Opeles90 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Szívesen. :D ;) :D ;) :o Asszed úgy történt, hogy megláttam lent hogy: Dáwid, és bevillant a fejembe az összes beállítás, és minden egyéb? Jól hiszed :o így volt :) Link <_< :wacko: :( Ezek a retkedékek se tudnak már leállni....De utálom mindet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 ööö... ami nincs, azzal nehéz találkozni... :D Akkor keríteni kell egyet és hanyagolni kicsit.. :( ;) Akkor már sokkal inkább Ő... :o Inkább.. <_< Nekem ne rinyáljon, hogy letört a körme amikor tesszük vissza a hátsó hidat. :wacko: :D Ez pont olyan mint a szöszi cica a cabrióval a benzinkúton mikor pályamatricát kér... ;) :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Tetszik ez a mernyó <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Tetszik ez a mernyó <_< A patkány stílus amúgy is bejön, ez meg már szinte az :o Ha valaki kapna messziről egy Ipod-ot, és nem tudná itthon tölteni: ketttőhúszejurópajisító: :wacko: :( ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 A patkány stílus amúgy is bejön, ez meg már szinte az :) Ha valaki kapna messziről egy Ipod-ot, és nem tudná itthon tölteni: ketttőhúszejurópajisító: http://thereifixedit.files.wordpress.com/2...ae5113652d9.jpg <_< :wacko: :( ;) A Kicsi Huszi volt E Comboja is jól nézett ki :D Ilyenekhez való spec átalakító dugaljat/közbetétet pár 100asért lehet kapni :o de nem a mekiben kell keresni.. ;) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 szép kép :wacko: <_< szép autók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 szép kép :wacko: <_< szép autók. Neked mért olyan magas az eleje? Más rugó? Vagy a Caravan ilyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Neked mért olyan magas az eleje? Más rugó? Vagy a Caravan ilyen? őőő... C20XE rugó van benne elől ha minden igaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 őőő... C20XE rugó van benne elől ha minden igaz. De amugy jó, mert az enyém az néha fent akad a padkán <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 De amugy jó, mert az enyém az néha fent akad a padkán <_< Ez nemsűrűn :wacko: ez kicsit terepesebb gép... Gumik se túl vékonykák ha megnézed :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Ez nemsűrűn <_< Azt gondoltam... ;) Amikor lecseréltem a gyári lököst a gagyi ugy-ra...első megmozdulás az volt , hogy itt előttünk egyik garázsbejáró rámpáján végighúztam :wacko: és hát ugye az nem olyan rugalmas mint a gyári...le is törtem a koptatóját :( Meg ugye januárban azt össze is törték nekem...így most egy bontott gyári van rajta, aminek a koptatója bírja a kiképzést ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Ez nemsűrűn <_< ez kicsit terepesebb gép... Gumik se túl vékonykák ha megnézed :wacko: mekkora kerekek? és mekkora gumijaid vannak? Mert 100% hogy nem /60as :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Azt gondoltam... :o Amikor lecseréltem a gyári lököst a gagyi ugy-ra...első megmozdulás az volt , hogy itt előttünk egyik garázsbejáró rámpáján végighúztam <_< és hát ugye az nem olyan rugalmas mint a gyári...le is törtem a koptatóját :wacko: Meg ugye januárban azt össze is törték nekem...így most egy bontott gyári van rajta, aminek a koptatója bírja a kiképzést :( Régebben 1szer én is sikeresen nekisúroltam 1 padkának, de semmi nyoma nem maradt a dolognak. :) Hú de rég volt már..még amikor elől a normál törött rugók voltak benne. mekkora kerekek? és mekkora gumijaid vannak? Mert 100% hogy nem /60as ;) R13 165/80 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Régebben 1szer én is sikeresen nekisúroltam 1 padkának, de semmi nyoma nem maradt a dolognak. ;) Hú de rég volt már..még amikor elől a normál törött rugók voltak benne. R13 165/80 :wacko: aztaqrva <_< Azthittem hogy a /70-el én már húdebuszgumin védekezem a padkák ellen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 aztaqrva <_< Azthittem hogy a /70-el én már húdebuszgumin védekezem a padkák ellen :wacko: Nem kispályázok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 R13 165/80 <_< Ez a féktárcsád mérete ? :o :wacko: :( ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Ez a féktárcsád mérete ? :o <_< :wacko: :( ;) Mé'? Most mi bajotok a gumijaimmal? ;) legalább nem baszódik szét a felnim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Mé'? Most mi bajotok a gumijaimmal? :wacko: legalább nem baszódik szét a felnim. Végül is felfoghatjuk nagyobb kerékagynak is. <_< :( ( Hibátlan amúgy, nekem is akkora a téli ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Mé'? Most mi bajotok a gumijaimmal? :( legalább nem baszódik szét a felnim. Semmi, BMX-en szoktak ilyet használni <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Végül is felfoghatjuk nagyobb kerékagynak is. :wacko: :o ( Hibátlan amúgy, nekem is akkora a téli :D ) A téli szintén 13as :( Jók ezek még 1 darabig. Pláne hogy újak a mostani felnijeim :P Lesz alatta majd nagyobb is.... <_< Az alapokról kell kezdeni. :D Tudtátok hogy 10:51kor elment a hold és a föld között egy aszteroida? És 22óra 11perckor is elmegy egy ilyen vacak a hold és a föld között... Bár nem mintha bárkit is érdekelne, de gondoltam megosztom veletek ;) Link Semmi, BMX-en szoktak ilyet használni ;) :o köszi :) Fikázzátok csak...Felgyújtani nem akarjátok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 A téli szintén 13as :wacko: Jók ezek még 1 darabig. Pláne hogy újak a mostani felnijeim :D Lesz alatta majd nagyobb is.... <_< Az alapokról kell kezdeni. :D Tudtátok hogy 10:51kor elment a hold és a föld között egy aszteroida? És 22óra 11perckor is elmegy egy ilyen vacak a hold és a föld között... Bár nem mintha bárkit is érdekelne, de gondoltam megosztom veletek :( Link Amíg nem megy neki egyiknek sem, addig különösebben nem izgat ;) ;) Semmi, BMX-en szoktak ilyet használni :o :) És milyen jól bírják a padkákat :P :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 És milyen jól bírják a padkákat :( :wacko: Így van ;) Ha éjszaka valaki dízel hangot hall a háza környékén, a kocsiját az út meletti árokba keresse... És a kötelet kérem vissza.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Így van ;) Ha éjszaka valaki dízel hangot hall a háza környékén, a kocsiját az út meletti árokba keresse... És a kötelet kérem vissza.. <_< Nincs árok, sok dízel van a környéken, és amúgy is egy fa, és egy oszlop között szoktam parkolni :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Nincs árok, sok dízel van a környéken, és amúgy is egy fa, és egy oszlop között szoktam parkolni <_< ;) Jajj srác...dízel ellen nem követek el ilyesmit tudod :wacko: Csak a sok magasfogyasztású, bőgőmotorú, nyomatéknuku autónál :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Jajj srác...dízel ellen nem követek el ilyesmit tudod :wacko: Csak a sok magasfogyasztású, bőgőmotorú, nyomatéknuku autónál :( Kihagytad a csekkendzsínt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts