mélykék76 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Kössz kössz Közbe meg találtam. És hogy van ez? Most a pályán belül belehet sorakozni a prérire? és ott spanolni az arcokkal? vagy csak az mehet be kocsival aki a pályára is felmegy? Vagy hogy van ez el nem tudom képzelni. Képek : http://palyanap.com/photogallery.php?album...&rowstart=0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Azt a telibe...tt, q..va életbe hogy rohadjon meg minden ott ahol van, meg ott is ahova megy... <_< Hazafelé útközben hallottam mintha keveske lenne az olaj, kicsit csattog a gépezet. Megálltam hogy akkor öntök rá, bár azért ki szokta húzni cserétől cseréig, mé' szivat ez. Hát nem szivatott... elhagytam az olajbetöltő sapiját, és televerte olajjal a motorteret. Hót fekete minden, a motorháztető-bélésből csöpög az olaj, gyakorlatilag mindenhol olaj van, csak a helyén nincs. :wacko: A tetűbe tudott lemászni a sapi? :o ;) qrva életbe... holnap reggel megyek a Csergőhöz :( (jah, és jelenleg egy befőttes üveg kupakja, 2 méter leukoplast, és 6 kábelkötegelő tölti be a sapka szerepét ;) Holnap, ha már nem lesz könnyes a szemem ha belenézek, akkor lefényképezem... :o Az igen! :D Megyek meg is nézem rendesen rácsavartam-e..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Így ismeretlenül boldogságos Névnapot Neked! :( és még én is tartozok vele Nagyon Boldogot! ;) :wacko: Boldog névnapot Dita! ;) Köszönöm Nektek is! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Azt a telibe...tt, q..va életbe hogy rohadjon meg minden ott ahol van, meg ott is ahova megy... <_< Hazafelé útközben hallottam mintha keveske lenne az olaj, kicsit csattog a gépezet. Megálltam hogy akkor öntök rá, bár azért ki szokta húzni cserétől cseréig, mé' szivat ez. Hát nem szivatott... elhagytam az olajbetöltő sapiját, és televerte olajjal a motorteret. Hót fekete minden, a motorháztető-bélésből csöpög az olaj, gyakorlatilag mindenhol olaj van, csak a helyén nincs. :wacko: A tetűbe tudott lemászni a sapi? :o :) qrva életbe... holnap reggel megyek a Csergőhöz :( (jah, és jelenleg egy befőttes üveg kupakja, 2 méter leukoplast, és 6 kábelkötegelő tölti be a sapka szerepét ;) Holnap, ha már nem lesz könnyes a szemem ha belenézek, akkor lefényképezem... :D Hát ez még kép nélkül is csúnyán hangzik. ;) Valahogy mostanában nincs szerencséd ezekkel a sapkákkal. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Hű, az nagyon gány lehet....ha kell van olajátalakítóm. Azzal szoktam eltüntetni a betonról az olajfoltokat. Ráprickolod, vársz 10 percet és slaggal lemosod. Ha elmászol érte hétvégén, adok belőle, addig előkotrom a vakdugót is :P A motorteret nem bírtam ki, és kicsit már letörölgettem, ma este meg brigivel és nagynyomásúval nekimegyek, mert még úgy is zavar hogy nem látom. Csergővel már beszéltem, délelőtt beugrok egy sapiért. Jó lenne, köszi, csak nem tudom hogy el tudok -e menni. Ha véletlenül nem esik az eső, akkor feldobunk egy ágyat a zafirára, egyet az enyémre, aztán irány a nyaraló. Ha esik, akkor valószínű nem kell menni <_< Az igen! :D Megyek meg is nézem rendesen rácsavartam-e..... :o Ragaszd is oda :D Hát ez még kép nélkül is csúnyán hangzik. :( Valahogy mostanában nincs szerencséd ezekkel a sapkákkal. ;) Hát nincs... :wacko: Gondolkozom, milyen sapka van még az autón amit el tudok hagyni :) A tanksapkám zárható, az már csak nem esik le ;) Most ilyen :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Hát nincs... :wacko: Gondolkozom, milyen sapka van még az autón amit el tudok hagyni ;) A tanksapkám zárható, az már csak nem esik le :( És mi van ha a szelepfedél kaki? ;) Mert 1 sapka az hagyján de hogy 2.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 És mi van ha a szelepfedél kaki? ;) Mert 1 sapka az hagyján de hogy 2.. <_< Ne legyen kaki mert rágyújtom az olajat a p.csába... :wacko: Délelőtt kap egy sapkát, meg beleöntök némi olajat, aztán olajcseréig kussoljon... ;) Pont így terveztem ezt 2-3 napot... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 És mi van ha a szelepfedél kaki? :wacko: Mert 1 sapka az hagyján de hogy 2.. <_< Én úgy emlékszem a múltkor a hűtővíz tartály sapkáját hagyta el, nem az olajét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Én úgy emlékszem a múltkor a hűtővíz tartály (vagy hogyis hívják) sapkáját hagyta el, nem az olajét. Meg mondjuk jah <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Ne legyen kaki mert rágyújtom az olajat a p.csába... <_< Délelőtt kap egy sapkát, meg beleöntök némi olajat, aztán olajcseréig kussoljon... :( Pont így terveztem ezt 2-3 napot... :wacko: Egyszer én nem hagytam el ugyen, de ferdén raktam fel.... Az is pöttyet szétcsapta a motortérben a cuccot + amikor megálltam lápánál olyan fúst jött ki előről, hogy csak na ;) ;) :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Egyszer én nem hagytam el ugyen, de ferdén raktam fel.... Az is pöttyet szétcsapta a motortérben a cuccot + amikor megálltam lápánál olyan fúst jött ki előről, hogy csak na :wacko: :( ;) ;) Nekem nem füstölt (legalábbis még nem füstölt), csak a sajnos régebbről már elég jól ismert "ebbenincsolajb.sszameg" hangja és érzete volt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Egyszer én nem hagytam el ugyen, de ferdén raktam fel.... Az is pöttyet szétcsapta a motortérben a cuccot + amikor megálltam lápánál olyan fúst jött ki előről, hogy csak na <_< :wacko: :( ;) Márk is eljátszotta a pirossal...csak neki ott figyelt a kupak a levélrácson... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Márk is eljátszotta a pirossal...csak neki ott figyelt a kupak a levélrácson... <_< Nekem fent maradt, csak el tudott illanni :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Kicsit nosztalgiáztam. <_< Azért úgy 1962-1980 oldalig érdemes beleolvasni... Egészen más volt. Én abba reménykedek hogy 2010ben király lesz minden. Lesz egy aranyos, kedves,okos, szép barátnőm aki hűséges... Aztán a technikusivizsgám sikeres lesz, meg megcsinálom a teherautójogsit, meg a nehézpótkocsit. Na meg lesz munkám. Ha ezek megvannak, akkor azt mondom hogy a 2010 egy f.sza év. Na, hát ennek jórésze bejött. :wacko: Mi meg barátnőmmel közösen leszokunk a bagóról :( Asszem én most kimegyek rágyújtani ...és ennek? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Egyszer én nem hagytam el ugyen, de ferdén raktam fel.... Az is pöttyet szétcsapta a motortérben a cuccot + amikor megálltam lápánál olyan fúst jött ki előről, hogy csak na <_< :wacko: :( ;) Ez nekem is összejött egyszer ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Kicsit nosztalgiáztam. <_< Azért úgy 1962-1980 oldalig érdemes beleolvasni... Egészen más volt. Na, hát ennek jórésze bejött. :wacko: ...és ennek? :o Hááát... izé... De Ő szegte meg először ;) :) ;) (megjegyzem, valakinek megvan az 1000 :( :o ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Na, hát ennek jórésze bejött. <_< Technikusi oké, csajszika oké, teherautó... azt már nem akarom megcsinálni :( Munka meg..kedden megyek a személy és vagyonőr tanfolyamra. ;) :wacko: Most pedig lépek konditerembe ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Technikusi oké, csajszika oké, teherautó... azt már nem akarom megcsinálni :wacko: Munka meg..kedden megyek a személy és vagyonőr tanfolyamra. :o <_< Most pedig lépek konditerembe ;) Előkészítő? :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Most pedig lépek konditerembe ;) Te figyu már ;) bakra kéne vágni a verdát <_< azon gondolkodtam, hogy a hajtatlanságtól valamennyire bedugulhatott a katalizátor azt azért nem tud kipörögni a turbó mert ugye forogni forog csak nincs elég rés benne, hogy kifújja a benzintulajgyilkos gázokat rendesen :( hátha csak annyi a baja.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Előkészítő? <_< :wacko: :( jah felvételi előkészítő ;) Egyébként meg senkit se érdekel, csak fizesd ki a tanfolyam díját,és tudd amit kérdeznek, de fizikum... Pepe megkaptad amít írtam vissza? Vezérműtengely ház egészen pontosan, az ujjabb félreértések elkerülése végett ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 jah felvételi előkészítő <_< Egyébként meg senkit se érdekel, csak fizesd ki a tanfolyam díját,és tudd amit kérdeznek, de fizikum... Pepe megkaptad amít írtam vissza? Vezérműtengely ház egészen pontosan, az ujjabb félreértések elkerülése végett :wacko: Igen megkaptam :( Utánanézek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Pista! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Kinek kell egy jó kis egyhat? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Dede, jól láttad, az annyira dettó, hogy konkrétan az :D Ki van lakoltatva oda az út mellé szegény (tesóm Omijával együtt), amíg megköt a beton a kapubejárón. Délelőtt (9-délig) otthon vagyok, ha arra jársz, ugorj be :P Sajnos nem tudtam eljutni odaáig... gondolom észrevetted. :o Jól elázott a kocsid egyébként és a feljáró eléggé igényes munkának tűnik... <_< Kicsit nosztalgiáztam. :wacko: Azért úgy 1962-1980 oldalig érdemes beleolvasni... Egészen más volt. ... Azhogy?! :o ;) Nálam még csak 1566 oldal van. ;) :) :D Névnapot amúgy. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts