akkor az öreg csávó szentségelt majd 1 óráig mire be tudta állítani és azóta meg nem volt kitakarítva a katalizátor.. ;) Én még a bringámat is ezzel mosom :( de bogarak ellen is sakáljó és nem bántja se a gumit se a műanyagot.. :P Akkor odavolt tolva neki a cucc, hogy így teleköpködte... :) Lehet h jobban járnál egy jó hosszú flexicsővel a katalizátor helyén... :) vizsgára meg vissza a katyalizi aztán csőőő... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Nekem is van egy kis ez-az eltéve <_< kapásból 2 kilóméterspirál, vagy 3 ablaktekerő, 1 rakás gyári izzó a kilóméterórához, maga a kilóméteróra :wacko: Az apám mindig azt szokta mondani, hogy nem kér enni.... ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Akkor odavolt tolva neki a cucc, hogy így teleköpködte... :( Lehet h jobban járnál egy jó hosszú flexicsővel a katalizátor helyén... :) vizsgára meg vissza a katyalizi aztán csőőő... ;) Nekem teljesen gyári értékre van állítva az adagoló, de magasfordulaton látszik a tükörbe a korom ;) Jó..magas fordulaton azt értem hogy 4500-5000es fordulat. 1-ben 50 <_< Az apám mindig azt szokta mondani, hogy nem kér enni.... :o :o igaza van :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Akkor odavolt tolva neki a cucc, hogy így teleköpködte... :( Lehet h jobban járnál egy jó hosszú flexicsővel a katalizátor helyén... :o vizsgára meg vissza a katyalizi aztán csőőő... ;) Jah ;) csak ha pl Szolnoknál kikap a kpm a sorból és megmérik leshetek :wacko: matrinya oda, újra vizsga, útvonalengedély ésatöbbi, annyit nem ér meg nekem.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Az apám mindig azt szokta mondani, hogy nem kér enni.... ;) :wacko: Enyém is. Anyám meg azt hogy "minek hoztok haza még egy koszos sz.rt??" <_< :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Enyém is. Anyám meg azt hogy "minek hoztok haza még egy koszos sz.rt??" <_< ;) Nekem a falra mint dísz fel van lógatva egy opeljeles (sztem corsa ) kisebb dísztárcsa. A szekrényre ki van téve dísznek a régi kilóméteróra :wacko: És 1 opeles szélvédőmatrica van felragasztva a falra..csak 1 hülye szekrény eltakarta amit később hoztunk :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Nekem a falra mint dísz fel van lógatva egy opeljeles (sztem corsa ) kisebb dísztárcsa. A szekrényre ki van téve dísznek a régi kilóméteróra <_< És 1 opeles szélvédőmatrica van felragasztva a falra..csak 1 hülye szekrény eltakarta amit később hoztunk :( Te tényleg opeles vagy... :wacko: A végén meg lesz egy régi opel a sarokba támasztva... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Nekem a falra mint dísz fel van lógatva egy opeljeles (sztem corsa ) kisebb dísztárcsa. A szekrényre ki van téve dísznek a régi kilóméteróra :( És 1 opeles szélvédőmatrica van felragasztva a falra..csak 1 hülye szekrény eltakarta amit később hoztunk :o Én a falon meghagytam egy placcot a zászlónak ;) Majdnem szereztem egy olyat ami a márkakereskedések előtt szokott lenni, nagy zászlórúdon. Aztán megvették előttem, srác asszondta majd még lesz, de azóta sincs <_< Mindegy, a helye megvan ;) Amúgy, a szobámban egy Opel alkatrés sincs :wacko: Lada van, Volvo van, de Opel, az nincs. Arra külön helység van :D :o :D Mondjuk arra gondoltam már hogy egy Corsa elejéből fotelt kéne csinálni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Nekem a.. Ennyire én sem vagyok fanatikus :wacko: igaz régen még a merga dísztárcsától kezdve minden car volt az odúmban de kitakarítottam mindent, kivéve ami szükséges lehet :o így se nagyon férünk ;) azóta az asszony pakol tele mindent a vackaival.. <_< :( Én a falon meghagytam egy placcot a zászlónak ;) Valamelyik nap voltam bent a mikepércsi úti márkaszervízben érdeklődni azt tele volt makettekkel meg minden mütyürrel aminek csak köze van az Opelhez :) (neeem, fastra meccsbox nem vót, azt le is nyúltam volna egyből :o) talán ott kellene érdeklődnöd.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Ez amúy miféle dísztárcsa? Corsa? Az utcán találtam és kitettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Ez amúy miféle dísztárcsa? Corsa? Az utcán találtam és kitettem Ez inkább egy alufelni csavartakarója lehet. Viszont tényleg Corsa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Valamelyik nap voltam bent a mikepércsi úti márkaszervízben érdeklődni azt tele volt makettekkel meg minden mütyürrel aminek csak köze van az Opelhez <_< (neeem, fastra meccsbox nem vót, azt le is nyúltam volna egyből :wacko:) talán ott kellene érdeklődnöd.. :( Én meg levideóztam őket!Igaz csak telóval,de legalább megvan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Én meg levideóztam őket!Igaz csak telóval,de legalább megvan! Én meg siettem és nem szántam rá annyi kis időt <_< volt pár szép darab köztük.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Helló! Tudna valaki infóval szolgálni hogy hol tudnák infót szerezni az F astra (elő és utó) gyújtás szabályozásáról házilag?Tipus C14SE Mondanám a Problémámat.Vettem egy Hunflexes Bio-Etanol átalakítót, beszereltem 10 perc alatt és rohantam is a kútra hogy telenyomjam Etanollal!! Az első 20-30m-ig semmi változás... aztán odaért az Etanol a motorba! Kicsit Lustább, gyengébb nagyobb gázadás kellett a megszokottnál! Mentem így vagy két három tankolásnyit...aztán beleuntam, hogy egy szimpla kereszteződésből való "kiugrás" is már nem volt kivitelezhető, mert nagyon nem reagálta le a Padlógázt..... Nos kicsit utána jártam ezek után (persze elötte is) és többen írták hogy egy aprócska ELŐ gyújtás állítás (némely autóknál benya nyomás növelés) és máris visszatért a nyomaték és a lóerő az autóba! Nos mivel ezt egy Forgó rotorosnál simán ki tudtam volna próbálni a Tirisztoros gyújtású Autómnál ez kicsit kivitelezhetetlen így kérdem én hogy nem e tudja valaki hogy hogyan lehetne házilag ezzel kisérletezni!! előre is köszi mindenkinek! Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 http://racing-bazar.hu/alkatresz/lampa-xen...szi_valaki..._- Jó a cim, de ennyiért nem viszik el <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 http://racing-bazar.hu/alkatresz/lampa-xen...szi_valaki..._- Jó a cim, de ennyiért nem viszik el <_< ezerkettőért jöhet a két első index :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 ezerkettőért jöhet a két első index <_< Nekem van két gyárim (sárga) ha kell... bár most az állapotát nem tudom, de ha gondolod majd holnap átmászok a garázsba és fotózok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Helló! Tudna valaki infóval szolgálni hogy hol tudnák infót szerezni az F astra (elő és utó) gyújtás szabályozásáról házilag?Tipus C14SE Mondanám a Problémámat.Vettem egy Hunflexes Bio-Etanol átalakítót, beszereltem 10 perc alatt és rohantam is a kútra hogy telenyomjam Etanollal!! Az első 20-30m-ig semmi változás... aztán odaért az Etanol a motorba! Kicsit Lustább, gyengébb nagyobb gázadás kellett a megszokottnál! Mentem így vagy két három tankolásnyit...aztán beleuntam, hogy egy szimpla kereszteződésből való "kiugrás" is már nem volt kivitelezhető, mert nagyon nem reagálta le a Padlógázt..... Nos kicsit utána jártam ezek után (persze elötte is) és többen írták hogy egy aprócska ELŐ gyújtás állítás (némely autóknál benya nyomás növelés) és máris visszatért a nyomaték és a lóerő az autóba! Nos mivel ezt egy Forgó rotorosnál simán ki tudtam volna próbálni a Tirisztoros gyújtású Autómnál ez kicsit kivitelezhetetlen így kérdem én hogy nem e tudja valaki hogy hogyan lehetne házilag ezzel kisérletezni!! előre is köszi mindenkinek! Üdv. Az oktánszámdugó hová van állítva? Próbáld meg 98-asra állítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Nekem van két gyárim (sárga) ha kell... bár most az állapotát nem tudom, de ha gondolod majd holnap átmászok a garázsba és fotózok. Köszi, csak egy jobbos kéne, balosom van. És csak azért kéne jobbost is, mert akkor már el tudnám adni párban <_< :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Az oktánszámdugó hová van állítva? Próbáld meg 98-asra állítani. 95 ön volt de nem hinném hogy segítene itt szerintem drasztikusabb állításra lenne szükség... amúgy most benya van benne mostanában nem tom ki próbálni... amúgy köszi a tippet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts