Guest Sanci Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Én régimódi vagyok. Egy szép nagy csillagvillás :wacko: A másik meg hogy az én kesztyűm tényleg bőrből van :( A wareszben még én is tartottam spájszervasat, hosszú nyelű kalapácsot meg egyebeket ;) igaz ott szerelni is szükség volt ilyesmire <_< Az enyém meg lendületből.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Szerezzek be egy baseballütőt, a helyi sportklubok engedélyével? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Szerezzek be egy baseballütőt, a helyi sportklubok engedélyével? :wacko: Az se utolsó.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Szerezzek be egy baseballütőt, a helyi sportklubok engedélyével? ;) Az nem jó. -Hülyén néz ki a kocsiban. -Sok helyet foglal, nem tudod csak úgy magad mellé tenni az ajtóhoz. -Ha rendőrbácsi megkérdezi ez miez, akkor nehezen hiszi el hogy éppen a nyugdíjas bézbólszakkör edzését fogod tartani -És még a divatból is kiment <_< Teleszkópos kerékkulcs rulez ;) Vagy nevezhetjük univerzális viperának :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Sziasztok! Jól gondolom, hogy cserés ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Sziasztok! Jól gondolom, hogy cserés ? ;) Áhh... jóazmég :( Majd jövőre lehet cserélni, de még tedd fel vaterára, hátha kell valakinek :wacko: (Enyém amúgy már most koszosabb, de még van 2ezre cseréig <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Áhh... jóazmég :( Majd jövőre lehet cserélni, de még tedd fel vaterára, hátha kell valakinek <_< Hát ja...kb ilyen szintű dolgok is vannak ott is meg a racing bazáron is... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Sziasztok! Jól gondolom, hogy cserés ? :( inkább megviseltnek mondanám mint koszosnak! ;) <_< :wacko: am én is nemrég cseréltem majd ha veszel vagy vettél mondd már meg mennyi volt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Sziasztok! Jól gondolom, hogy cserés ? :wacko: Nem törvényszerű, elég hamar bekoszolódik az új is. Egyéves szűrő. Ma viszem ivartalanítani a kutyusomat, nem lesz több hajnali kankutya hajkurászás az udvaron, meg 10 kiskutya. Kicsit ideges vagyok. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Nem törvényszerű, elég hamar bekoszolódik az új is. http://kep.psharing.com/426820.jpg Egyéves szűrő. Ma viszem ivartalanítani a kutyusomat, nem lesz több hajnali kankutya hajkurászás az udvaron, meg 10 kiskutya. Kicsit ideges vagyok. <_< antibébi-prodzsekt? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 antibébi-prodzsekt? <_< Az-az tudom, hogy a Karcsi már unja, de tavaly ősszel ez volt az eredmény: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Az-az tudom, hogy a Karcsi már unja, de tavaly ősszel ez volt az eredmény: http://kep.psharing.com/426871.jpg Csoda jópofa kis kuttyok! :( De hát igazad van, jóból is megárt a sok... <_< A szüleim a macskákkal küzdenek...sajnos nem tudjuk ivartalanítani őket, így aztán muszáj valamit tenni a sereg ellen... A két macska már kétszer volt vemhes az idén, és az egyik már megint az... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Nem törvényszerű, elég hamar bekoszolódik az új is. http://kep.psharing.com/426820.jpg Egyéves szűrő. Egy pillanatra filc szűrőnek tűnt a jobbos.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Nem törvényszerű, elég hamar bekoszolódik az új is. http://kep.psharing.com/426820.jpg Egyéves szűrő. Ma viszem ivartalanítani a kutyusomat, nem lesz több hajnali kankutya hajkurászás az udvaron, meg 10 kiskutya. Kicsit ideges vagyok. :wacko: Hát még ő ;) Csoda jópofa kis kuttyok! :o De hát igazad van, jóból is megárt a sok... :( A szüleim a macskákkal küzdenek...sajnos nem tudjuk ivartalanítani őket, így aztán muszáj valamit tenni a sereg ellen... A két macska már kétszer volt vemhes az idén, és az egyik már megint az... ;) Miért? Egy pillanatra filc szűrőnek tűnt a jobbos.. <_< Aktívszenes :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Miért? Miért-miért ? Zotya még nem olvasott utánna neten, hogy miként kell csinálni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Miért-miért ? Zotya még nem olvasott utánna neten, hogy miként kell csinálni <_< Nem is róla volt szó :wacko: Amúgy a féltengely erre is jó lehet, ha elég gyors tud lenni vele :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Nem is róla volt szó <_< Amúgy a féltengely erre is jó lehet, ha elég gyors tud lenni vele :wacko: Ne légy már értetlen. Zotya erre MÉG nem írt megoldást. Stimmt ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Hát még ő <_< Miért? Aktívszenes :wacko: Mert nem igazán tudjuk megfogni őket... :( Vidéki, gyors macskák! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Mert nem igazán tudjuk megfogni őket... <_< Vidéki, gyors macskák! :wacko: Lehet, hogy a kandúrokkal kellene egyeztetni :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Lehet, hogy a kandúrokkal kellene egyeztetni <_< :wacko: Azokkal nem lehet...ők még gyorsabbak és még vidékibbek! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Azokkal nem lehet...ők még gyorsabbak és még vidékibbek! <_< Kutyaőrség a macskák mellé ?:wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Kutyaőrség a macskák mellé ?<_< Van két kutya, de a macskák kívül esnek a felségterületükön! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Hali Srácok! Kellene egy kis segítség vki jó németből azt megtudná nekem mondani hogy van az a mondat hogy? "Nekem csak hétvégente van szabadidőm" Köszöntem Szépen! :( :wacko: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Hali Srácok! Kellene egy kis segítség vki jó németből azt megtudná nekem mondani hogy van az a mondat hogy? "Nekem csak hétvégente van szabadidőm" Köszöntem Szépen! :) :( <_< Az oké hogy csajozol, kevésébé oké, hogy messzi csajokkal, de még az is, de b.meg... miéért külföldivel?? :wacko: ;) ;) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Az oké hogy csajozol, kevésébé oké, hogy messzi csajokkal, de még az is, de b.meg... miéért külföldivel?? :wacko: :( ;) ;) :o :) :o :D nem csajozok tesó! egyik ismerősömnek kell a mondat házi vagy nem tudom mire! :D <_< én meg nem tudok németül már! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts