Peti85 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 1500??? <_< Hol?? (a BC-t meg be kéne LEDezni ha már csak a fele világít, és az is brunya-színnel :wacko: ) Racing Bazáron találtam :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Nos ahogy tippeltem, a frissen vásárolt és szervizelt autó csekkendzsin lámpája nem véletlenül villog (autószerelő szerint csak elektronika hiba miatt). 44-es hibakód, Lambdaszonda, szegény keverék. <_< Szóval eltárolta, de csak hiba esetén villan ki, mikor épp úgy érzi. Corsa B, C14SE. ;) Jó hogy mondod, faterék corsájával kínlódok már egy ideje, de még eszembe se jutott villogtatni. :( Van egy munkatársam, aki napok óta panaszkodik, hogy a jelenlegi barátnője állandóan az eljegyzést emlegeti, pedig ő még nem akarja lekötni magát. Hát ma volt egy kis dolgom Győrben, és hazafele megkerestem a csajt a Baumaxban, ott melózik. Gratuláltam neki a nagy eseményhez, sok boldogságot, stb...stb. Tök hepi lett, meg asztaaaa! A Ricsi mondta az eljegyzést? Mondom ja, egész nap rólad beszél, meg hogy milyen gyűrűt akar venni. :wacko: Van egy olyan érzésem, hogy ezért kipics lesz a csávótól, de megéri. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 ....Van egy olyan érzésem, hogy ezért kipics lesz a csávótól, de megéri. ;) <_< :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Gondolom nem baj, ha felhívás jelleggel ide is bekerül: lehet, hogy holnap elmarad a Pályanap. Akit érint mindenképp olvasson bele a Pályanapos topicba. Bár mostanában nem sokat jár erre, boldog születésnapot Mester91. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Gondolom nem baj, ha felhívás jelleggel ide is bekerül: lehet, hogy holnap elmarad a Pályanap. Pontosabban itt.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 A szezon első disznóvágásából származó sült kolbász az ebédem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Máshol is esik? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Gondolom nem baj, ha felhívás jelleggel ide is bekerül: lehet, hogy holnap elmarad a Pályanap. Akit érint mindenképp olvasson bele a Pályanapos topicba. Bár mostanában nem sokat jár erre, boldog születésnapot Mester91. <_< Aki szeretne menni, és nem olvassa a topikot, az meg is érdemli. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Szerintetek megér 1500 Ft-ot a kormány? :wacko: Naná hogy megér annyit. Ráadásul bőrös. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Jó hogy mondod, faterék corsájával kínlódok már egy ideje, de még eszembe se jutott villogtatni. ;) Van egy munkatársam, aki napok óta panaszkodik, hogy a jelenlegi barátnője állandóan az eljegyzést emlegeti, pedig ő még nem akarja lekötni magát. Hát ma volt egy kis dolgom Győrben, és hazafele megkerestem a csajt a Baumaxban, ott melózik. Gratuláltam neki a nagy eseményhez, sok boldogságot, stb...stb. Tök hepi lett, meg asztaaaa! A Ricsi mondta az eljegyzést? Mondom ja, egész nap rólad beszél, meg hogy milyen gyűrűt akar venni. <_< Van egy olyan érzésem, hogy ezért kipics lesz a csávótól, de megéri. ;) Neked véged van. :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Máshol is esik? <_< Budapest jelenti: szakad. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Budapest jelenti: szakad. :wacko: Veszprémben kellemesen szitál. :( Legalább nincs kánikula. <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Ma megvolt a nagyszervíz. Olaj és szűrőcsere. Valvoline 10W40. Generátor és szervószíj. Gázolajszűrő, levegő és pollenszűrő. Kartertömítés csere. Ja, és teletankoltam. <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Veszprémben kellemesen szitál. :( Legalább nincs kánikula. <_< ;) Nem ér, arrafelé mindig jobb idő van. Tegnap ott sütött a nap, itt meg fúúúj. :wacko: Odaköltözöm. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Nem ér, arrafelé mindig jobb idő van. Tegnap ott sütött a nap, itt meg fúúúj. <_< Odaköltözöm. ;) Gyere. :o Van hely. :) :o ;) Tudod, nokipöriubisalival. :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Gyere. ;) Van hely. ;) :o :( Tudod, nokipöriubisalival. <_< :wacko: Ha más nem, a lakótelep parkjában, mi? :) Nem jó, utálok sátorozni. Már hideg is van... :o Tudom. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Get a room Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 A szezon első disznóvágásából származó sült kolbász az ebédem. <_< De jó neked :wacko: Amúgy itt is esik igen..válaszolva a másik írásodra :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Get a room Egy pár mondat erejéig megszegem a "nem szólok hozzád" ígéretem. Finom leszek és nőies. (Ismételten) Kérlek, hogy NE reagálj rám és a velem kapcsolatos hozzászólásokra. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 <_< :wacko: Ezt így Te ne határozd meg. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Get a room Egy pár mondat erejéig megszegem a "nem szólok hozzád" ígéretem. Finom leszek és nőies. (Ismételten) Kérlek, hogy NE reagálj rám és a velem kapcsolatos hozzászólásokra. Köszönöm. <_< :wacko: Ezt így Te ne határozd meg. :( Te pedig ne légy paraszt. Az hogy valaki elhülyéskedik valakivel, nem jogosít fel téged arra , hogy kifejezett kérése ellenére beszólogass. Ui. Nem véletlenül nincsenek smilék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Te pedig ne légy paraszt. Az hogy valaki elhülyéskedik valakivel, nem jogosít fel téged arra , hogy kifejezett kérése ellenére beszólogass. Ui. Nem véletlenül nincsenek smilék. Lehet beszélgetni msnen is. <_< Direkt van szmájli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Üdv! Látom zajlik az élet :wacko: ;) zsííír Mizujs Dita? Hogy vagy? Régen beszéltünk. <_< Mindenki jól van? :( Nem voltam pár napig..De biztos észrevettétek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Üdv! Látom zajlik az élet ;) :o zsííír Mizujs Dita? Hogy vagy? Régen beszéltünk. <_< Mindenki jól van? ;) Nem voltam pár napig..De biztos észrevettétek. Tényleg? :wacko: :( :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Tényleg? :wacko: :( ;) ;) :o nana! Biztos rájöttetek, hogy nincs 6oldalnyi off <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts