zotya975 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 :wacko: :( ;) Egyik kedvenc jelenetem.... :o Büntiből megszámoltatta velem.......vaze, lenyomott 110 db-ot alig másfél óra alatt ;) <_< És meg is etted? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 És meg is etted? :o "ha nem haragszol ez az enyém!!" :wacko: :( ;) ;) <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 "ha nem haragszol ez az enyém!!" :wacko: :( ;) ;) <_< :) De én is szeretem! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 De én is szeretem! :wacko: Pezoban fel kell venni az étlapra! :( <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 És meg is etted? :wacko: Elcsentem már néhányat, de még nem engedett igazából a közelébe <_< Nem baj.....megvárom, míg megtölti őket, utána közécsapok..... :( ;) ;) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Elcsentem már néhányat, de még nem engedett igazából a közelébe :wacko: Nem baj.....megvárom, míg megtölti őket, utána közécsapok..... :( ;) ;) :o Jobb lezs, ha valaki kint vár a kocsiban járó motorral, fejest ugrasz az abalkon keresztül, közben meg üvöltesz: gázt, gázt GÁZT!!!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Szasztok. Szombat kecsőre ki jön? Zoli? Jössz-e mész-e, merre mentek, kivel jöttök, csatlakozni hun lehet? STB <_< Én megyek magam plusz még egy kocsi :wacko: Ja és helyileg hun van ez ? vagy a megfelelő topikba le van írva a cím? Akkor valaki linkelje a topikot. ÜDV Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Jobb lezs, ha valaki kint vár a kocsiban járó motorral, fejest ugrasz az abalkon keresztül, közben meg üvöltesz: gázt, gázt GÁZT!!!!! <_< Frászt! Megvárom, míg a fotelban elbóbiskol a szuper tv műsoron, szépen kiülök a konyhába és addig tömködöm magamba, míg az ujjammal el nem érem... :wacko: :( ;) Érdekes lenne az ablakon ugrándozni....emeleten lakunk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Szasztok. Szombat kecsőre ki jön? Zoli? Jössz-e mész-e, merre mentek, kivel jöttök, csatlakozni hun lehet? STB <_< Én megyek magam plusz még egy kocsi :( Ja és helyileg hun van ez ? vagy a megfelelő topikba le van írva a cím? Akkor valaki linkelje a topikot. ÜDV Keresd má meg a témát, önkiszolgáló a fórum ;) :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Érdekes lenne az ablakon ugrándozni....emeleten lakunk :( csak jó helyre és pontosan kell állni! ;) :wacko: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Keresd má meg a témát, önkiszolgáló a fórum :( <_< De nem találom HEÁÁOOÁÁ :wacko: Vágom a szabályokat ha kérek valamit az előtt krül tekintés van. Kivétel ha nem de olyan ritka... Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 De nem találom HEÁÁOOÁÁ :wacko: Vágom a szabályokat ha kérek valamit az előtt krül tekintés van. Kivétel ha nem de olyan ritka... LINK tessék parancsolni :( <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 LINK tessék parancsolni :wacko: <_< Kössz kössz Közbe meg találtam. És hogy van ez? Most a pályán belül belehet sorakozni a prérire? és ott spanolni az arcokkal? vagy csak az mehet be kocsival aki a pályára is felmegy? Vagy hogy van ez el nem tudom képzelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Kössz kössz Közbe meg találtam. És hogy van ez? Most a pályán belül belehet sorakozni a prérire? és ott spanolni az arcokkal? vagy csak az mehet be kocsival aki a pályára is felmegy? Vagy hogy van ez el nem tudom képzelni. Szívesen! <_< Pontosan én sem tudom mert sajnos nem tudok menni de a topicban a plakát meg a leírás szerintem mindent említ azonkívül a Kedves CarTársak már sokmindenről beszéltek szerintem ott több mindent megtudsz! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Szívesen! :wacko: Pontosan én sem tudom mert sajnos nem tudok menni de a topicban a plakát meg a leírás szerintem mindent említ azonkívül a Kedves CarTársak már sokmindenről beszéltek szerintem ott több mindent megtudsz! :( Ammá iga. Bár a plakát nem hozott választ erre a kérdésemre <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Jobb lezs, ha valaki kint vár a kocsiban járó motorral, fejest ugrasz az abalkon keresztül, közben meg üvöltesz: gázt, gázt GÁZT!!!!! <_< Brekeke: mond a címet; 1 rövid, 2 hosszú duda lesz a jel... :wacko: :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Brekeke: mond a címet; 1 rövid, 2 hosszú duda lesz a jel... <_< :wacko: :( Lambdáddal mi a helyzet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Lambdáddal mi a helyzet? Hello Haver! <_< Néha-néha kivillan 1-2 percre a hibajel, de aztán elalszik és jó darabig megint semmi. Fogyasztásilag megint jó, de most már 2x is shell-es sima lé van benne. Egyenlőre várom az újat, 3 hete küldtem a levelet a cégnek. Még várok 1 hetet, aztán ha nem jön, telefon. Vagy ha esetleg járok arra, beugrok megkérdezni1. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Hello Haver! <_< Néha-néha kivillan 1-2 percre a hibajel, de aztán elalszik és jó darabig megint semmi. Fogyasztásilag megint jó, de most már 2x is shell-es sima lé van benne. Egyenlőre várom az újat, 3 hete küldtem a levelet a cégnek. Még várok 1 hetet, aztán ha nem jön, telefon. Vagy ha esetleg járok arra, beugrok megkérdezni1. Menj be egyenruhában egy csákánnyal, tuti hogy kapsz egy kartonnal :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Pepe! Ugye nem GTG a rendszám eleje a kocsidnak? <_< A vasút fele tartó úton láttam egy Detto Tied autót egy ház előtt. Asszem a tied DNB vagy valami ilyesmi. :( Mintha Udiéval egyezne... Mindegy, holnap is ott dekkolunk Nyéken... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Pepe! Ugye nem GTG a rendszám eleje a kocsidnak? <_< A vasút fele tartó úton láttam egy Detto Tied autót egy ház előtt. Asszem a tied DNB vagy valami ilyesmi. :( Mintha Udiéval egyezne... Mindegy, holnap is ott dekkolunk Nyéken... :wacko: Dede, jól láttad, az annyira dettó, hogy konkrétan az ;) Ki van lakoltatva oda az út mellé szegény (tesóm Omijával együtt), amíg megköt a beton a kapubejárón. Délelőtt (9-délig) otthon vagyok, ha arra jársz, ugorj be ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Dede, jól láttad, az annyira dettó, hogy konrkétan az :wacko: Ki van lakoltatva oda az út mellé szegény (tesóm Omijával együtt), amíg megköt a beton a kapubejárón. Délelőtt (9-délig) otthon vagyok, ha arra jársz, ugorj be :( Rendben, ha lesz szabadidőm, akkor odalépek. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Boldog névnapot Dita! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Azt a telibe...tt, q..va életbe hogy rohadjon meg minden ott ahol van, meg ott is ahova megy... <_< Hazafelé útközben hallottam mintha keveske lenne az olaj, kicsit csattog a gépezet. Megálltam hogy akkor öntök rá, bár azért ki szokta húzni cserétől cseréig, mé' szivat ez. Hát nem szivatott... elhagytam az olajbetöltő sapiját, és televerte olajjal a motorteret. Hót fekete minden, a motorháztető-bélésből csöpög az olaj, gyakorlatilag mindenhol olaj van, csak a helyén nincs. :wacko: A tetűbe tudott lemászni a sapi? :o ;) qrva életbe... holnap reggel megyek a Csergőhöz :( (jah, és jelenleg egy befőttes üveg kupakja, 2 méter leukoplast, és 6 kábelkötegelő tölti be a sapka szerepét ;) Holnap, ha már nem lesz könnyes a szemem ha belenézek, akkor lefényképezem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Azt a telibe...tt, q..va életbe......... Hű, az nagyon gány lehet....ha kell van olajátalakítóm. Azzal szoktam eltüntetni a betonról az olajfoltokat. Ráprickolod, vársz 10 percet és slaggal lemosod. Ha elmászol érte hétvégén, adok belőle, addig előkotrom a vakdugót is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts