Stefan Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 ... Régen láttalak már erre. Vehetnél egy astrát <_< Miaf@sznak? :( :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Miaf@sznak? ;) :wacko: Mé' ne? A corsánál nagyobb, a vectránál kisebb. A múltkor alá lőttél, most fölé, igazából astrát keresel te, csak még nem tudod :( <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Mé' ne? A corsánál nagyobb, a vectránál kisebb. A múltkor alá lőttél, most fölé, igazából astrát keresel te, csak még nem tudod :wacko: <_< Áh, akkor inkább visszaül korzába, csak kell bele tetőablak, hogy beleférjen. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Áh, akkor inkább visszaül korzába, csak kell bele tetőablak, hogy beleférjen. :wacko: Így van, inkább kisebb legyen <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Így van, inkább kisebb legyen <_< XE-t neki. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Áh, akkor inkább visszaül korzába, csak kell bele tetőablak, hogy beleférjen. <_< http://www.youtube.com/watch?v=cX8-rirbQBk 3:33-tól :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=cX8-rirbQBk 3:33-tól :wacko: Andris golfjába ültünk úgy be, hogy a hátsó ablakon könyököltünk ki... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 http://y2u.co.uk/Classic_Car/Photo_caq/Rel...egal_E3_Car.jpg XE-t neki. :wacko: Vicces lenne, főleg a kanyarokban <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Érdekes, vagytok 3an, akikkel nem jövök ki, de am így van. <_< Szeretném ehhez hozzáfűzni a véleményemet, de csak privátban, mert én itt nem akarok vitatkozni már. Ha kiváncsi vagy rá elolvasod, ha nem, nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 http://y2u.co.uk/Classic_Car/Photo_caq/Rel...egal_E3_Car.jpg XE-t neki. :o Ez tök jó... :wacko: Ha autóval mész, és a sáv közepén van valami akármi, akkor kerék közé veszed, és kész. Motoral sávon belül kikerülöd és kész. Ezzel mit csinálsz? <_< :( ;) Simán jót menne és a sok füstölős indulásnál csak feleannyi gumi fogyna :) Ezekben amúgy bedőlnek a népek kanyarban, nehogy felboruljon, vagy csak bíznak a teKnikában? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Lacika! Eleget matekoztam azon, hogy hogyan csináljam meg. Miért nem használod a fejedet, és találod ki magad? Ezt is elmondtam, csak kihagyod a szövegből. Az anyagi dolgok megint nem értem miért zavarnak. Te is dolgozol, én is dolgozom. Aha <_< Csak tudod ha valamit tőlem kérdeznek, én próbálok segíteni, ha tudok. De tudod mit?? Akkor ha pár emberrel nem jössz ki, és úgy látod, hogy ez a 3 ember sem jön ki veled(mindegy,hogy milyen irányba használjuk)... Akkor minek szólsz hozzájuk??!! Ha nem kelted a feszültséget akkor nincs baj legtöbb esetben.Nem vetted még észre ezt...? Tegnap is...Sancinak címeztem a füstölős-videós hozzászólásomat..Te egyből lecsaptál rá... hogy "magyarázzam meg mi jó van ebbe".1: Mit magyarázkodjak neked? 2: Nem is ismered a hátterét az egésznek, hogy miért írtam én ezt Sancinak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Vicces lenne, főleg a kanyarokban :wacko: Ez tök jó... :( Ha autóval mész, és a sáv közepén van valami akármi, akkor kerék közé veszed, és kész. Motoral sávon belül kikerülöd és kész. Ezzel mit csinálsz? <_< ;) ;) Simán jót menne és a sok füstölős indulásnál csak feleannyi gumi fogyna :) Ezekben amúgy bedőlnek a népek kanyarban, nehogy felboruljon, vagy csak bíznak a teKnikában? :o Nem néztétek a topgear 15.évadot? :o Van egy rész, amelyikben Jeremy nyomul egy ilyennel. Visítoztam a röhögéstől :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Aha <_< Csak tudod ha valamit tőlem kérdeznek, én próbálok segíteni, ha tudok. De tudod mit?? Akkor ha pár emberrel nem jössz ki, és úgy látod, hogy ez a 3 ember sem jön ki veled(mindegy,hogy milyen irányba használjuk)... Akkor minek szólsz hozzájuk??!! Ha nem kelted a feszültséget akkor nincs baj legtöbb esetben.Nem vetted még észre ezt...? Tegnap is...Sancinak címeztem a füstölős-videós hozzászólásomat..Te egyből lecsaptál rá... hogy "magyarázzam meg mi jó van ebbe".1: Mit magyarázkodjak neked? 2: Nem is ismered a hátterét az egésznek, hogy miért írtam én ezt Sancinak. Ez egy nyílt fórum, arra a kommentre válaszol az ember, amelyikre jól esik. Az hogy te mindent beszólásnak veszel az a te bajod. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Remélem pályanapon azért lesz majd boksz is, nem csak a szájkarate megy. <_< :wacko: :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Ez egy nyílt fórum, arra a kommentre válaszol az ember, amelyikre jól esik. Az hogy te mindent beszólásnak veszel az a te bajod. <_< Ha te ennyit tudtál levonni abból amit írtam, az meg a te bajod. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Remélem pályanapon azért lesz majd boksz is, nem csak a szájkarate megy. <_< :wacko: :( ;) Úgyse jössz, csak ha szerzel egy egész boxutcát. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Úgyse jössz, csak ha szerzel egy egész boxutcát. <_< Már úgy néz ki megoldottam a problémát. Találtam gumit. :wacko: :( ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Remélem pályanapon azért lesz majd boksz is, nem csak a szájkarate megy. <_< :wacko: :( ;) Vedd fel vidire, én nem tudok kimenni ;) (élő közvetítést vállalsz? :o ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Már úgy néz ki megoldottam a problémát. Találtam gumit. :wacko: :( ;) ;) Olvastam. Helgával majd csacsogok. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Olvastam. Helgával majd csacsogok. <_< Hát ha szóba áll veled, tőlem nyugodtan. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Hát ha szóba áll veled, tőlem nyugodtan. <_< Már 4 Zoli :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Már 4 Zoli <_< Meg sem lepődök rajta hogy nem értem. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Meg sem lepődök rajta hogy nem értem. <_< Me te mé is olvasnád az astra f témát ugyabár :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Meg sem lepődök rajta hogy nem értem. :wacko: Ne értetlenkedj mert Te leszel az 5. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Me te mé is olvasnád az astra f témát ugyabár <_< Nem igazán szoktam egyébiránt. Ha sokáig nem nézem, sok oldalt termeltek, ahhoz meg túl lusta vagyok hogy annyit olvassak. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts