Opeles90 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 <_< :wacko: :( :o nem voltam itt! azt se tudom hol keressem te tudod? ;) :D :D Inkább ne keresd ;) :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Inkább ne keresd <_< :wacko: :( TV-ben pedig lesz valamikor! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Csak nem itt jártál > és tetszett ? :o Nna :wacko: nem elég hallgatnom egész nap a két langyert még itt is... ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 :wacko: :( ;) ;) Zotya... :o :) am kár hogy én most nem szólhatok ebbe a nő témába ! :o :D <_< kb 4 napja :D Nyugi! Én már két éve élek csodálatos nyugalomban! :) Nem szól be senki, nem kell kerülgetni senkit a lakásban és nem kell magyarázkodni senkinek semmiért! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Én már két éve élek csodálatos nyugalomban! :wacko: A jó kapcsolat titka, hogy ne találkozz sűrűn a pároddal.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 A jó kapcsolat titka, hogy ne találkozz sűrűn a pároddal.. <_< ez nálam még meg is lett volna! :( sajnos nekem más miatt lettek gondok! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 A jó kapcsolat titka, hogy ne találkozz sűrűn a pároddal.. <_< ööö... ami nincs, azzal nehéz találkozni... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 <_< :wacko: :( :) nem voltam itt! azt se tudom hol keressem te tudod? ;) :o :D Persze, a jutubon ;) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Persze, a jutubon :wacko: :( ravasz..! ;) :o <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Azt írja a fenekére a legbüszkébb, hiszen nincs is neki! <_< Klikk! Akkor már sokkal inkább Ő... :wacko: Mondjuk erősen súrolja a pedofília határait... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Akkor már sokkal inkább Ő... <_< Mondjuk erősen súrolja a pedofília határait... :wacko: Aranyos csajszi :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Aranyos csajszi ;) nahh... <_< :wacko: nekem be se hozza! :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 elhihetitek, hogy én sem ;).Különösebben nem érdekel a hülyesége. Amúgy ugrott az éjszakai munka is...Azt mondták, mások lettek behívva rá.... ;) Hát látjátok....így kell elbaszni a fiatalok terveit... :D Azon gondolkodok hogy elhúzok ebből az országból a ######ba jövőre. Az addig oké, már elég egy személyi amivel kisétálsz, de hogy mifact csinálsz kint azt még te se tudod <_< :wacko: Akkor már sokkal inkább Ő... :o Mondjuk erősen súrolja a pedofília határait... :) Üsse kavics, volt már 16 éves barátnőm :o (mondjuk akkor még én is csak 17 voltam :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Akkor már sokkal inkább Ő... :) Mondjuk erősen súrolja a pedofília határait... :o Nem kezdenék nővel 30-év alatt. Nekem ne rinyáljon, hogy letört a körme amikor tesszük vissza a hátsó hidat. <_< :D Az addig oké, már elég egy személyi amivel kisétálsz, de hogy mifact csinálsz kint azt még te se tudod :( ;) Üsse kavics, volt már 16 éves barátnőm :D (mondjuk akkor még én is csak 17 voltam ;) ) Nekem a legfiatalabb 18-volt, én meg 16 voltam. :P És még mindíg megvan. :wacko: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Nem kezdenék nővel 30-év alatt. Nekem ne rinyáljon, hogy letört a körme amikor tesszük vissza a hátsó hidat. <_< :o Nekem a legfiatalabb 18-volt, én meg 16 voltam. :o És még mindíg megvan. :wacko: :( Kell az az egészséges 2-3 év korkülönbség. Akár lefelé, akár felfelé! :) Mondjuk nekem sokkal vonzóbb egy harmincas NŐ, mint egy 18 éves fruska... ;) Csak az a baj, hogy ha van gyermeke, akkor nagyon nagy vonzódásnak kell lenni, hogy legyen valami köztünk... Na de attól még jó reggelt mindenkinek! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Kell az az egészséges 2-3 év korkülönbség. Akár lefelé, akár felfelé! ;) Mondjuk nekem sokkal vonzóbb egy harmincas NŐ, mint egy 18 éves fruska... :wacko: Csak az a baj, hogy ha van gyermeke, akkor nagyon nagy vonzódásnak kell lenni, hogy legyen valami köztünk... Na de attól még jó reggelt mindenkinek! :( Kis testi hiba. <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Kis testi hiba. :wacko: ;) Kicsi, és drága <_< Olyan mint egy fémig-karcolás az autó oldalán :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Kicsi, és drága <_< Olyan mint egy fémig-karcolás az autó oldalán :wacko: :( ;) ;) :o dá hulyá:) de a karcot jó munkával el lehet tüntetni :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 <_< :wacko: :( ;) dá hulyá;) de a karcot jó munkával el lehet tüntetni :o A gyereket is :) Csak le ne bukjon miatta :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 A gyereket is :wacko: Csak le ne bukjon miatta :( Lehet hiányozna az anyukának <_< ;) Valaki tud segíteni, hogy mozilla thunderbirdel hogy tudom beállítani hogy freemailról a leveleimet leszedje, és ezt használjam e-mail kliensnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Lehet hiányozna az anyukának <_< :o Valaki tud segíteni, hogy mozilla thunderbirdel hogy tudom beállítani hogy freemailról a leveleimet leszedje, és ezt használjam e-mail kliensnek? Láttad a Men In Black-et? :wacko: Na ott is tudnak emléket törölni a villanós kütyüjükkel :( Minden megoldható ;) Na jó..nem leszek buta..azaz butább ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Láttad a Men In Black-et? <_< Na ott is tudnak emléket törölni a villanós kütyüjükkel :wacko: Minden megoldható :( Na jó..nem leszek buta..azaz butább ;) Dehogynem... Jön Edit, és minnyá hülyé(bb)re ver mindenkit ;) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Dehogynem... Jön Edit, és minnyá hülyé(bb)re ver mindenkit <_< :wacko: :( ;) ;) :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Dehogynem... Jön Edit, és minnyá hülyé(bb)re ver mindenkit <_< :wacko: Ezér' nem mondtam semmit :( Amúgy már nem kell a beállítás, megoldottam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Ezér' nem mondtam semmit <_< Amúgy már nem kell a beállítás, megoldottam. :( Szívesen. ;) :wacko: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts