J0hnny Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 A koffein a szívizom összehúzódás erejét növeli, valamint van valamennyi élénkítő hatása is. De egy bizonyos mennyiség fölött, már nem élénkít, hanem ellenkezőleg. Viszont a szív meg dübögni fog... <_< Másrészt a pillanatnyi koffein bomba után még rosszabb lesz,mint előtte. Meg rohadt keserű is.Megelőzöm a kérdést: a sör nem keserű! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Érdekes Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Másrészt a pillanatnyi koffein bomba után még rosszabb lesz,mint előtte. Meg rohadt keserű is.Megelőzöm a kérdést: a sör nem keserű! :wacko: Hogyan lenne keserű a kávé? Alig teszek bele 3 anál cukrot, és tök édes lesz. :( Érdekes Szerintem meg szép, de mitől érdekes? Biztos látni kellene, de nem látom, tetősín? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Szerintem meg szép, de mitől érdekes? Biztos látni kellene, de nem látom, tetősín? <_< Nem fikázva érdekes, azt a szót én nem használom csúnya dolgokra ;) Hanem..olyan szokatlan látvány. De valóban szép. Nekem is tetszik. ilyen kis hátsószárnyat majd én is akarok.. :wacko: maaajd vmikor :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Nem fikázva érdekes, azt a szót én nem használom csúnya dolgokra ;) Hanem..olyan szokatlan látvány. De valóban szép. Nekem is tetszik. ilyen kis hátsószárnyat majd én is akarok.. <_< maaajd vmikor :wacko: A mostani előtt nekem ilyenem volt, csak bordóban. 1.3-as, központi befecsis motorral... ;) Úgy ment mint a fene, csak hiányzott belőle az 5. fokozat... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Nem fikázva érdekes, azt a szót én nem használom csúnya dolgokra ;) Hanem..olyan szokatlan látvány. De valóban szép. Nekem is tetszik. ilyen kis hátsószárnyat majd én is akarok.. :wacko: maaajd vmikor :( Egyszer láttam a vaterán tizenvalamennyiért, akkor nem érdekelt pedig pótféklámpa is volt benne. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 A mostani előtt nekem ilyenem volt, csak bordóban. 1.3-as, központi befecsis motorral... ;) Úgy ment mint a fene, csak hiányzott belőle az 5. fokozat... :( 3 ajtós caravan cseppkadett? Húúú... 1 ismerősöm mondta, hogy nemrég egy ilyet látott 1 bontóban. Egyszer láttam a vaterán tizenvalamennyiért, akkor nem érdekelt pedig pótféklámpa is volt benne. <_< Tizenpárezret megér :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 3 ajtós caravan cseppkadett? Húúú... 1 ismerősöm mondta, hogy nemrég egy ilyet látott 1 bontóban. Tudtam, hogy valami nem stimmel! <_< De a cseppkadett az nem a csapothátú szinonímája? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Hogyan lenne keserű a kávé? Alig teszek bele 3 anál cukrot, és tök édes lesz. ;) <_< Ezt én nem értem....ettől miért a KV-d lesz édes? :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Tudtam, hogy valami nem stimmel! :wacko: De a cseppkadett az nem a csapothátú szinonímája? Van a D Kadett, ami ugye a kis kockásabb, és van a E kadett ami gömbölyűbb..és az E kadett a cseppkadett <_< Sztem az mindegy hogy caravan-e vagy sem. Legalábbis mi így használjuk uncsitesóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 <_< Ezt én nem értem....ettől miért a KV-d lesz édes? :wacko: :( Na jó megyek lefekszem, és egyedül mielőtt valaki malackodásra gondolna, az asszony éjszakás. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 ....De a cseppkadett az nem a csapothátú szinonímája? <_< :wacko: :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 :( ;) ;) :o Hülyeséget kérdeztem? <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 3 ajtós caravan cseppkadett? Húúú... 1 ismerősöm mondta, hogy nemrég egy ilyet látott 1 bontóban. Tizenpárezret megér <_< figyelmetlen voltam, mert az enyém 4(+csomagtér) ajtós volt... De szerintem belül nagyobb volt mint az F caravan-ok Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 :( ;) ;) :o <_< :wacko: Laci, amúgy ilyen szárnyat nagyon ritkán találsz olcsón. Ebayen is drágán szoktak elmászni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Sziasztok srácok, Nem tudjátok hol lehetne váltókarhoz olyan takaró bőrt/műbőrt szerezni? Sajna varrni nem tudok. Illetve a váltógombom eléggé laza, nem kicsit ki van már tágulva, azt lehet cserélni? (már csak ez a két dolog csúnyácska a kocsiban) köszi Nekem ilyen van: Klikk ide Megoszlanak a vélemények klubon belül, de nekem tetszik <_< . Bár nagyon tetszik az igényes váltógombbőrözés.....Egy bőrművestől láttam még Budapesten....Ku*va szép lett amit csinált, alumíniumhuzalból hímezte bele a fokozatokat, meg az opel emblémát!! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Na jó megyek lefekszem, és egyedül mielőtt valaki malackodásra gondolna, az asszony éjszakás. :wacko: Attól még lehet malackodni! :( Csak legfeljebb nem vele... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 <_< :wacko: Laci, amúgy ilyen szárnyat nagyon ritkán találsz olcsón. Ebayen is drágán szoktak elmászni. :( Hát, biztos nem bontós darabok ;) Meg az ára se az figyelmetlen voltam, mert az enyém 4(+csomagtér) ajtós volt... De szerintem belül nagyobb volt mint az F caravan-ok Igen. Multkor Veled beszéltük ugye? hogy a E Kadett caravan nagyobb mint az astra F caravan belülről. Keresztanyáméknak volt régen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Hát, biztos nem bontós darabok <_< Meg az ára se az Igen. Multkor Veled beszéltük ugye? hogy a E Kadett caravan nagyobb mint az astra F caravan belülről. Keresztanyáméknak volt régen. Igen, a múlthét pénteken...két darab egyszemélyes heverőt simán belepaszíroztam...és gyanítom, hogy egy sutyuki stift még melléfért volna! :wacko: Bezzeg a mostaninak a csomagtartójába nem sok minden fér... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Klikk ide Helló Győr, helló Audi <_< Ez szép amúgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Én meg tudok 1-et eladót (Kadett Caravan) 30Eft. Csak a motor nem jó, de azon lehet segíteni. Szétrohadva sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Szétrohadva sincs. Márpedig az olyan Kadett elég ritka <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Hát, biztos nem bontós darabok <_< Meg az ára se az Meg nem elég csak a szárny, van hozzá egy csomó tartóka, amit a bódéhoz kell szegecselni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Márpedig az olyan Kadett elég ritka <_< Van itt pár kép. Nem hibátlan, de ennyit simán megér. Csak ott áll szerencsétlen a gazban. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Van itt pár kép. Nem hibátlan, de ennyit simán megér. Csak ott áll szerencsétlen a gazban. <_< de nem 3 ajtós :wacko: az ám még a ritkaság :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts