mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Azé korrekt a proex hogy ennyire nyomatják a flexicsövet. 17000 beszereléssel, mmmm de ######a lesz. Ha meg a gyári tűzkarikás cuccot kéne felrakni az 10e.. <_< :wacko: Na mi van ? Peti modott akkor valamit ? Proex a te mániád, senki nem mondta, hogy menj oda :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Na mi van ? Peti modott akkor valamit ? Proex a te mániád, senki nem mondta, hogy menj oda <_< :wacko: Peti embere tele van melóval, Subi talált vmi leömlőt, de nem tudja miből van. Törökbálinton van vmi tuttti cimbi neki is.. Most megkérdeztem Dávidot, hátha a faterja megcsinálja.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Peti embere tele van melóval, Subi talált vmi leömlőt, de nem tudja miből van. Törökbálinton van vmi tuttti cimbi neki is.. Most megkérdeztem Dávidot, hátha a faterja megcsinálja.. Addig fogsz sz*rakodni, amíg Patyi sem csinálja meg <_< :wacko: Megkérdezzem Lallert az egész leömlő kapcsán ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Addig fogsz sz*rakodni, amíg Patyi sem csinálja meg <_< :wacko: Megkérdezzem Lallert az egész leömlő kapcsán ? Ne, hagyd a picsába. Szerdán elmegyek lenderhez, aztán megcsinálja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Ez a csaj már nekem is írt. :( ;) ;) Közös barátnőtök van? :wacko: :o ...Remélem jövő héten már nyaralást nyerek tőle... Persze. <_< De csak vele mehetsz. :) Reggel annyira párásodott belül (is) az autó, hogy vagy 10 Km-en át alig láttam valamit. Törölgettem, fújattam hideggel-meleggel, lehúzott ablakkal és ami még az eszembejutott, de nem használt. Igen, szoktam tisztítani az ablakokat belülről is. :D :o Megeshet, hogy beázott a pollenszűrőm és azért ennyire brutális a helyzet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Sanci! Megnézem holnap,köszi! ;) Nincs mit :o --------------------------------------------------------------- Csoda a lagzikba :( vennem kellett magamnak gatyát, egyik nem melegítőbe sem férek bele <_< na de a lényeg, lőttem 2 érdekességet :wacko: Egy nagyon szép állapotú 14xe-t: És egy kevésbé szép de "tuningolt" 120-ast ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Reggel annyira párásodott belül (is) az autó, hogy vagy 10 Km-en át alig láttam valamit. Törölgettem, fújattam hideggel-meleggel, lehúzott ablakkal és ami még az eszembejutott, de nem használt. Igen, szoktam tisztítani az ablakokat belülről is. :wacko: <_< Megeshet, hogy beázott a pollenszűrőm és azért ennyire brutális a helyzet? Előfordulhat vedd ki, szárítsd meg aztán ha utánna nem párásodik akkor tuti vizes volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Rijbereik <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Kincsek a polcon. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Kincsek a polcon. <_< http://img.photobucket.com/albums/v359/The...hade/Afb175.jpg Szép polc. :( :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Ez aztán a szívó-tuning.. <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Nem gondoltam volna, hogy ennyire hasonló problémáról találok pikcsört. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Nem gondoltam volna, hogy ennyire hasonló problémáról találok pikcsört. ;) http://img.photobucket.com/albums/v359/The...po/DSCF0108.jpg http://img.photobucket.com/albums/v359/The...po/DSCF0107.jpg A klíma kapcsolós megoldás nagyobb poén! <_< :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 A klíma kapcsolós megoldás nagyobb poén! <_< :wacko: :( Azt írta, hogy a rádióhoz kötötte be...de azért na.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Azt írta, hogy a rádióhoz kötötte be...de azért na.. <_< Azért nagyon kísérteties. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Szasztok. Egy kicsit hendmédeltem az utóbbi hetekben. Fekete tetőkárpit, Xsara II csillárral. Nekem tecc. 1Kép 2Kép Utóbbi kicsit messzebbről (összkép) De még nincs kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Szasztok. Egy kicsit hendmédeltem az utóbbi hetekben. Fekete tetőkárpit, Xsara II csillárral. Nekem tecc. 1Kép 2Kép Utóbbi kicsit messzebbről (összkép) De még nincs kész. Nekem is tetszik <_< ?ost hogy már majdnem teljesen végig lóg a kárpitom...én is elgondolkodok majd valami ilyesmin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Nekem is tetszik :wacko: ?ost hogy már majdnem teljesen végig lóg a kárpitom...én is elgondolkodok majd valami ilyesmin. Először tartottam a feketétől. De elég gengszter lett <_< Nekem tecc. Minden fekete lesz majd. Csak még kell ez-az amaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 <_< Sanci! Ismerős? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 ;) Sanci! Ismerős? :o Ebben mi a szép? A látvány, a motorhang, micsoda? <_< :wacko: :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 hétvégén kerítetem:Visit My Website,Visit My Website. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Ebben mi a szép? A látvány, a motorhang, micsoda? <_< :wacko: :( ;) ;) ezt nem fogod érteni úgyse... szóval mindegy :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 hétvégén kerítetem:Visit My Website,Visit My Website. Műxik ish ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 <_< ezt nem fogod érteni úgyse... szóval mindegy ;) Próbáld meg elmagyarázni. :wacko: Normális érvekkel, mondjuk olyanokkal amik egy autót jóvá tesznek... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Próbáld meg elmagyarázni. <_< Normális érvekkel, mondjuk olyanokkal amik egy autót jóvá tesznek... :wacko: Én nem fogok magyarázni semmit. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts