spzoli Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Na ezt nem értem <_< Most már izgatja a fantáziám, hogy jó e vagy sem az enyémben az övfeszítő. (nálam nem volt alkalma eldurranni, de az előző tulajnál ki tudja...elég sok furcsaságot mutatott már ez a kocsi az előéletéből) Google első találat, astra f övfeszítőre. Amúgy meg mindegyikben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Ma Edit & Ditta névnap van <_< Sok boldogságot nekik!!!!!!!!!!!! jájáá Boldogat :wacko: Na ezt nem értem :( Most már izgatja a fantáziám, hogy jó e vagy sem az enyémben az övfeszítő. (nálam nem volt alkalma eldurranni, de az előző tulajnál ki tudja...elég sok furcsaságot mutatott már ez a kocsi az előéletéből) Figyi, tiplizz ki a kocsiba, lőjj egy képet, amin látszik a csat az üléssel együtt, és dobd föl. Majd megaszondjuk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Google első találat, astra f övfeszítőre. Amúgy meg mindegyikben van. Okés bocsi és köszi nem tudtam na :wacko: Azt hittem az is valami extra felszereltség mint a légzsák...de akkor már ezt is tudom :( Figyi, tiplizz ki a kocsiba, lőjj egy képet, amin látszik a csat az üléssel együtt, és dobd föl. Majd megaszondjuk ;) Oks <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Google első találat, astra f övfeszítőre. Amúgy meg mindegyikben van. Enyémben pl. nem volt, mikor vettem, Kadett övcsatok voltak benne <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Enyémben pl. nem volt, mikor vettem, Kadett övcsatok voltak benne <_< Nem volt túl gyári :wacko: Lehet hogy ugyan az tette bele aki a féklámpa-visszajelzőt? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Figyi, tiplizz ki a kocsiba, lőjj egy képet, amin látszik a csat az üléssel együtt, és dobd föl. Majd megaszondjuk <_< kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 kép Ne parázz, nincs elpukkadva. ;) Ugyan ilyen fejegységem van ;) Fönt van a bőrkormány és nem tettél róla föl képet? <_< úúú... mit kapsz ezért :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Ne parázz, nincs elpukkadva. ;) Ugyan ilyen fejegységem van ;) Fönt van a bőrkormány és nem tettél róla föl képet? <_< úúú... mit kapsz ezért :wacko: :( Neeem, az még az eredeti kormány, kormányvédővel... a bőrkormányom még itt fekszik a lakásban, mert várom azt hogy ne essen a nyamvadék eső + legyen csatim a TID-hez és be kell vezetnem akkor a kábelt még...és akkor jön sorra a kormány is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Neeem, az még az eredeti kormány, kormányvédővel... a bőrkormányom még itt fekszik a lakásban, mert várom azt hogy ne essen a nyamvadék eső + legyen csatim a TID-hez és be kell vezetnem akkor a kábelt még...és akkor jön sorra a kormány is. Nah azé' <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Nem volt túl gyári <_< Lehet hogy ugyan az tette bele aki a féklámpa-visszajelzőt? :wacko: Jó eséllyel :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Jó eséllyel ;) Erről jut eszembe... Kiszedtem a 2. futóvisszajelzőt (nemtom mif.szért volt kettő :( ;)) csak így most likas a helye :wacko: Nincs véletlenül-szándékosan egy olyan vakdugója valakinek ami a fénycóró magasságállító helyét takarná? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 És nincs valakinek egy kb 50x50 réz darabja ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 És nincs valakinek egy kb 50x50 réz darabja ? 1m x Ø18-as van <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Ma Edit & Ditta névnap van <_< Sok boldogságot nekik!!!!!!!!!!!! Szintén kívánom! :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Beszerelhető, de praktikus, ha a gyári csatival van megoldva. Bontóba talán lehet szerezni hozzá kábelestől. Ha jól rémlik a két oldal párhuzamosan van kapcsolva, és testet ad a BC adott bemenetére. Megvannak még, ha érdekel, keress PÜ-be <_< És hova rakom a fékkopás jeladókat? Tudsz mutatni egy képet h hova kell felszerelni? Hol a helye? Bekötés az menni fog, gond nélkül. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 És hova rakom a fékkopás jeladókat? Tudsz mutatni egy képet h hova kell felszerelni? Hol a helye? Bekötés az menni fog, gond nélkül. Köszi Mondjuk a fékbetéthez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 És hova rakom a fékkopás jeladókat? Tudsz mutatni egy képet h hova kell felszerelni? Hol a helye? Bekötés az menni fog, gond nélkül. Köszi Úgy kell venni a fékbetétet, hogy legyen rajta jeladó. Legalábbis én már láttam olyat, amiből drót lógott ki <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Mondjuk a fékbetéthez? <_< :wacko: :( ;) ;) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Boldog névnapot Edit! :wacko: Sanci! Ma is láttam a bordó nagyfelnis astrát <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 1m x Ø18-as van <_< :wacko: Az is jó. Majdnem. Ilyet akarok építeni: http://www.silentmods.com/section2/item212/part2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Sanci! Ma is láttam a bordó nagyfelnis astrát ;) Mivel helybeli a srác láthattad is.. :wacko: :( Úgy néz ki, hogy a turbó turbinájával lesz gond, kb elhordta már a meleg meg a korom <_< tegnap elkövettem pár dolgot vele (igaz nem bontottam szanaszét) és nem úgy néz ki mint ami full gázon 30 ezer fölött tudna pörögni.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Az is jó. Majdnem. Ilyet akarok építeni: http://www.silentmods.com/section2/item212/part2 hmm... Van egy használt ventilátorom, kéred? <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 hmm... Van egy használt ventilátorom, kéred? <_< :wacko: Hát pont ez az, hogy ventillátor nélküli gépet akarok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Hát pont ez az, hogy ventillátor nélküli gépet akarok... Füstmail? Vagy kóbi füstölő lesz? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Mivel helybeli a srác láthattad is.. :wacko: :( Úgy néz ki, hogy a turbó turbinájával lesz gond, kb elhordta már a meleg meg a korom <_< tegnap elkövettem pár dolgot vele (igaz nem bontottam szanaszét) és nem úgy néz ki mint ami full gázon 30 ezer fölött tudna pörögni.. ;) és megcsinálják? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts