mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Hát, valahol muszáj népszerűsíteni, de úgy vélem egyáltalán nem viszem túlzásba. :( Nem, a sok pillangó, meg méhecske kép mellett igazán nem fentűnő <_< Vagy ilyen képeket nem is nyomatsz ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 ÁÁÁÁ, olyat nem. <_< Nem, a sok pillangó, meg méhecske kép mellett igazán nem fentűnő :wacko: Vagy ilyen képeket nem is nyomatsz ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Hát nem tudom...a felszereltség oké, de szerintem a jobb oldalán 3 színárnyalat is fellelhető...1: sárvédő, 2: jobb első ajtó, 3: hátsó rész. VAgy csak káprázik a szemem? :wacko: Képet annyira nem néztem, sajnos amit a képen látsz nem biztos hogy olyan a valóságban is. Pl egy piros astrát találtam neten isuzu volt az is, képen minden szép volt. De amikor elmentünk megnézni <_< Azon csak a teljes újrafényezés segített volna. Olyan matt volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Hogyan lenne keserű a kávé? Alig teszek bele 3 anál cukrot, és tök édes lesz. ;) Szerintem meg szép, de mitől érdekes? Biztos látni kellene, de nem látom, tetősín? <_< Pfff! Ember! A kávéba kávét kell rakni, nem 2 kiló cukrot. :( Az sokat elárul, ha elmondom, hogy a munkatársaim szerint kávé folyik az ereimben és nem vér? :wacko: Nagyon sokat iszok. Itthon 2,5 decis bögreszámra, melóhelyen meg decis pohárban. Általában 6-8 adagot tuti megiszok és ebbe még nincs benne a gépi kávé. ;) Volt mikor már túl sokat ittam és valóban az ember álmos lesz és fáradt, de mellette meg annyira dolgozik a szív, hogy képtelenség elaludni, nameg a fejfájás se kellemes, amit okoz a túlzott koffeinfogyasztás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Szeretnék vásárolni 500-600 ezer Ft közötti összegért egy 1996 vagy utáni Astra F-et. A környékben a következő motorizáltságuakat találtam: 1.4 60LE 1.4 82LE Ha minden igaz ebben kb 170 ezer km van. 1.6 16V 100LE 1.7TD 82LE A 60 LE-set ismerem mivel 1999-ben vásároltunk egy ilyet újonnan tehát az tudom milyen, semmi gondom nem volt vele. Az 1.6-os mennyire eszi az olajat? A dízel meg mennyire tartós? Elvileg 160 ezer km környékén van a kocsiban, érdemes egyáltalán megvenni ennyi km-rel dieselt? Mennyivel fogyaszt kevesebbet? Ezek lennének azok: Astra 1.4 60LE Astra 1.4 82LE Astra 1.6 16V Astra 1.7TD Szerintetek melyiket célszerű megvenni? Az 1.6 16vtől én távol maradnék, mert gyakori a magas olajfogyasztás. 1.4 8v 60ló az szerintem kevés a biztonságos közlekedéshez. 1.4 16v 82ló jó választás lehet. Az egy jó motor, az autó többi része kérdéses. 1.7td 82ló. Isuzu dízel. Ezek is jó motorok, viszont drágább hozzá minden, ha esetleg cserélni kell. Az a 170e km valszeg nem annyi.. Ha a fogyasztásra mész, akkor a dízel a nyerő mindenképp. Bár ha meg valami baja van, akkor zsebbe nyúlós. De melyik nem az. Az az 1.4 82 ló csak nyolc szelepes. valószínűleg C14SE... :wacko: Az 1.4 16V, mint az enyém, 90 lovas... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Ha a fogyasztásra mész, akkor a dízel a nyerő mindenképp. Bár ha meg valami baja van, akkor zsebbe nyúlós. De melyik nem az. Az az 1.4 82 ló csak nyolc szelepes. valószínűleg C14SE... :( Az 1.4 16V, mint az enyém, 90 lovas... <_< Jah, elírtam. Sorry. Javítottam. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Az az 1.4 82 ló csak nyolc szelepes. valószínűleg C14SE... <_< 1996ban volt az még ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 1996ban volt az még ? Nem igazán, jogos észrevétel. <_< A C14SE-t 94-ig gyártották, a C16SE-ket meg 95-ös autóban még megtalálni, utána már nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Pfff! Ember! A kávéba kávét kell rakni, nem 2 kiló cukrot. :wacko: Az sokat elárul, ha elmondom, hogy a munkatársaim szerint kávé folyik az ereimben és nem vér? <_< Nagyon sokat iszok. Itthon 2,5 decis bögreszámra, melóhelyen meg decis pohárban. Általában 6-8 adagot tuti megiszok és ebbe még nincs benne a gépi kávé. :( Volt mikor már túl sokat ittam és valóban az ember álmos lesz és fáradt, de mellette meg annyira dolgozik a szív, hogy képtelenség elaludni, nameg a fejfájás se kellemes, amit okoz a túlzott koffeinfogyasztás. Munkahelyemen majdnem ilyen kávéfőző van. Szerinted mennyit iszom ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Munkahelyemen majdnem ilyen kávéfőző van. Szerinted mennyit iszom ? <_< http://www.slando.hu/photos/live/56/jura_i...0260156_1_F.jpg Rákérdezek: sokat? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Rákérdezek: sokat? <_< Őőőőőőőő, igen. Mondjuk nálam Red Bull is nagyon szúszik néha :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Őőőőőőőő, igen. Mondjuk nálam Red Bull is nagyon szúszik néha :( Az energiaitalt viszont már nem bírom. Illetve a ketyegő... <_< Simán rosszul leszek tőle. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Nekem is olyan váltógombom van :( Igaz előző tulaj kezenyomán ;) Én nem szeretem az ilyet, Opelben legyen Opel váltógomb. :o Én nem tennék bele Audi gombot akkor sem, ha térdig gázolnák benne. Pfff! Ember! A kávéba kávét kell rakni, nem 2 kiló cukrot. :wacko: Az sokat elárul, ha elmondom, hogy a munkatársaim szerint kávé folyik az ereimben és nem vér? <_< Nagyon sokat iszok. Itthon 2,5 decis bögreszámra, melóhelyen meg decis pohárban. Általában 6-8 adagot tuti megiszok és ebbe még nincs benne a gépi kávé. ;) Volt mikor már túl sokat ittam és valóban az ember álmos lesz és fáradt, de mellette meg annyira dolgozik a szív, hogy képtelenség elaludni, nameg a fejfájás se kellemes, amit okoz a túlzott koffeinfogyasztás. Én meg alig kávézom, igaz mostanában kicsit elszálltam de ha megkíválnak valamivel nem tudok nemet mondani. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csizi_JR Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Üdv Mindenki! Segítségeteket kérném univerzális könyöklő témájában! Legnagyobb gondom hogy milyet vegyek (nem a színére és formájára gondolok) és azt hogy tudom felszerelni! Még nem láttam közelről beszerelt állapotban egyet sem! Szélességre mekkora ami maximum befér? Esetleg ha valakinek van a kocsijába, egy fényképet szívesen elfogadnék a rögzítéséről! Segítségeteket előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Üdv Mindenki! Segítségeteket kérném univerzális könyöklő témájában! Legnagyobb gondom hogy milyet vegyek (nem a színére és formájára gondolok) és azt hogy tudom felszerelni! Még nem láttam közelről beszerelt állapotban egyet sem! Szélességre mekkora ami maximum befér? Esetleg ha valakinek van a kocsijába, egy fényképet szívesen elfogadnék a rögzítéséről! Segítségeteket előre is köszönöm! Átbeszéltük ezt nemrég. Van aki szerint használhatatlan kategória az, ami neki van, Tiv meg pár éve nyüstöli már. Van konkrét kiszemelt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Nos, a proex nem dolgozik szombaton... <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Én nem szeretem az ilyet, Opelben legyen Opel váltógomb. :wacko: Én nem tennék bele Audi gombot akkor sem, ha térdig gázolnák benne. Az oké...de ha benne van és még jó, akkor nem fogom kidobni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Nembaj, akkoris ;) AKárhányszor vezettem zsigát, nem csinált ilyet. Pedig volt, hogy rallyztunk uncsitesóval, ott aztán pörgettük rendesen...de semmi ilyen hang. :wacko: Érdekes Nem láttál még Opel mocit ezerkecsóban? :D Mégis mi? :( E Kadett CaraVAN :D Én nem szeretem az ilyet, Opelben legyen Opel váltógomb. :o Én nem tennék bele Audi gombot akkor sem, ha térdig gázolnák benne. Én meg alig kávézom, igaz mostanában kicsit elszálltam de ha megkíválnak valamivel nem tudok nemet mondani. :P Helyes :D Már megint? <_< Miféle részeges az amelyik csak egy kocsmába jár? ;) :) :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Nos, a proex nem dolgozik szombaton... <_< :( ;) Brávóóóó :wacko: Van telefonszám az oldalukon ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Én nem szeretem az ilyet, Opelben legyen Opel váltógomb. <_< Én nem tennék bele Audi gombot akkor sem, ha térdig gázolnák benne. Ha nem mondom milyen márka, akkor felismerd ? :wacko: Te csak ne gázolj semmit :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 :wacko: Brávóóóó <_< Van telefonszám az oldalukon :( Azt hétköznap sem veszik fel..amúgy hívtam. Viszont nyitvatartás nincs az oldalukon. Lehet, hogy hétköznap sincsenek nyitva. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Azt hétköznap sem veszik fel..amúgy hívtam. Viszont nyitvatartás nincs az oldalukon. Lehet, hogy hétköznap sincsenek nyitva. <_< Illegális kipuffgyártás folyik a föld alatt :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Nem láttál még Opel mocit ezerkecsóban? :( Mégis mi? <_< E Kadett CaraVAN ;) Opel mocit még nem. őőő.... Dízel 1es Golf motort viszont már igen. Fater munkatársa járt régen egy olyan ladával...fura volt ahogy dízelesen ketyegett. No meg az egész nagyon át volt buherálva is, mert onnantól frontos ezerkecsó lett. (nagyon hibrid torzszülemény volt ) :wacko: Nem tudom, mi értelme volt megcsinálni...miért nem vett akkor már egy 1es golfot. Sokkal kényelmesebb, komfortosabb mint egy zsiga. ( Régen a zsiga után közvetlenül 1es golfot vettünk, 1.6D motorral ) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Nem igazán, jogos észrevétel. <_< A C14SE-t 94-ig gyártották, a C16SE-ket meg 95-ös autóban még megtalálni, utána már nem. Viszont a Merivában is volt az első széria 16SE-vel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Viszont a Merivában is volt az első széria 16SE-vel! Az z16se, kicsit más. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts