Dáwid Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Na, eljött az idő, a km spirál cseréhez is... :wacko: Az idő nekem is eljött már vagy egy éve, de cserélve még mindig nincs <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Az idő nekem is eljött már vagy egy éve, de cserélve még mindig nincs <_< Eddig csak 60nál kattogott, most már alszik a mutató. Bár lehet, hogy csak kijött a váltóból, mert eléggé odavolt. Mind1, majd megy át a donorból :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Eddig csak 60nál kattogott, most már alszik a mutató. Bár lehet, hogy csak kijött a váltóból, mert eléggé odavolt. Mind1, majd megy át a donorból :wacko: :( Lehet hogy csak túlbonyolítom, de az a donor, még véletlenül sem astra ugye? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Lehet hogy csak túlbonyolítom, de az a donor, még véletlenül sem astra ugye? <_< CicccafiJúú... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 CicccafiJúú... :wacko: Az avatarodon nem macskalány van ugye ? <_< :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Az avatarodon nem macskalány van ugye ? <_< :wacko: :( NEM! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 CicccafiJúú... :( http://pics.coldline.hu/pics/88686-20100910-hqPVIr.jpg Nah azééé' ;) Az avatarodon nem macskalány van ugye ? <_< ;) :o Használd moderátori képességeidet és szívd vissza :) :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Örülök, hogy találkoztunk nevem Filoména öröm pacco én ma láttam a profilodat és érdeklődővé váltam benned, szintén szeretni foglak ismerni téged az több, és azt akarom tőled, hogy küldj egy emailt az email címemre so.Here az e-mail címemet (philomena_joy2 @ yahoo . com) Várom a levelet az én e-mail címét a fenti. (Ne feledje, a távolság vagy a szín nem számít, de a szerelem ügyekben sokat az életben). Filoména öröm <_< :wacko: :( Mindjárt jobb lett a reggelem, miután elolvastam a méljeimet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Eddig csak 60nál kattogott, most már alszik a mutató. Bár lehet, hogy csak kijött a váltóból, mert eléggé odavolt. Mind1, majd megy át a donorból <_< :wacko: Szia Zoli! Milyen moci van a donorban? Állapota? már mint a mocinak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Szia Zoli! Milyen moci van a donorban? Állapota? már mint a mocinak. Volt az <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Szia Zoli! Milyen moci van a donorban? Állapota? már mint a mocinak. Volt az <_< C20XE volt, állapota elég jónak mondható. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Profi marketing <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Nem. :P Utálom a focit. :wacko: :( Mióta? :o Örülök, hogy találkoztunk nevem Filoména öröm pacco én ma láttam a profilodat és érdeklődővé váltam benned, szintén szeretni foglak ismerni téged az több, és azt akarom tőled, hogy küldj egy emailt az email címemre so.Here az e-mail címemet (philomena_joy2 @ yahoo . com) Várom a levelet az én e-mail címét a fenti. (Ne feledje, a távolság vagy a szín nem számít, de a szerelem ügyekben sokat az életben). Filoména öröm ;) ;) :o Mindjárt jobb lett a reggelem, miután elolvastam a méljeimet :) De édes. :D Hát ezek a fordítások lenyűgözőek. Valld be, hogy visszaírtál neki! :D Yankee! Boldog születésnapot! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 :wacko: Mióta? ;) De édes. ;) Hát ezek a fordítások lenyűgözőek. Valld be, hogy visszaírtál neki! :o Yankee! Boldog születésnapot! <_< Azt nem, de tovább küldtem barátnőmnek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Örülök, hogy találkoztunk nevem Filoména öröm pacco én ma láttam a profilodat és érdeklődővé váltam benned, szintén szeretni foglak ismerni téged az több, és azt akarom tőled, hogy küldj egy emailt az email címemre so.Here az e-mail címemet (philomena_joy2 @ yahoo . com) Várom a levelet az én e-mail címét a fenti. (Ne feledje, a távolság vagy a szín nem számít, de a szerelem ügyekben sokat az életben). Filoména öröm <_< :wacko: :( Mindjárt jobb lett a reggelem, miután elolvastam a méljeimet ;) Ez a csaj már nekem is írt. ;) :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Ez a csaj már nekem is írt. <_< :wacko: :( A kis dolgozó lány... Mindenkivel levelezget? :o ;) ;) Remélem jövő héten már nyaralást nyerek tőle... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 :wacko: Mióta? ;) De édes. ;) Hát ezek a fordítások lenyűgözőek. Valld be, hogy visszaírtál neki! :o Yankee! Boldog születésnapot! <_< Magyar focira értettem. :) Mint mondtam már Neked, csak EB-t és VB-t nézek. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Magyar focira értettem. :( Mint mondtam már Neked, csak EB-t és VB-t nézek. <_< Hááá én már azt is ritkán.... NFL szakértő kommentárral rulez :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Hááá én már azt is ritkán.... NFL szakértő kommentárral rulez :wacko: Mert rosszul csinálod. Meccset, autóversenyt, barátokköztet mindig úgy kell nézni, hogy előtte megtaposod a némítás-gombot :( A meccsbe, meg a versenybe így nem pofáznak bele hülyeséget, a barátokközt meg úgy legalább nem zavar, de hangulatvilágításnak a TV jó <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Hááá én már azt is ritkán.... NFL szakértő kommentárral rulez :wacko: Jaja, NFL rulz. :( 17:15-kor nézem is a sport2-n az éjjeli meccs ismétlését. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Ez a csaj már nekem is írt. :wacko: :( ;) Mi is az ímélcíme? Engem éredekelne, van neki stílusa. <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Na ma megkérdeztem mennyiért adják azt a "harmónika" csövet ami repedezik ... 4800 Ft .... inkább ott hagytam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Na ma megkérdeztem mennyiért adják azt a "harmónika" csövet ami repedezik ... 4800 Ft .... inkább ott hagytam. Olcsón adták volna, én 6-7 körül vettem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Olcsón adták volna, én 6-7 körül vettem. ;) Ez olyan,mint az án szívótorok csövem,a pillangó utáni. 5 centis cső,gyári ár: 7EFt! :( Traktoros bolt,hőálló,olajálló,15cm: 700Ft <_< Fakjú Opül! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Azé korrekt a proex hogy ennyire nyomatják a flexicsövet. 17000 beszereléssel, mmmm de ######a lesz. Ha meg a gyári tűzkarikás cuccot kéne felrakni az 10e.. <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts