pszilaj Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Akkor keríteni kell egyet és hanyagolni kicsit.. <_< :wacko: Az utolsó kettő okozott olyan mértékű csömört, hogy már hanyagolni sem kell senki! :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 tiszta gyiszkóó :D És akkor még a Wartburgomat nem is láttad :D parasztias sufnituning de nagyot szólt :D 680W 4 csatornán -Kenwood hang (ami néha megmozdított ezt-azt :wacko: ) B oszlopnál egy lapos vasra erősítve egy strobi (plusz kék forgófény extraként :( ) na öcsém mikor odagomboltam neki lehullott az ablak, leszálltak az ajtónyitó gombok meg felnyílt a csomiajtó :) 1x B.újfaluban egy diszkó előtt ajtónyitás és lőjj neki ;) sacc 1 perc múlva kijöttek a kidobók, hogy vegyem már lejjebb mert bent azt hallgatják ami kint megy <_< na arra senki nem mondta, hogy gyenge.. ;) :o Az utolsó kettő okozott olyan mértékű csömört, hogy már hanyagolni sem kell senki! :P :) Hááát előfordul az ilyen.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 tiszta gyiszkóó :wacko: Az, de miért villog fáziskéséssel? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Az, de miért villog fáziskéséssel? <_< Mert direkt felváltva villog. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Mert direkt felváltva villog. <_< Miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Óóó alig várom már a hétvégét! <_< Nagy nagy partizáson leszek! :( Végre!!!! Bocsi csak annyira örülök ennek, h meg kellett osztani... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Óóó alig várom már a hétvégét! <_< Nagy nagy partizáson leszek! :( Végre!!!! Bocsi csak annyira örülök ennek, h meg kellett osztani... :wacko: Esetleg részletek? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Esetleg részletek? <_< hát nem tudom h a fészbúkon kívüliek látják-e ezt: http://www.facebook.com/?ref=logo#!/ev...0782&ref=mf Ez az egyik fő előadó, legalábbis az egyik trackje: Ez pedig a másik fő előadó egyik trackje: Tudom, tudom...sokan nem szeretik a diumdisu zenéket! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 hát nem tudom h a fészbúkon kívüliek látják-e ezt: http://www.facebook.com/?ref=logo#!/ev...0782&ref=mf Ez az egyik fő előadó, legalábbis az egyik trackje: Ez pedig a másik fő előadó egyik trackje: Tudom, tudom...sokan nem szeretik a diumdisu zenéket! :( Nem igazán látják <_< Az elsőhöz nekem is nagyon sokat kellene innom ;) ;) Amúgy jó bulit :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Nem igazán látják <_< Az elsőhöz nekem is nagyon sokat kellene innom ;) :o Amúgy jó bulit :wacko: Lehet látni, csak rá kell nyomni a bővebben gombra... :( Köcce...hosszú lesz ez... Én nem fogok inni mert vezetni is kell...oda is meg visszafelé is...bár a vissza még nem biztos hogy én vezetek majd... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Lehet látni, csak rá kell nyomni a bővebben gombra... <_< Köcce...hosszú lesz ez... Én nem fogok inni mert vezetni is kell...oda is meg visszafelé is...bár a vissza még nem biztos hogy én vezetek majd... :wacko: Nekem van, csak korábban beküldtem vmit és ott zörgés volt, hogy miuért nem látszik :( Oldddddddmeghogyne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Nekem van, csak korábban beküldtem vmit és ott zörgés volt, hogy miuért nem látszik :wacko: Oldddddddmeghogyne :( Inni amúgy sem szoktam buliban, mert akkor nem érzem magam olyan jól. Inkább a fáradságtól parázok kicsit...szombat reggeltől vasárnap estig fenn lenni és levezetni 500km-t...bár volt már rá jó néhány példa... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Inni amúgy sem szoktam buliban, mert akkor nem érzem magam olyan jól. Ez így nem igaz,van egy excel táblám itthon,amiben benne vannak,hogy mik az összefüggések a jó buli vs pia változókkal. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Inni amúgy sem szoktam buliban, mert akkor nem érzem magam olyan jól. Hát.....én meg józanon.....ezért nem is művelem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 De a /60assal nem is nagyon állok padkára... Pedig még /50-el sem nagy kunszt! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Ez így nem igaz,van egy excel táblám itthon,amiben benne vannak,hogy mik az összefüggések a jó buli vs pia változókkal. <_< Tomi kapcsán mi van benne ? Bármennyit iszik a végen mindig OFF az eredmény ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Tomi kapcsán mi van benne ? Bármennyit iszik a végen mindig OFF az eredmény ? :wacko: Blow off! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Ez így nem igaz,van egy excel táblám itthon,amiben benne vannak,hogy mik az összefüggések a jó buli vs pia változókkal. <_< Nekem nem az ital mennyiségétől függ a buli milyensége... :( Inkább nem iszom és akkor még délelőtt 11-kor is tudok ugrabugrálni a kedvenc zenéimre, anélkül hogy a macskajaj kerülgetne! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Nekem nem az ital mennyiségétől függ a buli milyensége... :wacko: Inkább nem iszom és akkor még délelőtt 11-kor is tudok ugrabugrálni a kedvenc zenéimre, anélkül hogy a macskajaj kerülgetne! <_< Nem azt mondtam,hogy totál hülyére kell inni magad,de egy kis szalon spicc sok gátlást felold! :( Mondjuk én is voltam már olyan koncedrten,ahol a zene viott magával és nem kellett hozzá pia sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Nem azt mondtam,hogy totál hülyére kell inni magad,de egy kis szalon spicc sok gátlást felold! :( Mondjuk én is voltam már olyan koncedrten,ahol a zene viott magával és nem kellett hozzá pia sem. Nyugi, én sem vagyok az italozás ellen, mert ajó házipáleszt nem vetem meg! :wacko: Akkor nagyjából tudod, milyen érzés sodródni a zenével és a hangulattal! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Nem azt mondtam,hogy totál hülyére kell inni magad,de egy kis szalon spicc sok gátlást felold! ;) Hallod. Te olyan szinten televagy gátlásokkal :wacko: :( Vagy a csajokkal csinlod ezt ? <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Pedig még /50-el sem nagy kunszt! <_< Jó..igaz...okosba megtudom én is oldani ha nagyon nincs hely máshol :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Ez így nem igaz,van egy excel táblám itthon,amiben benne vannak,hogy mik az összefüggések a jó buli vs pia változókkal. <_< Ez jó :wacko: :( ;) ;) :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Hmm..Hát erre volt zseton, mert sötétítettem. Amúgy észrevettem, hogy itt sokan majdhogynem leköpip az autómat ( tisztelet a kivételnek ), a debreceni(opeles) fiúk szerint meg pofás autó lett belőle a nyáron.. És ezt olyanok mondják akik nemigazán gyári kinézetű/teljesítményű autókkal járkálnak... HOgy van ez? :( nem értem... :wacko: Helló! A sötétítés mennyibe fájt, ha szabadna megtudnom ? <_< Én is gondolkodom rajta, mert tetszik. Otthon csináltad, vagy elvitted valahova? Asszem ilyen otthon csinálós dolgokat 3-4 ezerért láttam, profin felrakósat meg 20-30ért, ezért kérdem. Köszi a választ. Üdv Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Helló! A sötétítés mennyibe fájt, ha szabadna megtudnom ? <_< Én is gondolkodom rajta, mert tetszik. Otthon csináltad, vagy elvitted valahova? Asszem ilyen otthon csinálós dolgokat 3-4 ezerért láttam, profin felrakósat meg 20-30ért, ezért kérdem. Köszi a választ. Üdv Gábor Ne állj neki otthon. Nem mondom hogy nem lehet megcsinálni, de elég nehéz. A hátsó üveg domború, nem egyszerű szépen rárakni. Az a pár ezer forintos fólia pedig nagyon gyenge minőség. Egy rongy is nyomot hagy rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts