Peti85 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 allianz szal remélem nem lesz para Nekem is ők vannak...ők gyorsak...csak nekem sikerült egy biztosító nélküli kocsival találkozni anno... Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Valaki nem tud nekem olyan rajzot vagy valamit mutatni amin látszik hogy a műszerfalon a sok visszajelzőből melyik micsoda? :D Amik nekem is vannak azok okésok...de a többi? :D Képem nincs, de tutira ott van az utánfutó index visszajelző, az automata váltó sport fokozat lámpa, meg a TC traction control lámpa. Meg még egy csomó más. Csak a sima világítás visszajelző hiányzik... ^_^ Ki érti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Képem nincs, de tutira ott van az utánfutó index visszajelző, az automata váltó sport fokozat lámpa, meg a TC traction control lámpa. Meg még egy csomó más. Csak a sima világítás visszajelző hiányzik... ^_^ Ki érti? Nekem mondjuk az nem hiányzik :D Inkább a hűtővíz szint visszajelző az amit Opelék is beiktathattak volna a mezei Astra-ba is .... ahogy a '90es T3asunkban is ott villog ha a minimum alá csökken a víz valami hiba folytán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Akkusarut vedd le előtte, nehogy a képedbe durranjon :D És nem ment össze a kormánytengely azon része, ami balesetek esetén hivatott összecsúszni? Műanyag "szegecsek" vannak benne keresztben, amik ilyenkor eltörnek, és a kormány előrébb megy. Nekem is így vették le egyszer a kormányt, úgyhogy majd cserélhetek tengelyt. Akkor már nincs mi durranjon. ^_^ :D :D 22 es az anya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Akkor már nincs mi durranjon. :D :D :D 22 es az anya. De amikor a légzsákot szedi ki, akkor még van ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 De amikor a légzsákot szedi ki, akkor még van ^_^ És akkor mitől szólna el? :D Kiteker két csavart, és lehuz egy csatit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 http://i56.tinypic.com/fkuxic.jpg :D ^_^ Sajnálom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 ^_^ Sajnálom. :D hidd el én jobban 792 kilométer kelett volna a 200k-hoz és 4 hónap a 18hoz töretlenül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 És akkor mitől szólna el? ^_^ Kiteker két csavart, és lehuz egy csatit. :D Hát sose lehet tudni, ha egy zárlatgyanús kábeltekercset próbál meg kiműteni belőle az ember. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Akkusarut vedd le előtte, nehogy a képedbe durranjon ;) És nem ment össze a kormánytengely azon része, ami balesetek esetén hivatott összecsúszni? Műanyag "szegecsek" vannak benne keresztben, amik ilyenkor eltörnek, és a kormány előrébb megy. Nekem is így vették le egyszer a kormányt, úgyhogy majd cserélhetek tengelyt. Én is gondoltam rá (persze hogy utólag :D ) de nem. Akkor gondolom nem lenne meg a távolság sem a kormányburkolat, meg a kormánykerék között. Semmivel nem ment beljebb, viszont, mióta megvan, mozog a kormány hosszirányban olyan 1 mm körülit. Lehet hogy már akkor sem volt százas? :D Hogy sikerült? :D Sárvédő és index wanted. Ő is megtalálta azt a bizonyos "puha" pontot ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Akkusarut vedd le előtte, nehogy a képedbe durranjon :D És nem ment össze a kormánytengely azon része, ami balesetek esetén hivatott összecsúszni? Műanyag "szegecsek" vannak benne keresztben, amik ilyenkor eltörnek, és a kormány előrébb megy. Nekem is így vették le egyszer a kormányt, úgyhogy majd cserélhetek tengelyt. Légzsákosnál nincs meg ez a beugró akármi a kormánytengelyen. :D Legalábbis enyémen. ^_^ Vaterán nézegettem, hogy van összecsuklós, meg nem verziós. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Akkusarut vedd le előtte, nehogy a képedbe durranjon :D És nem ment össze a kormánytengely azon része, ami balesetek esetén hivatott összecsúszni? Műanyag "szegecsek" vannak benne keresztben, amik ilyenkor eltörnek, és a kormány előrébb megy. Nekem is így vették le egyszer a kormányt, úgyhogy majd cserélhetek tengelyt. Hát én nem szegecseket láttam, hanem egy fám hengerhálót, ami meg rogyik ha összenyomod tengelyirányban. ^_^ Valaki nem tud nekem olyan rajzot vagy valamit mutatni amin látszik hogy a műszerfalon a sok visszajelzőből melyik micsoda? ;) Amik nekem is vannak azok okésok...de a többi? :D Délután csinálok képet. Öreg Ladás.... :D Nem mondta, hogy már X-éve vezetek, de soha nem volt balesetem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Hát én nem szegecseket láttam, hanem egy fám hengerhálót, ami meg rogyik ha összenyomod tengelyirányban. ^_^ Délután csinálok képet. Öreg Ladás.... :D Nem mondta, hogy már X-éve vezetek, de soha nem volt balesetem? :D 36ba született, 2011/4 be jár le a jogsija, és állitása szerint ez volt az első :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Szép jó reggelt Mindenkinek ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Szép jó reggelt Mindenkinek ^_^ Jááááj... korány volt még akkor :D Majd 11 körül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Hát sose lehet tudni, ha egy zárlatgyanús kábeltekercset próbál meg kiműteni belőle az ember. Ha nincs benne a gyujtáskulcs akkor nem lehet baj. Tutira megy ,ha az akkusarut is leszedi. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Hát én nem szegecseket láttam, hanem egy fám hengerhálót, ami meg rogyik ha összenyomod tengelyirányban. ^_^ Jaja, az is van benne, de nézd meg egyszer a pedálok mögött a kormánytengelyt, nem sokkal a hardyhoz való csatlakozása előtt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Sziasztok! Tegnap feltettem a jobb első sárfogót, a két hátsóívet lekezeltem alvázvédővel. Ma leakarom szedni a tető díszlécet. Próbáltam a nyílnak megfelelő irányba elmozdítani de semmi. Nekem nincs rajta tetőcsomagtartó, lehet sosem volt rajta. Hogyan kell azt??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Sziasztok! Tegnap feltettem a jobb első sárfogót, a két hátsóívet lekezeltem alvázvédővel. Ma leakarom szedni a tető díszlécet. Próbáltam a nyílnak megfelelő irányba elmozdítani de semmi. Nekem nincs rajta tetőcsomagtartó, lehet sosem volt rajta. Hogyan kell azt??? Belülről megpróbálsz alányúlni, és fölfelé lepattintani. Ha elég erős vagy ujjból akkor le tudod pattintani, ha nem akkor marad az alátétrongy a tetőre, és segédeszköz feszegetni. Arra figyelj hogy lehetőleg ne hidegben, csináld, mert a műanyag patentek hidegen törnek mint a ropi ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Belülről megpróbálsz alányúlni, és fölfelé lepattintani. Ha elég erős vagy ujjból akkor le tudod pattintani, ha nem akkor marad az alátétrongy a tetőre, és segédeszköz feszegetni. Arra figyelj hogy lehetőleg ne hidegben, csináld, mert a műanyag patentek hidegen törnek mint a ropi ^_^ Köszi. De szerintetek ott valahol betud folyni a víz? Mert ha nem akkor inkább hagyom. Tehát hátul a csomagtartó esős időben vizes szokott lenni. Ha kiszedem a hátsó lámpák takaró műanyagját akkor betudok nyúlni és ott a kis üveget takaró műanyag rész vizes. Valahonnan fentről folyik be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Köszi. De szerintetek ott valahol betud folyni a víz? Mert ha nem akkor inkább hagyom. Tehát hátul a csomagtartó esős időben vizes szokott lenni. Ha kiszedem a hátsó lámpák takaró műanyagját akkor betudok nyúlni és ott a kis üveget takaró műanyag rész vizes. Valahonnan fentről folyik be. Felül a gumi átvezetőcsövek épek, és a helyükön vannak (amiben az elektromos kábelek és az ablakmosó cső megy át)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Ha én is kinézek holnap a Főnixhez, akkor nem leszek-é elzavarva? :D ;) Szerintem ha nem szólsz be senkinek sem csúnyákat (főleg egy kopasz napszemüveges csávónak ^_^ ) akkor nemigen lesz baj.. :D :D ;) Arra figyelj hogy lehetőleg ne hidegben, csináld, mert a műanyag patentek hidegen törnek mint a ropi :D A szakmai tapasztalat? :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Köszi. De szerintetek ott valahol betud folyni a víz? Mert ha nem akkor inkább hagyom. Tehát hátul a csomagtartó esős időben vizes szokott lenni. Ha kiszedem a hátsó lámpák takaró műanyagját akkor betudok nyúlni és ott a kis üveget takaró műanyag rész vizes. Valahonnan fentről folyik be. Valószínű ugyanaz lesz a szitu mint az enyémnél, ahova a lemeztartó patentok belekapaszkodnak -abba a fém lemezszerűségbe- az a kasznihoz kis fülekkel van rögzítve -ott folyhat be :D megoldás: valamivel felcsiszolod az illeszkedő éleket és vastagon lekened lakkal :D nálam bevált.. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 A szakmai tapasztalat? ^_^ :D :D :D ááááneeem :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Felül a gumi átvezetőcsövek épek, és a helyükön vannak (amiben az elektromos kábelek és az ablakmosó cső megy át)? Még tavaly néztem és épnek láttam. De majd ránézek hamarosan. Mert ott a tetőn lévő műanyag csík alatt nincs olyan hely ahol befolyhatna? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts