Guest Sanci Elküldve Szeptember16, 2010 Elküldve Szeptember16, 2010 és megcsinálják? Jó pénzért bármit <_< :( bele sem merek gondolni mibe fog fájni.. :wacko:
Hjoe Elküldve Szeptember16, 2010 Elküldve Szeptember16, 2010 Füstmail? Vagy kóbi füstölő lesz? <_< Neeem. Nézd meg jobban a képet. Azon sincs ventillátor. Egy 1400 Mhz es procit az a 3 rézdarab csak elvisz ventillátor nélkül is. Vagy ?
beligrom Elküldve Szeptember16, 2010 Elküldve Szeptember16, 2010 tegnap olyan szép piros gt-t láttam <_<
spzoli Elküldve Szeptember16, 2010 Elküldve Szeptember16, 2010 tegnap olyan szép piros gt-t láttam <_< Itt meg végre nincs lada hangja a verdának. :wacko:
zotya975 Elküldve Szeptember16, 2010 Elküldve Szeptember16, 2010 Ma Edit & Ditta névnap van <_< Sok boldogságot nekik!!!!!!!!!!!! Boldogat! ;) Úgy kell venni a fékbetétet, hogy legyen rajta jeladó. Legalábbis én már láttam olyat, amiből drót lógott ki :( ;) Én meg most ezt látom a céges kocsiban fékezéskor: (O) ez a betétek visszajelzője? :wacko:
beligrom Elküldve Szeptember16, 2010 Elküldve Szeptember16, 2010 Itt meg végre nincs lada hangja a verdának. <_< nálam meg elmult a hiba, de nemtom mivolt igy mégroszabb mer paázok h mikor jön elő :S
Breki Elküldve Szeptember16, 2010 Elküldve Szeptember16, 2010 Erről jut eszembe... Kiszedtem a 2. futóvisszajelzőt (nemtom mif.szért volt kettő :( ;)) csak így most likas a helye :wacko: Nincs véletlenül-szándékosan egy olyan vakdugója valakinek ami a fénycóró magasságállító helyét takarná? <_< Van egy felesleges....csak elő kell kotorni :o És hova rakom a fékkopás jeladókat? Tudsz mutatni egy képet h hova kell felszerelni? Hol a helye? Bekötés az menni fog, gond nélkül. Köszi Képem az nincs, de elvileg olyan fékbetétet kell venni hozzá, amin elő van készítve a helye, csak bele kell pattintani a kábel végét. Mostanában nézegettem, a bárdinál fel van tüntetve a betétek adatainál. Mondjuk a fékbetéthez? ;) :o :)
zotya975 Elküldve Szeptember16, 2010 Elküldve Szeptember16, 2010 Van egy felesleges....csak elő kell kotorni :wacko: Nekem is van, és nem is kell előkotorni. <_<
mélykék76 Elküldve Szeptember16, 2010 Elküldve Szeptember16, 2010 Itt meg végre nincs lada hangja a verdának. <_< Nahh...siker ?
zotya975 Elküldve Szeptember16, 2010 Elküldve Szeptember16, 2010 Itt meg végre nincs lada hangja a verdának. :wacko: Nahh...siker ? Most milyen, trabant? <_< :(
spzoli Elküldve Szeptember16, 2010 Elküldve Szeptember16, 2010 Nahh...siker ? Jah, megcsinálta az öreg. Vicces, sztem sokkal halkabb, mint volt. Megmaradt az a bebúgás motorféknél, ami úgy tetszett neked, csak sokkal lájtosabb. :( Normál hangerővel lehet beszélgetni végig. ;) Most milyen, trabant? <_< ;) Moszkvics :wacko:
Breki Elküldve Szeptember16, 2010 Elküldve Szeptember16, 2010 Hehehe....sikerült a zasszonyt kiakasztani :wacko: Nézem neten a Tankcsapda koncertet és "véletlenül " kirántottam a fejhallgató dugóját :( A konyhában sütögeti a sokadik palacsintát és ijedtében, majdnem magára borította a sütőt <_<
spzoli Elküldve Szeptember16, 2010 Elküldve Szeptember16, 2010 Hehehe....sikerült a zasszonyt kiakasztani ;) Nézem neten a Tankcsapda koncertet és "véletlenül " kirántottam a fejhallgató dugóját :o A konyhában sütögeti a sokadik palacsintát és ijedtében, majdnem magára borította a sütőt <_< :wacko: :( ;)
mélykék76 Elküldve Szeptember16, 2010 Elküldve Szeptember16, 2010 Jah, megcsinálta az öreg. Vicces, sztem sokkal halkabb, mint volt. Megmaradt az a bebúgás motorféknél, ami úgy tetszett neked, csak sokkal lájtosabb. ;) Normál hangerővel lehet beszélgetni végig. ;) Moszkvics :( Meeeee, mondtam, hogy oda menjééééé.....de ott szar az út ugyebár :o Vegyél káppot, annak 5000 környékétől nagyon kellemes hangja van <_< :wacko:
Pocsi Elküldve Szeptember16, 2010 Elküldve Szeptember16, 2010 Szia Dita! Nagyon sok boldog névnapot kívánunk. Jancsi, Erika
spzoli Elküldve Szeptember16, 2010 Elküldve Szeptember16, 2010 Meeeee, mondtam, hogy oda menjééééé.....de ott szar az út ugyebár :o Vegyél káppot, annak 5000 környékétől nagyon kellemes hangja van <_< :wacko: Lenderhö? Mert ott voltam. :( Mondjuk itt is szar volt az út. ;) Majd veszek, ha lesz rá fedezet. ;)
mélykék76 Elküldve Szeptember16, 2010 Elküldve Szeptember16, 2010 Lenderhö? Mert ott voltam. <_< Mondjuk itt is szar volt az út. :wacko: Majd veszek, ha lesz rá fedezet. :( Azt mondtam, hogy szombaton is nyitva a hely ;)
spzoli Elküldve Szeptember16, 2010 Elküldve Szeptember16, 2010 Azt mondtam, hogy szombaton is nyitva a hely <_< Jaah. Bármi lehet. :wacko: Mind1, msot már nem hangos. :(
mélykék76 Elküldve Szeptember16, 2010 Elküldve Szeptember16, 2010 Jaah. Bármi lehet. :( Mind1, msot már nem hangos. ;) Tényleg nem emlékszel ? <_< :wacko:
dita Elküldve Szeptember16, 2010 Elküldve Szeptember16, 2010 Ma Edit & Ditta névnap van <_< Sok boldogságot nekik!!!!!!!!!!!! Te voltál az első! ;) Köszönöm a köszöntéseket Mindenkinek! :wacko: :(
pszilaj Elküldve Szeptember16, 2010 Elküldve Szeptember16, 2010 Te voltál az első! ;) Köszönöm a köszöntéseket Mindenkinek! <_< :wacko: Így ismeretlenül boldogságos Névnapot Neked! :(
zotya975 Elküldve Szeptember16, 2010 Elküldve Szeptember16, 2010 Hehehe....sikerült a zasszonyt kiakasztani ;) Nézem neten a Tankcsapda koncertet és "véletlenül " kirántottam a fejhallgató dugóját ;) A konyhában sütögeti a sokadik palacsintát és ijedtében, majdnem magára borította a sütőt <_< A serpenyőkkel vigyázzál! :( :wacko:
CoolAdam Elküldve Szeptember16, 2010 Elküldve Szeptember16, 2010 Te voltál az első! ;) Köszönöm a köszöntéseket Mindenkinek! <_< :wacko: és még én is tartozok vele Nagyon Boldogot! ;) :(
Breki Elküldve Szeptember16, 2010 Elküldve Szeptember16, 2010 A serpenyőkkel vigyázzál! :o :wacko: :( ;) ;) Egyik kedvenc jelenetem.... :o Büntiből megszámoltatta velem.......vaze, lenyomott 110 db-ot alig másfél óra alatt :) <_<
Recommended Posts