mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2010 Elküldve Szeptember15, 2010 Wifür? És mi van benne? <_< ha komplett, akkor biztos nem sok minden :wacko: :(
Stefan Elküldve Szeptember15, 2010 Elküldve Szeptember15, 2010 ha komplett, akkor biztos nem sok minden :( ;) Ha komplett átalakító szett, akkor nem biztos, hogy blokk is van benne, de lehet, hogy én bonyolítom <_< Na, majd érdeklődök nála msn-en ;) Vannak ötleteim ezzel... :wacko:
Guest Sanci Elküldve Szeptember15, 2010 Elküldve Szeptember15, 2010 Raccsing... ;) Megvan a gebasz :) röviden: van egy jó állapotú 1.7-es szívódízelem :o a turbó alig tölt, számszerileg 1-2 nap múlva derül ki mi a szitu pontosan <_< addigra cimbim összeüt valami átalakítószerűséget, hogy a ketyeréjével be tudjuk mérni.. :( Apropó, találkozott már valaki Lindsay Campbell nevű "felkérővel"? ;) :o :D
zotya975 Elküldve Szeptember15, 2010 Elküldve Szeptember15, 2010 Megvan a gebasz ;) röviden: van egy jó állapotú 1.7-es szívódízelem ;) a turbó alig tölt, számszerileg 1-2 nap múlva derül ki mi a szitu pontosan <_< addigra cimbim összeüt valami átalakítószerűséget, hogy a ketyeréjével be tudjuk mérni.. :wacko: Apropó, találkozott már valaki Lindsay Campbell nevű "felkérővel"? :( :) :o Kemény, de már volt. :D Nade ilyet még tuti nem láttatok:Kéménybontás. :o
CoolAdam Elküldve Szeptember15, 2010 Elküldve Szeptember15, 2010 Kemény, de már volt. ;) Nade ilyet még tuti nem láttatok:Kéménybontás. :( hm....érdekes! ;) nem lettem volna a helyében az tuti! <_< :wacko:
zotya975 Elküldve Szeptember15, 2010 Elküldve Szeptember15, 2010 Felraktam a új hűtőrácsot, kicsit csálé, már nem a rács, hanem a zárhíd hozzá képest, de hát ez van. Aztán meg kimaszkoltam és lefújtam a foltokat a küszöbön és a hátsó lökösön, ez egyik meg is folyt. :wacko: Elüt, de nem annyira mint a fekete alapozó. Levettem a kormányvédőt kimosni, mert elég dzsuvás. Elég vékonyka a kormány natúr, aki így használja nem furcsa? Ezt vettem legelőször a kocsiba, mert nagyon zavart, hogy nem lehet rendesen kapaszkodni bele. Eléggé alszi a fórum nem? <_<
mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2010 Elküldve Szeptember15, 2010 Felraktam a új hűtőrácsot, kicsit csálé, már nem a rács, hanem a zárhíd hozzá képest, de hát ez van. Aztán meg kimaszkoltam és lefújtam a foltokat a küszöbön és a hátsó lökösön, ez egyik meg is folyt. :wacko: Elüt, de nem annyira mint a fekete alapozó. Levettem a kormányvédőt kimosni, mert elég dzsuvás. Elég vékonyka a kormány natúr, aki így használja nem furcsa? Ezt vettem legelőször a kocsiba, mert nagyon zavart, hogy nem lehet rendesen kapaszkodni bele. Eléggé alszi a fórum nem? <_< Uncsi van ? :( ;) ;) :o :)
Peti85 Elküldve Szeptember15, 2010 Elküldve Szeptember15, 2010 Felraktam a új hűtőrácsot, kicsit csálé, már nem a rács, hanem a zárhíd hozzá képest, de hát ez van. Aztán meg kimaszkoltam és lefújtam a foltokat a küszöbön és a hátsó lökösön, ez egyik meg is folyt. :wacko: Elüt, de nem annyira mint a fekete alapozó. Levettem a kormányvédőt kimosni, mert elég dzsuvás. Elég vékonyka a kormány natúr, aki így használja nem furcsa? Ezt vettem legelőször a kocsiba, mert nagyon zavart, hogy nem lehet rendesen kapaszkodni bele. Eléggé alszi a fórum nem? <_< Nekem is van...bár én azért vettem rá mert meg volt repedezve picit a kormány... Most ez az "új" bőr kormány nem tudom milyen lesz...mert arra meg nem akarom felrakni az az igazság.
CoolAdam Elküldve Szeptember15, 2010 Elküldve Szeptember15, 2010 nah akkor oldom a hangulatot! :wacko: <_< Tessék megnézni: LINK
daykiller Elküldve Szeptember15, 2010 Elküldve Szeptember15, 2010 Felraktam a új hűtőrácsot, kicsit csálé, már nem a rács, hanem a zárhíd hozzá képest, de hát ez van. Aztán meg kimaszkoltam és lefújtam a foltokat a küszöbön és a hátsó lökösön, ez egyik meg is folyt. :wacko: Elüt, de nem annyira mint a fekete alapozó. Levettem a kormányvédőt kimosni, mert elég dzsuvás. Elég vékonyka a kormány natúr, aki így használja nem furcsa? Ezt vettem legelőször a kocsiba, mert nagyon zavart, hogy nem lehet rendesen kapaszkodni bele. Eléggé alszi a fórum nem? <_< Nemtom, én nem kapaszkodni szoktam a kormányba, hanem fogni és kormányozni. :( Másrészt a légzsákos kellemesen vastag.
mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2010 Elküldve Szeptember15, 2010 nah akkor oldom a hangulatot! ;) <_< Tessék megnézni: LINK Régi, tegnapi :wacko: :(
Peti85 Elküldve Szeptember15, 2010 Elküldve Szeptember15, 2010 Na valaki adjon egy jó és használható tippet, hogy mivel tudnám megfelelően ledugózni (hogy be se szívja, de tömítsen rendesen) a fékrásegítő csövét... Ja hogy mért akarom ledugózni? <_< Mert ugye néha néha fel fel pörög mikor fékezek (többször irta már más is ezt).... és megszeretném tudni, hogy nem-e a rásegítőben a membrán repedt valahol... Vagy olyan nincs hogy egy repedés nem minden esetben enged át? :wacko:
Peti85 Elküldve Szeptember15, 2010 Elküldve Szeptember15, 2010 nah akkor oldom a hangulatot! :wacko: <_< Tessék megnézni: LINK Ezt ma én is néztem...nagyon brutális...csak a végén sajnáltam azokat a felniket :(
mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2010 Elküldve Szeptember15, 2010 Ezt ma én is néztem...nagyon brutális...csak a végén sajnáltam azokat a felniket ;) Inkább a betont sajnáld :wacko: :( Tökéletes befejezés különben <_<
CoolAdam Elküldve Szeptember15, 2010 Elküldve Szeptember15, 2010 Inkább a betont sajnáld ;) ;) Tökéletes befejezés különben :( aha :o ennél tökéletesebb már nem is lehetne <_< :wacko:
Dáwid Elküldve Szeptember15, 2010 Elküldve Szeptember15, 2010 Nah, ma délután dobtam be pollenszűrőt. Most még műpadló darab nélkül. Ha valaki elsusogja hogy hogy, mekkora darabot tegyek bele, akkor megcsinálom a képeket a gyíkosdihoz <_<
mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2010 Elküldve Szeptember15, 2010 Nah, ma délután dobtam be pollenszűrőt. Most még műpadló darab nélkül. Ha valaki elsusogja hogy hogy, mekkora darabot tegyek bele, akkor megcsinálom a képeket a gyíkosdihoz <_< Medzsókról előbb :wacko:
Dáwid Elküldve Szeptember15, 2010 Elküldve Szeptember15, 2010 Medzsókról előbb <_< Arról is lesz. :wacko:
frecsume Elküldve Szeptember15, 2010 Elküldve Szeptember15, 2010 +Ha valakit érdekel:Visit My Website és egy másik:Visit My Websiteez biztos univerzális mert jo dieselre is meg bengásra a leirás szerint <_<
daykiller Elküldve Szeptember15, 2010 Elküldve Szeptember15, 2010 +Ha valakit érdekel:Visit My Website és egy másik:Visit My Websiteez biztos univerzális mert jo dieselre is meg bengásra a leirás szerint :( Univerzális hengerfej, dízelre és benzinesre egyaránt. Ráadásul 16 szelepes? <_< :wacko:
Peti85 Elküldve Szeptember15, 2010 Elküldve Szeptember15, 2010 1 kérdés merült fel bennem...lehet hülyének néztek...de minden astrában van övfeszítő? Honnan látni ha már eldurrant?
mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2010 Elküldve Szeptember15, 2010 1 kérdés merült fel bennem...lehet hülyének néztek...de minden astrában van övfeszítő? Honnan látni ha már eldurrant? Kilóg egy narisárga nyelv. Amúgy igazad van, amiben eldurrant, abban nincs <_<
spzoli Elküldve Szeptember15, 2010 Elküldve Szeptember15, 2010 Kilóg egy narisárga nyelv. Amúgy igazad van, amiben eldurrant, abban nincs <_< Az nem is nari. :wacko:
Peti85 Elküldve Szeptember15, 2010 Elküldve Szeptember15, 2010 Kilóg egy narisárga nyelv. Amúgy igazad van, amiben eldurrant, abban nincs :wacko: Csak azért kérdeztem mert megy egy kábel az ülések alatt...egészen addig nem gondoltam hogy van nekem is olyanom <_<
mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2010 Elküldve Szeptember15, 2010 Akkó macska <_< Lenderék megcsinálták ?
Recommended Posts