mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Wifür? És mi van benne? <_< ha komplett, akkor biztos nem sok minden :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 ha komplett, akkor biztos nem sok minden :( ;) Ha komplett átalakító szett, akkor nem biztos, hogy blokk is van benne, de lehet, hogy én bonyolítom <_< Na, majd érdeklődök nála msn-en ;) Vannak ötleteim ezzel... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Raccsing... ;) Megvan a gebasz :) röviden: van egy jó állapotú 1.7-es szívódízelem :o a turbó alig tölt, számszerileg 1-2 nap múlva derül ki mi a szitu pontosan <_< addigra cimbim összeüt valami átalakítószerűséget, hogy a ketyeréjével be tudjuk mérni.. :( Apropó, találkozott már valaki Lindsay Campbell nevű "felkérővel"? ;) :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Megvan a gebasz ;) röviden: van egy jó állapotú 1.7-es szívódízelem ;) a turbó alig tölt, számszerileg 1-2 nap múlva derül ki mi a szitu pontosan <_< addigra cimbim összeüt valami átalakítószerűséget, hogy a ketyeréjével be tudjuk mérni.. :wacko: Apropó, találkozott már valaki Lindsay Campbell nevű "felkérővel"? :( :) :o Kemény, de már volt. :D Nade ilyet még tuti nem láttatok:Kéménybontás. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Kemény, de már volt. ;) Nade ilyet még tuti nem láttatok:Kéménybontás. :( hm....érdekes! ;) nem lettem volna a helyében az tuti! <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Felraktam a új hűtőrácsot, kicsit csálé, már nem a rács, hanem a zárhíd hozzá képest, de hát ez van. Aztán meg kimaszkoltam és lefújtam a foltokat a küszöbön és a hátsó lökösön, ez egyik meg is folyt. :wacko: Elüt, de nem annyira mint a fekete alapozó. Levettem a kormányvédőt kimosni, mert elég dzsuvás. Elég vékonyka a kormány natúr, aki így használja nem furcsa? Ezt vettem legelőször a kocsiba, mert nagyon zavart, hogy nem lehet rendesen kapaszkodni bele. Eléggé alszi a fórum nem? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Felraktam a új hűtőrácsot, kicsit csálé, már nem a rács, hanem a zárhíd hozzá képest, de hát ez van. Aztán meg kimaszkoltam és lefújtam a foltokat a küszöbön és a hátsó lökösön, ez egyik meg is folyt. :wacko: Elüt, de nem annyira mint a fekete alapozó. Levettem a kormányvédőt kimosni, mert elég dzsuvás. Elég vékonyka a kormány natúr, aki így használja nem furcsa? Ezt vettem legelőször a kocsiba, mert nagyon zavart, hogy nem lehet rendesen kapaszkodni bele. Eléggé alszi a fórum nem? <_< Uncsi van ? :( ;) ;) :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Felraktam a új hűtőrácsot, kicsit csálé, már nem a rács, hanem a zárhíd hozzá képest, de hát ez van. Aztán meg kimaszkoltam és lefújtam a foltokat a küszöbön és a hátsó lökösön, ez egyik meg is folyt. :wacko: Elüt, de nem annyira mint a fekete alapozó. Levettem a kormányvédőt kimosni, mert elég dzsuvás. Elég vékonyka a kormány natúr, aki így használja nem furcsa? Ezt vettem legelőször a kocsiba, mert nagyon zavart, hogy nem lehet rendesen kapaszkodni bele. Eléggé alszi a fórum nem? <_< Nekem is van...bár én azért vettem rá mert meg volt repedezve picit a kormány... Most ez az "új" bőr kormány nem tudom milyen lesz...mert arra meg nem akarom felrakni az az igazság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 nah akkor oldom a hangulatot! :wacko: <_< Tessék megnézni: LINK Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Felraktam a új hűtőrácsot, kicsit csálé, már nem a rács, hanem a zárhíd hozzá képest, de hát ez van. Aztán meg kimaszkoltam és lefújtam a foltokat a küszöbön és a hátsó lökösön, ez egyik meg is folyt. :wacko: Elüt, de nem annyira mint a fekete alapozó. Levettem a kormányvédőt kimosni, mert elég dzsuvás. Elég vékonyka a kormány natúr, aki így használja nem furcsa? Ezt vettem legelőször a kocsiba, mert nagyon zavart, hogy nem lehet rendesen kapaszkodni bele. Eléggé alszi a fórum nem? <_< Nemtom, én nem kapaszkodni szoktam a kormányba, hanem fogni és kormányozni. :( Másrészt a légzsákos kellemesen vastag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 nah akkor oldom a hangulatot! ;) <_< Tessék megnézni: LINK Régi, tegnapi :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Na valaki adjon egy jó és használható tippet, hogy mivel tudnám megfelelően ledugózni (hogy be se szívja, de tömítsen rendesen) a fékrásegítő csövét... Ja hogy mért akarom ledugózni? <_< Mert ugye néha néha fel fel pörög mikor fékezek (többször irta már más is ezt).... és megszeretném tudni, hogy nem-e a rásegítőben a membrán repedt valahol... Vagy olyan nincs hogy egy repedés nem minden esetben enged át? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 nah akkor oldom a hangulatot! :wacko: <_< Tessék megnézni: LINK Ezt ma én is néztem...nagyon brutális...csak a végén sajnáltam azokat a felniket :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Ezt ma én is néztem...nagyon brutális...csak a végén sajnáltam azokat a felniket ;) Inkább a betont sajnáld :wacko: :( Tökéletes befejezés különben <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Inkább a betont sajnáld ;) ;) Tökéletes befejezés különben :( aha :o ennél tökéletesebb már nem is lehetne <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Nah, ma délután dobtam be pollenszűrőt. Most még műpadló darab nélkül. Ha valaki elsusogja hogy hogy, mekkora darabot tegyek bele, akkor megcsinálom a képeket a gyíkosdihoz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Nah, ma délután dobtam be pollenszűrőt. Most még műpadló darab nélkül. Ha valaki elsusogja hogy hogy, mekkora darabot tegyek bele, akkor megcsinálom a képeket a gyíkosdihoz <_< Medzsókról előbb :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Medzsókról előbb <_< Arról is lesz. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 +Ha valakit érdekel:Visit My Website és egy másik:Visit My Websiteez biztos univerzális mert jo dieselre is meg bengásra a leirás szerint <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 +Ha valakit érdekel:Visit My Website és egy másik:Visit My Websiteez biztos univerzális mert jo dieselre is meg bengásra a leirás szerint :( Univerzális hengerfej, dízelre és benzinesre egyaránt. Ráadásul 16 szelepes? <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 1 kérdés merült fel bennem...lehet hülyének néztek...de minden astrában van övfeszítő? Honnan látni ha már eldurrant? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 1 kérdés merült fel bennem...lehet hülyének néztek...de minden astrában van övfeszítő? Honnan látni ha már eldurrant? Kilóg egy narisárga nyelv. Amúgy igazad van, amiben eldurrant, abban nincs <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Kilóg egy narisárga nyelv. Amúgy igazad van, amiben eldurrant, abban nincs <_< Az nem is nari. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Kilóg egy narisárga nyelv. Amúgy igazad van, amiben eldurrant, abban nincs :wacko: Csak azért kérdeztem mert megy egy kábel az ülések alatt...egészen addig nem gondoltam hogy van nekem is olyanom <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Akkó macska <_< Lenderék megcsinálták ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts