Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
és megcsinálják?

Jó pénzért bármit <_< :( bele sem merek gondolni mibe fog fájni.. :wacko:

Elküldve
Füstmail? Vagy kóbi füstölő lesz? <_<

Neeem. Nézd meg jobban a képet. Azon sincs ventillátor. Egy 1400 Mhz es procit az a 3 rézdarab csak elvisz ventillátor nélkül is. Vagy ?

Elküldve
Ma Edit & Ditta névnap van <_<

Sok boldogságot nekik!!!!!!!!!!!!

Boldogat! ;)

Úgy kell venni a fékbetétet, hogy legyen rajta jeladó. Legalábbis én már láttam olyat, amiből drót lógott ki :( ;)

Én meg most ezt látom a céges kocsiban fékezéskor: (O) ez a betétek visszajelzője? :wacko:

Elküldve
Erről jut eszembe... Kiszedtem a 2. futóvisszajelzőt (nemtom mif.szért volt kettő :( ;)) csak így most likas a helye :wacko:

Nincs véletlenül-szándékosan egy olyan vakdugója valakinek ami a fénycóró magasságállító helyét takarná?

<_<

Van egy felesleges....csak elő kell kotorni :o

És hova rakom a fékkopás jeladókat? Tudsz mutatni egy képet h hova kell felszerelni? Hol a helye?

Bekötés az menni fog, gond nélkül.

Köszi

Képem az nincs, de elvileg olyan fékbetétet kell venni hozzá, amin elő van készítve a helye, csak bele kell pattintani a kábel végét. Mostanában nézegettem, a bárdinál fel van tüntetve a betétek adatainál.

Mondjuk a fékbetéthez?

;) :o :)

Elküldve
Nahh...siker ?

Jah, megcsinálta az öreg. Vicces, sztem sokkal halkabb, mint volt. Megmaradt az a bebúgás motorféknél, ami úgy tetszett neked, csak sokkal lájtosabb. :( Normál hangerővel lehet beszélgetni végig. ;)

Most milyen, trabant? <_< ;)

Moszkvics :wacko:

Elküldve

Hehehe....sikerült a zasszonyt kiakasztani :wacko: Nézem neten a Tankcsapda koncertet és "véletlenül " kirántottam a fejhallgató dugóját :( A konyhában sütögeti a sokadik palacsintát és ijedtében, majdnem magára borította a sütőt <_<

Elküldve
Hehehe....sikerült a zasszonyt kiakasztani ;) Nézem neten a Tankcsapda koncertet és "véletlenül " kirántottam a fejhallgató dugóját :o A konyhában sütögeti a sokadik palacsintát és ijedtében, majdnem magára borította a sütőt <_<

:wacko: :( ;)

Elküldve
Jah, megcsinálta az öreg. Vicces, sztem sokkal halkabb, mint volt. Megmaradt az a bebúgás motorféknél, ami úgy tetszett neked, csak sokkal lájtosabb. ;) Normál hangerővel lehet beszélgetni végig. ;)

Moszkvics :(

Meeeee, mondtam, hogy oda menjééééé.....de ott szar az út ugyebár :o

Vegyél káppot, annak 5000 környékétől nagyon kellemes hangja van <_< :wacko:

Elküldve
Meeeee, mondtam, hogy oda menjééééé.....de ott szar az út ugyebár :o

Vegyél káppot, annak 5000 környékétől nagyon kellemes hangja van <_< :wacko:

Lenderhö? Mert ott voltam. :( Mondjuk itt is szar volt az út. ;)

Majd veszek, ha lesz rá fedezet. ;)

Elküldve
Ma Edit & Ditta névnap van <_<

Sok boldogságot nekik!!!!!!!!!!!!

Te voltál az első! ;)

Köszönöm a köszöntéseket Mindenkinek! :wacko: :(

Elküldve
Hehehe....sikerült a zasszonyt kiakasztani ;) Nézem neten a Tankcsapda koncertet és "véletlenül " kirántottam a fejhallgató dugóját ;) A konyhában sütögeti a sokadik palacsintát és ijedtében, majdnem magára borította a sütőt <_<

A serpenyőkkel vigyázzál! :(

:wacko:
Elküldve
A serpenyőkkel vigyázzál! :o
:wacko:

:( ;) ;) Egyik kedvenc jelenetem.... :o

Büntiből megszámoltatta velem.......vaze, lenyomott 110 db-ot alig másfél óra alatt :) <_<

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.