Peti85 Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 A bc-t is érdemes elolvasni. <_< Na én nem értek a BC hez...mi az a T és N ? Mert a mértékegység az okés :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Na én nem értek a BC hez...mi az a T és N ? Mert a mértékegység az okés :wacko: Elektromos ######tra <_< LOLLER. Gondolom a megtett áram fogyasztás és a hátralévő cunder mennyiségét jelzi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Elektromos ######tra :wacko: LOLLER. Gondolom a megtett áram fogyasztás és a hátralévő cunder mennyiségét jelzi. Jáááá...érteni <_< Köszi :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Peti85 nah meglett az új szűrő? :( <_< v csak lemaradtam róla :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Elektromos ######tra <_< LOLLER. Gondolom a megtett áram fogyasztás és a hátralévő cunder mennyiségét jelzi. Jah, és akkor készült, nem mostani fejlesztés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Őőőő...még majd le kell küzdeni a régit a helyéről :( Majd ma fősuliról haza fele ha lesz időm odalépek a szerelőmhöz, hogy segítsen <_< Amint fent lesz csinálok is, most csak olyat tudnék mutatni, ahol még az előző kocsiban volt . Segítek- :wacko: 1. 2. 3. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Esetleg tudok eladó komplett 16se szettet. NEM a sajátom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Peti85 nah meglett az új szűrő? ;) <_< v csak lemaradtam róla ;) Még nem, mert jövőhéten viszem úgy is műszakira...majd akkor egyben...de majd mondom mennyibe volt a szűrő... Segítek- :wacko: 1. 2. 3. Köszi :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Megvan még? <_< Ha esetleg nem kell neked és csak foglalja a helyet, elfogadom. :wacko: Amúgy a feszültségkeltő témához a kommentem: no komment. ;) :( Nem már nincs sajna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 SPZ nézd mit találtam : Ezt igértem pár napja, csak a netem csodás azóta is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 SPZ nézd mit találtam : http://pics.coldline.hu/pics/91143-20100914-xVvknf.jpg Ezt igértem pár napja, csak a netem csodás azóta is. Ne mutogasd, mert valamit beépít belőle az astrába <_< mondjuk sárgára fóliázza az ablakokat :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 SPZ nézd mit találtam : Ezt igértem pár napja, csak a netem csodás azóta is. ÁLJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ A Porke kell. Mennyi ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Na kinek találtam új avatar képet ? Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 SPZ nézd mit találtam : Ezt igértem pár napja, csak a netem csodás azóta is. ;) Köszi, nekem is volt sok régen, még megvannak a telken. ;) Ne mutogasd, mert valamit beépít belőle az astrába :wacko: mondjuk sárgára fóliázza az ablakokat :o Jah, vagy zőőődre a bódét. <_< ÁLJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ A Porke kell. Mennyi ? :) Persze, csak a piros belső miatt... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Na kinek találtam új avatar képet ? Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek ? <_< http://www.opelforum.hu/uploads/1241212115..._7_121_1365.jpg hmm... szerintem a kalapos szuzukis lehet. Nyertem? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Na kinek találtam új avatar képet ? Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek ? :wacko: Kinek? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 hmm... szerintem a kalapos szuzukis lehet. Nyertem? :wacko: Ésssss....nem :( Van még két lehetőséged <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Kinek? <_< Te most nem jáccol :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Te most nem jáccol :wacko: <_< Akkor alszom. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 :wacko: Akkor alszom. :( Na jóó, lefekvés előtt lehet egy tipped <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Na jóó, lefekvés előtt lehet egy tipped :( Kornél. <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 ÁLJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ A Porke kell. Mennyi ? :wacko: Ha valami ilyesmi akkor szójjá'! van egy párszáz darabom eladóban. Kicsit ritkábbak is. Pl.: ez <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Kornél. <_< :wacko: Ön kiesett. Szép Álmokat Önnek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 ÁLJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ A Porke kell. Mennyi ? <_< miskolci piacon láttam, nem kérdeztem árat..biztos drága, műzeális értékű:wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Ha valami ilyesmi akkor szójjá'! van egy párszáz darabom eladóban. Kicsit ritkábbak is. Pl.: ez <_< Ez saját videó ? :wacko: Csinálhatnál egy képtárat az eladó cuccokról :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts