Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ha nem mondom milyen márka, akkor felismerd ? ;)

Te csak ne gázolj semmit :o

Az Audi gombot felismerem, mert kábé 10 kocsiban láttam már, nagyon büszkén mutogatták, Suzukiban-Golfban....stb.

Zotya, elég sok ismerősöd volt, van a közösségi oldalon! :o

Igen főleg az első időben amikor kaptam a meghívót elkezdtem felkutatni az osztálytársakat, jó móka volt. <_<

Amúgy süt a nap. :)

Nálunk meg esik, most végeztem a fűnyírással. :wacko: De nem érdekelt, én MOST akartam füvet nyírni, és pont. :( ;)

Elküldve
Ha nem mondom milyen márka, akkor felismerd ? <_<

Te csak ne gázolj semmit :wacko:

Az Audi gombot felismerem, mert kábé 10 kocsiban láttam már, nagyon büszkén mutogatták, Suzukiban-Golfban....stb.

Neeeeem igaz! Csak azért ismered fel, mert amikor nálad voltam, elárultam neked :(

Elküldve
Ez nekem fááájjjjjjjjjjj :wacko:

Domina tipus vagy, már látom <_<

:( ;)

Ugye, hogy nem mindig velem van a baj?! ;) Most hol az a 18+os képed, amivel sűrűn megszoktál örvendeztetni? :o

Elküldve
...Nálunk meg esik, most végeztem a fűnyírással. <_< De nem érdekelt, én MOST akartam füvet nyírni, és pont. :wacko: :(

Azért ha elektromos a fűnyíród, ilyen akciók elött legalább köss egy jólfizető életbiztosítást. ;)

Elküldve
Nincs.

Csak ha automata, vagy lada szamara átalakítva korzára. <_<

Azt üzeni, hogy köszi!Meghogy ma vezetett 1 ilyet. tuti nem gyári volt, de 4 sebességes volt :wacko:

Elküldve
Vissza a gyökerekhez. Uncsim megcsinálta a régi rádiómat. :wacko: Igaz kazis, de jobb mint a blaupunkt.

Kép

Blau SC202 és CAR300 jobbabb mint az az alpine... <_< deeeee nem értek hozzá ugye. :(

Elküldve
Hát vazzeg, el kell olvasni a megfelelő topikot, de a főoldalon is szép piros betűkkel ki van írva, hogy mi a stájsz.

Amúgy süt a nap. <_<

Elolvastam bázzz... De franc tudja milyen idő van arra. :wacko:

Elküldve
Blau SC202 és CAR300 jobbabb mint az az alpine... <_< deeeee nem értek hozzá ugye. :wacko:

Nekem 1ik sem volt. Blaupunkt Verona CR43 volt benne. Jó rádió...semmi kétség. De amikor ez benne volt jobb volt mint az. Csak időközbe bekulált ez, és megjavították nekem.

Elküldve
Szerintem egyik se jó addig amíg kazettával kell etetni :wacko:

A héten kaptam egy új telót, amit az autórádióm audiolejátszónak is felismer a kékfogas rendszeren keresztül. Bakker.....jobban szól telóról, mint az MP3 cd-k <_< Nem kell már cd-t sem írni..... :(

Elküldve
A héten kaptam egy új telót, amit az autórádióm audiolejátszónak is felismer a kékfogas rendszeren keresztül. Bakker.....jobban szól telóról, mint az MP3 cd-k <_< Nem kell már cd-t sem írni..... :wacko:

Én meg hallgatom a motort.... :(

Elküldve
Blau SC202 és CAR300 jobbabb mint az az alpine... <_<

Van egy olyan a kacatjaim közt :wacko: kicsit potméterhibás :( azért is lett lecserélve.. ;)

Elküldve
Szerintem egyik se jó addig amíg kazettával kell etetni :wacko:

Ez is arról tanúskodik, hogy nem hallottad még az enyémet szólni. :( Megváltozna ez a véleményed asszem. <_< ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.