CoolAdam Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 részemről is. <_< Én is minden szépet és jót kívánok Novy! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Boldog Novy napot! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Ha valakit érdekel a fordulatszám-sebesség X17DTL caravannál 5.ben, ma csináltam videót. Na ezért akarok egy F13-as váltót, dízel 5 fogaskerékkel átalakítatni. Nekem most az f10-es 100-nál 3000-et pörög <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Najsz88 Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Sziasztok! Azért ide írom a kérdésem mert jobb helyet nem találtam. Szeretném megkérdezni, hogy akinek távirányításos központi zárja van, annak milyen motor van a bal első ajtóban, ami mozgatja a zárrendszert??? nekem valami kis fekete van benne de nem a legjobb... :S Szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Azért akkora különbség nincs a kettő között. Ez nem forma 1-es autó Na jó, nyilván nem fékernyő van a hátulján de azért rendesen visszafogja :o szép is lenne ha a caravan verné a többit.. :D Na ezért akarok egy F13-as váltót, dízel 5 fogaskerékkel átalakítatni. Nekem most az f10-es 100-nál 3000-et pörög :( Akkor kösd fel a nacit <_< 80-90 közt előzni "vissza 4 padló" lesz.. :) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Laciiii! Apáddal kicsit összetévesztettelek a Széchenyi-István sarkán :D aztán mikor már mellém ért gyanús volt a bajusz.. :o :) Amúgy ma hihetetlen, hogy mindenki zakkant volt, sehol egy raccsingos idióta aki minden áron el akarja durrantani a gumijait ;) ilyen se volt még sűrűn ;) a múltkori fauvés csaj meg mellém parkolt a tecsónál :wacko: az ablaktörlő alatt hagyott egy telszámot.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Akkor kösd fel a nacit <_< 80-90 közt előzni "vissza 4 padló" lesz.. :( Nem baj, legalább nem fog pörögni mint az állat :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Sziasztok! Azért ide írom a kérdésem mert jobb helyet nem találtam. Szeretném megkérdezni, hogy akinek távirányításos központi zárja van, annak milyen motor van a bal első ajtóban, ami mozgatja a zárrendszert??? nekem valami kis fekete van benne de nem a legjobb... :S Szerintetek? Nekem meg nagy és szürke, de kicsi fekete házban van benne. :wacko: :( Szerinted valaki tud erre válaszolni egy értelmeset? ;) <_< ha gyári, akkor bontó, ha meg nem, akkor a legtöbb autóalkatrészboltban hozzádkennek egyet ezer, és kétezer pénz közöttért ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Laciiii! Apáddal kicsit összetévesztettelek a Széchenyi-István sarkán :) aztán mikor már mellém ért gyanús volt a bajusz.. ;) :o Amúgy ma hihetetlen, hogy mindenki zakkant volt, sehol egy raccsingos idióta aki minden áron el akarja durrantani a gumijait :wacko: ilyen se volt még sűrűn ;) a múltkori fauvés csaj meg mellém parkolt a tecsónál <_< az ablaktörlő alatt hagyott egy telszámot.. :o Ja..délután volt valamerre mert nem láttam se őt se a kocsit :( nnah..akkor ki kell használni az alkalmat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Nem baj, legalább nem fog pörögni mint az állat ;) Az biztos :o És jönnek a dízeleket szégyenítő átlagfogyasztási adatok? <_< Ja..délután volt valamerre mert nem láttam se őt se a kocsit :( nnah..akkor ki kell használni az alkalmat :D Asszem anyuddal volt ;) Áá, nem lehet :o nős vagyok, tudom hol a határ :) de azért összeismiznék vele ha nem az a tipikus nagyarcú bunkó pócvágenesek táborába tartozik.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Najsz88 Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Nekem meg nagy és szürke, de kicsi fekete házban van benne. :wacko: :( Szerinted valaki tud erre válaszolni egy értelmeset? ;) <_< ha gyári, akkor bontó, ha meg nem, akkor a legtöbb autóalkatrészboltban hozzádkennek egyet ezer, és kétezer pénz közöttért :o Oké kösz. Azért gondoltam megkérdezem... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Asszem anyuddal volt :wacko: Áá, nem lehet :( nős vagyok, tudom hol a határ ;) de azért összeismiznék vele ha nem az a tipikus nagyarcú bunkó pócvágenesek táborába tartozik.. <_< Jah, akkor jöttek hazafele melóból szerintem. Ha telószámot is hagy, akkor csak normális tán ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Jah, akkor jöttek hazafele melóból szerintem. Ha telószámot is hagy, akkor csak normális tán ;) Igencsak <_< nem tudtam kinézni ki ül mellette csak szössz volt :wacko: Lehet :( amúgy helyes kis macsek :D :) Dáw! Most kéne lejönnöd Debrecenbe :o tele van a city jobbnál jobb csajokkal.. :o Apropó, Epson nyomtatóban jártas vagy? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Igencsak <_< nem tudtam kinézni ki ül mellette csak szössz volt :wacko: Lehet :( amúgy helyes kis macsek :o ;) Mármint muter jah szössz ;) Amit meg láttam pénteken a sorfőr fauvés csajsziból... :) Cukicica Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Amit meg láttam pénteken a sorfőr fauvés csajsziból... ;) Cukicica Az ;) de még mennyire, hogy az :( vagy most nem 1-ről beszélünk? :wacko: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Az biztos :( És jönnek a dízeleket szégyenítő átlagfogyasztási adatok? <_< Hát azt nem tudom, majd kiderül. De ha nagyon "öregurasan" vezetek akkor kb 6l eszik :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Novy! Nagyon boldog születésnapot! <_< Papírformában igen gyakorlatilag meg nem :) nézted már meg mindkét kocsiban esőben mi van mögötted? :P A caravan légellenállása sokkalta rosszabb mint a hatchbacké ;) viszont van raktered :o ami ugye sokmindenre jó.. :wacko: :D :D Jaja.. részemről is. :o Még sokáig, füled érjen bokáig. :) Esetleg, boka érjen a füledhez. :( Csatlakozom. Én is minden szépet és jót kívánok Novy! :D Boldog Novy napot! :D köszi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Az ;) de még mennyire, hogy az :( vagy most nem 1-ről beszélünk? :wacko: <_< de bizony. 1-ről ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 de bizony. 1-ről ;) Akkor megnyugodtam <_< Nna jóccakát cartársak! :wacko: Nekem korán lesz a reggel egy hosszú nappal párosítva.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Akkor megnyugodtam <_< Nna jóccakát cartársak! :wacko: Nekem korán lesz a reggel egy hosszú nappal párosítva.. :( Jóccakát Barátom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Novy! Nagyon boldog születésnapot! <_< Kezd mögemberesödni. :) Köszi! Jó kis videó.Az enyém is ilyen 5.-ben ;) 50nél meg ha jólrémlik kereken 1000 a fordulat Zotyás indulás? :( Miért Zotyás, tiltásközelben sem járt. :o Óvodában lambériáztunk, és "véletlenül" a fülembe jutott, hogy az egyik göndör fürtös óvónéninek, későn megy a busza, tök véletlenül kiderült hogy egyfele megyünk, és felajánlottam, hogy hazavisszük. :o Mellettem ült, olyan izgi volt. :wacko: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Miért Zotyás, tiltásközelben sem járt. ;) Óvodában lambériáztunk, és "véletlenül" a fülembe jutott, hogy az egyik göndör fürtös óvónéninek, későn megy a busza, tök véletlenül kiderült hogy egyfele megyünk, és felajánlottam, hogy hazavisszük. :o Mellettem ült, olyan izgi volt. <_< :wacko: c-c-c ;) nem mi? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Hát azt nem tudom, majd kiderül. De ha nagyon "öregurasan" vezetek akkor kb 6l eszik <_< Autópályán 90el. Nekem ott sikerült lefogyasztani 6.2re otópálya. 90-100. UHOGY szarok ezek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Autópályán 90el. Nekem ott sikerült lefogyasztani 6.2re otópálya. 90-100. UHOGY szarok ezek. Ennyit eszik az 14nz pályán 90nél? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Na ezért akarok egy F13-as váltót, dízel 5 fogaskerékkel átalakítatni. Nekem most az f10-es 100-nál 3000-et pörög :wacko: Egyszerűbb ha veszel egy F13-as WR3.74-s váltót. Van ennél még nagyobb áttételű (aminek most nem tudom az értékét :(), szóval ez a második leghosszabb... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Egyszerűbb ha veszel egy F13-as WR3.74-s váltót. Van ennél még nagyobb áttételű (aminek most nem tudom az értékét :wacko:), szóval ez a második leghosszabb... <_< 3.55 :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts