zotya975 Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Nah szép estéket!...... Amikor levetted az önindító hátulját, van ott valami rugód biszbasz, rémlik hogy én kínlódtam a visszrakással, nem volt szívás? Még valami bakelitot el is törtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Ebből olyan nincs aminek a közepén opel jel van a GSi logó helyett? :wacko: http://www.oktuning.hu/pics/corsa_fekete_kormany.jpg Ha nem tetszik akkor megszabadítalak tőle :( <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Amikor levetted az önindító hátulját, van ott valami rugód biszbasz, rémlik hogy én kínlódtam a visszrakással, nem volt szívás? Még valami bakelitot el is törtem. Az a kiemelővillás sz.r volt a legegyszerűbb része már. Az hogy egy darabokra tört műanyag fogaskoszorút összeraktam úgy, hogy utána akksira kötve még forog az önindító, nah az volt a nehezebb <_< :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Ennek milyen orra van ? :( Az útról, mondjuk :wacko: Gyári, csak hülyén tükröződik a króóóm. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Tisztelt Hiteldoktor! Autóm jelenlegi értéke 1,3 millió Ft, összes tartozásom a bank felé 1,4 millió Ft. Szeretném lecserélni autómat egy újabb típusra. Hogy tudnám beszámítattni az új autóba a régit? Tisztelt Érdeklődő! Az Ön által leírt helyzetben a beszámítás nem lehetséges, hiszen az autó eladási ára nem fedezi a tartozást, így nem marad fenn beszámítható rész. Erre sajnos a hitelátvállalás sem jelent megoldást, hiszen az átvállalással Ön nem jut készpénzhez, ami az új autónál önrészként szolgálhatna. Tisztelettel: Hiteldoktor LOL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 LOL Most mé'? Ha van olyan aki felháborodik azon, hogy a téli gumi is meg tud csúszni, akkor miért pont ilyen ne lenne? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Gyári, csak hülyén tükröződik a króóóm. <_< Jó a felni rajta :( Átvittétek a szekeret ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Hali Srácok! Itt vagyok suliba veletek mi a helyzet? :( <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Jó a felni rajta ;) Átvittétek a szekeret ? <_< Sztem zsírul áll rajta csigás felni. :wacko: Majd délután visszük. Még mennem kell Viktorhoz vezérlésért, termosztátért.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Sztem zsírul áll rajta csigás felni. :wacko: Majd délután visszük. Még mennem kell Viktorhoz vezérlésért, termosztátért.. :( Abszolút illik rá ;) <_< Futóműügyileg hogy áll az a kocsi ? Stock ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Abszolút illik rá :wacko: <_< Futóműügyileg hogy áll az a kocsi ? Stock ? Olyan, mint a tied volt. Elöl gyári, hátul irmscher. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Olyan, mint a tied volt. Elöl gyári, hátul irmscher. És az állapota ? Himbilimbi ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 És az állapota ? Himbilimbi ? <_< Nem. Tök zsír. Csak a balos gátló mozog a toronyban.... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Nem. Tök zsír. Csak a balos gátló mozog a toronyban.... <_< De ott nem a gátló sz@ar :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 De ott nem a gátló sz@ar <_< Nem. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Nem. :wacko: Nahhhhh, akkor van stock futómű, jó <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Novy! Nagyon boldog születésnapot! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 5ajtósunkban W418as a váltó, a caravanba W374 akkor a caravan végsebességre többet megy ha bír nem? Az az autópályán 140nél nem fog 4ezret pörögni, mint az 5 ajtós. Papírformában igen gyakorlatilag meg nem :o nézted már meg mindkét kocsiban esőben mi van mögötted? :) A caravan légellenállása sokkalta rosszabb mint a hatchbacké :( viszont van raktered ;) ami ugye sokmindenre jó.. <_< ;) :o Novy! Nagyon boldog születésnapot! :wacko: Jaja.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Novy! Nagyon boldog születésnapot! <_< részemről is. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Novy! Nagyon boldog születésnapot! <_< Még sokáig, füled érjen bokáig. :( Esetleg, boka érjen a füledhez. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Novy! Nagyon boldog születésnapot! <_< Csatlakozom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Papírformában igen gyakorlatilag meg nem :o nézted már meg mindkét kocsiban esőben mi van mögötted? :) A caravan légellenállása sokkalta rosszabb mint a hatchbacké :wacko: viszont van raktered :( ami ugye sokmindenre jó.. <_< ;) ;) Jaja.. Azért akkora különbség nincs a kettő között. Ez nem forma 1-es autó, hogy 3mm-es hátsószárny különbség másodperceket jelent. :o Azt aláírom, hogy nagy esőben iszonyatosan felveri a vizet és magára szívja (nem véletlenül lesz 90-es tempónál hamar vizes a hátsó üveg). De a 4.18 és a 3.74 között elég nagy különbség van, ha még ugyanazon motorral is van szerelve, többet fog menni a 3.74-es. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Azért akkora különbség nincs a kettő között. Ez nem forma 1-es autó, hogy 3mm-es hátsószárny különbség másodperceket jelent. :wacko: Azt aláírom, hogy nagy esőben iszonyatosan felveri a vizet és magára szívja (nem véletlenül lesz 90-es tempónál hamar vizes a hátsó üveg). De a 4.18 és a 3.74 között elég nagy különbség van, ha még ugyanazon motorral is van szerelve, többet fog menni a 3.74-es. ;) De hátszélben mi nyertünk <_< :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Ha valakit érdekel a fordulatszám-sebesség X17DTL caravannál 5.ben, ma csináltam videót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Ha valakit érdekel a fordulatszám-sebesség X17DTL caravannál 5.ben, ma csináltam videót. Köszi! Jó kis videó.Az enyém is ilyen 5.-ben :wacko: 50nél meg ha jólrémlik kereken 1000 a fordulat Zotyás indulás? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts