spzoli Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Akkó macska :wacko: Lenderék megcsinálták ? 9-12ig tárgyaláson voltam...szóval nem értem oda 10re. :( Majd holnap... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 9-12ig tárgyaláson voltam...szóval nem értem oda 10re. :o Majd holnap... <_< Felmentettek, vagy mész a kaptárba ? :wacko: :( ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Felmentettek, vagy mész a kaptárba ? <_< :wacko: :( ;) Sokkal jobb, majd elmesélem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Sokkal jobb, majd elmesélem. <_< Bontod már azt a kocsit amúgy ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Csak azért kérdeztem mert megy egy kábel az ülések alatt...egészen addig nem gondoltam hogy van nekem is olyanom <_< Inkább ne tudd meg, hogy van :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Bontod már azt a kocsit amúgy ? <_< Persze, kivettem a kmórát, meg a spirált és áttettem a sajátomba. :wacko: El kéne bent bakolni az udvarról, és akkor lehetne...csak sose jutok odaáig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Persze, kivettem a kmórát, meg a spirált és áttettem a sajátomba. <_< El kéne bent bakolni az udvarról, és akkor lehetne...csak sose jutok odaáig. Azéééééé lemoshatnád vagy valami xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Azéééééé lemoshatnád vagy valami xD Márk lemosta... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Márk lemosta... <_< Végre valami értelmes cselekedet :wacko: Amúgy sok bent az udvaron a bak ? Beeeeeeeeeeeeeeeee Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Végre valami értelmes cselekedet <_< Amúgy sok bent az udvaron a bak ? Beeeeeeeeeeeeeeeee Jah, eeebasztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Jah, eeebasztam. Ez lehetne Stefán avatarja <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Mecsók Mecsók Mecsók Mecsók Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Mecsók Mecsók Mecsók Mecsók Piros busz. 959 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Piros busz. 959 959-ből van 3 (két szürke meg egy fekete) <_< ááá... hülye vagyok. Buszból van egy külön doboz, azt elfelejtettem :wacko: 5 perc... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 959-ből van 3 (két szürke meg egy fekete) <_< ááá... hülye vagyok. Buszból van egy külön doboz, azt elfelejtettem :wacko: 5 perc... Amelyiken nincs szám :( Meg a pályautó, asszem az is porke. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Mecsók Mecsók Mecsók Mecsók Gyáá, olyan piros Mack nekem is volt. Meg DAF ferrari is. <_< Kamionból volt vagy 4-5. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Amelyiken nincs szám <_< Meg a pályautó, asszem az is porke. és 959-ből még van egy fehér is most hogy újra átpakoltam az összeset... mecsók mecsók Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Szia Tudom h régi a hirdetés, de csak egy kérdés. <_< Nekem a BC hez kellene a cucc, csak az a gond h gyárilag nincs ilyen a kocsimban. Be lehet szerelni ezt az enyémbe nagyobb átalakítás nélkül? Beszerelhető, de praktikus, ha a gyári csatival van megoldva. Bontóba talán lehet szerezni hozzá kábelestől. Ha jól rémlik a két oldal párhuzamosan van kapcsolva, és testet ad a BC adott bemenetére. Megvannak még, ha érdekel, keress PÜ-be :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Na valaki adjon egy jó és használható tippet, hogy mivel tudnám megfelelően ledugózni (hogy be se szívja, de tömítsen rendesen) a fékrásegítő csövét... Ja hogy mért akarom ledugózni? <_< Mert ugye néha néha fel fel pörög mikor fékezek (többször irta már más is ezt).... és megszeretném tudni, hogy nem-e a rásegítőben a membrán repedt valahol... Vagy olyan nincs hogy egy repedés nem minden esetben enged át? :wacko: Én annó mikor próbálgattam belecsavartam egy csavart. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Nekem is van...bár én azért vettem rá mert meg volt repedezve picit a kormány... Most ez az "új" bőr kormány nem tudom milyen lesz...mert arra meg nem akarom felrakni az az igazság. A bőrre szerintem nem is kell, minek. :o Na valaki adjon egy jó és használható tippet, hogy mivel tudnám megfelelően ledugózni (hogy be se szívja, de tömítsen rendesen) a fékrásegítő csövét... Ja hogy mért akarom ledugózni? :( Mert ugye néha néha fel fel pörög mikor fékezek (többször irta már más is ezt).... és megszeretném tudni, hogy nem-e a rásegítőben a membrán repedt valahol... Vagy olyan nincs hogy egy repedés nem minden esetben enged át? ;) És ha körbefújnád mondjuk féktisztítóval? Ha beszívja az esetleges résen felpörög a moci. Ha leveszed a küszöb felöli üléssín burkolatot ott van alatta az övfeszítő patronja. De már az is árulkodó jel, ha harmonika van a csat alatt, visszahúz vagy 10 centit. Mecsók Mecsók Mecsók Mecsók Én hülye odaadtam a lányoknak játszani őket amikor még csak babák voltak, akkor max. összenyálazták a mecsboxaimat. Most meg csak úgy pattog róluk a zománc. <_< Néha begyűjtőm őket, és elvonulok duzzogni a multkor bebújtam velük a szekrénybe, mondom majd csak keresnek , de csak az asszony kiabált este, hogy etessem meg a kutyát. :wacko: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Ma Edit & Ditta névnap van <_< Sok boldogságot nekik!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Üdv újra mindenkinek! Elkészültem a szükséges karbantartási munkákkal. Hátsó fékdobok és pofák, első féktárcsák, féltengelycsuklók mindkét oldalon. Szuperül fognak a fékek, megszűnt a féltengelyek irtózatos hangja, ja és egy egyszerű résolajcső csere megszüntette a porlasztók prüszkölését. Szóval a porlasztóknak semmi baja nem volt, csak a résolajcsövek voltak elrepedve és ott folyt a gazolin lefelé, ezért látszódott úgy, hogy a porlasztók prüszkölnek. Most ölöm és bódogtág!!! Egysébként szoptma vele rendesen két napig. Persze most már, hogy tudom mit hogyan, így már egy nap alatt megcsinálnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Üdv újra mindenkinek! Elkészültem a szükséges karbantartási munkákkal. Hátsó fékdobok és pofák, első féktárcsák, féltengelycsuklók mindkét oldalon. Szuperül fognak a fékek, megszűnt a féltengelyek irtózatos hangja, ja és egy egyszerű résolajcső csere megszüntette a porlasztók prüszkölését. Szóval a porlasztóknak semmi baja nem volt, csak a résolajcsövek voltak elrepedve és ott folyt a gazolin lefelé, ezért látszódott úgy, hogy a porlasztók prüszkölnek. Most ölöm és bódogtág!!! Egysébként szoptma vele rendesen két napig. Persze most már, hogy tudom mit hogyan, így már egy nap alatt megcsinálnám. <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 És ha körbefújnád mondjuk féktisztítóval? Ha beszívja az esetleges résen felpörög a moci. Ha leveszed a küszöb felöli üléssín burkolatot ott van alatta az övfeszítő patronja. De már az is árulkodó jel, ha harmonika van a csat alatt, visszahúz vagy 10 centit. Na ezt nem értem <_< Most már izgatja a fantáziám, hogy jó e vagy sem az enyémben az övfeszítő. (nálam nem volt alkalma eldurranni, de az előző tulajnál ki tudja...elég sok furcsaságot mutatott már ez a kocsi az előéletéből) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Ma Edit & Ditta névnap van <_< Sok boldogságot nekik!!!!!!!!!!!! Csatlakozom :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts