Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Képek ?

Ár ?

Képem nincs. Amúgy fingom nincs milyen árba lehet ilyet eladni.............. Főleg, hogy abszolult nincs baja :S

Meg nem akarom, hogy a gigámat eltapossák. ^_^

Elküldve
Miért?

Mert nehéz beszerelni. Több nap kellet mire kitaláltuk a sin variálását. Mostanra rájöttem, hogy valszeg lett volna egy egyszerűbb módszer is. A végeredmény persze megéri. Mert tényleg jó székek. De volt vele meló :S Combtámasz, deréktámasz,légzsák,fűtés,mindkét oldali magasság állítós és az anyós oldali is tudja mind azt amit a sofőr szék. Tehát zsír. Sajna a légzsákot nem tudom hogy kéne bekötni h jó legyen vagy kivenni, hogy ne legyen:D

Elküldve
Mert nehéz beszerelni. Több nap kellet mire kitaláltuk a sin variálását. Mostanra rájöttem, hogy valszeg lett volna egy egyszerűbb módszer is. A végeredmény persze megéri. Mert tényleg jó székek. De volt vele meló :S Combtámasz, deréktámasz,légzsák,fűtés,mindkét oldali magasság állítós és az anyós oldali is tudja mind azt amit a sofőr szék. Tehát zsír. Sajna a légzsákot nem tudom hogy kéne bekötni h jó legyen vagy kivenni, hogy ne legyen:D

képet muti már hééé ez engem is érdekel

Elküldve
Azt az egyszerűbb megoldást is megoszthatnád velünk. ^_^

Ezt nehéz szavakba önteni ezt látni kell. Úgy hogy most nem, meg amúgy is szakmai titok:D Lényeg hogy most Opel síneken mozog, de meg lehetett volna oldani, hogy Saab sínen szaladjon.

Elküldve
Ezt nehéz szavakba önteni ezt látni kell. Úgy hogy most nem, meg amúgy is szakmai titok:D Lényeg hogy most Opel síneken mozog, de meg lehetett volna oldani, hogy Saab sínen szaladjon.

szövet verzióban is létezik?

Elküldve

Meg tudná valaki mondani hogyan kell a légzsákos kormányt levenni? Cserélnem kell az átvezető kábelt a kormány alatt. ^_^

Nem jöttem rá, hogy lehet levenni először a kormány középső részét, ami a légzsákot takarja. Csavaros, vagy pattintós? :D

Elküldve
Képem nincs. Amúgy fingom nincs milyen árba lehet ilyet eladni.............. Főleg, hogy abszolult nincs baja :S

Meg nem akarom, hogy a gigámat eltapossák. :D

Félsz mi? :D :D

Pittaaa!! PÜ megy ^_^

Elküldve
Meg tudná valaki mondani hogyan kell a légzsákos kormányt levenni? Cserélnem kell az átvezető kábelt a kormány alatt. ^_^

Nem jöttem rá, hogy lehet levenni először a kormány középső részét, ami a légzsákot takarja. Csavaros, vagy pattintós? :D

Csavaros. A műszerfal felől van két csavar. Azt hiszem imbusz, vagy torx.

Utána meglazítod a nagy anyát, és szemből két kézzel ráütsz a kormányra pár embereset. Ne vedd le teljesen az anyát, mert orrba vág a kormány. :D

Elküldve
Csavaros. A műszerfal felől van két csavar. Azt hiszem imbusz, vagy torx.

Utána meglazítod a nagy anyát, és szemből két kézzel ráütsz a kormányra pár embereset. Ne vedd le teljesen az anyát, mert orrba vág a kormány. :D

OK. Köszi

Gondolom kell majd hozzá izom... ^_^

Elküldve
OK. Köszi

Gondolom kell majd hozzá izom... :D

Kell... Én első cserénél addig rángattam, hogy lezsibbadt a kezem, de aztán lejött. Aztán a második kormánycserénél már tudtam hogy ütni kell... zsibbadtra ütöttem mindkét kezem de b.szott lejönni. Aztán haver a közepére tett egy fém beütőt, rákoppintott kettőt kalapáccsal és leugrott. ^_^ Hiába mondtam hogy csak azért volt olyan egyszerű mert én már kifárasztottam előtte, valahogy éreztem hogy a pont azért nála van :D

Elküldve
OK. Köszi

Gondolom kell majd hozzá izom... ^_^

Nem feltétlenül. Nincs rászorulva a kormány, hanem oldalirányban meg van feszülve. Ezért lehet hogy elég ha oldalirányba megrángatod. Nekem utoljár igy jött le. Minden erőlködés nélkül.

Elküldve
Kell... Én első cserénél addig rángattam, hogy lezsibbadt a kezem, de aztán lejött. Aztán a második kormánycserénél már tudtam hogy ütni kell... zsibbadtra ütöttem mindkét kezem de b.szott lejönni. Aztán haver a közepére tett egy fém beütőt, rákoppintott kettőt kalapáccsal és leugrott. ^_^ Hiába mondtam hogy csak azért volt olyan egyszerű mert én már kifárasztottam előtte, valahogy éreztem hogy a pont azért nála van :D

Az a lényeg, hogy nincs rászorulva. Csak megfeszülve, a ricnikbe. El kell találni merre kell elmozditani.

Elküldve
OK. Köszi

Gondolom kell majd hozzá izom... :D

Akkusarut vedd le előtte, nehogy a képedbe durranjon :D

És nem ment össze a kormánytengely azon része, ami balesetek esetén hivatott összecsúszni? Műanyag "szegecsek" vannak benne keresztben, amik ilyenkor eltörnek, és a kormány előrébb megy. Nekem is így vették le egyszer a kormányt, úgyhogy majd cserélhetek tengelyt.

Elküldve
Hogy sikerült? ^_^

Sárvédő és index wanted.

meg je ajtó

nagypapi ladával bekanyarodott index nélkül balra miközbe előztem, aztán már a dunlopok sem segítettek...

Elküldve
meg je ajtó

nagypapi ladával bekanyarodott index nélkül balra miközbe előztem, aztán már a dunlopok sem segítettek...

De legalább fizet? Van biztosítása?

Nekem a januári ügyemnek most lett előrelépése....most került a MABISZ-hoz...decemberre csak lesz belőle pénz már ^_^

Elküldve

Valaki nem tud nekem olyan rajzot vagy valamit mutatni amin látszik hogy a műszerfalon a sok visszajelzőből melyik micsoda? ^_^ Amik nekem is vannak azok okésok...de a többi? :D

Elküldve
De legalább fizet? Van biztosítása?

Nekem a januári ügyemnek most lett előrelépése....most került a MABISZ-hoz...decemberre csak lesz belőle pénz már ^_^

allianz szal remélem nem lesz para

Elküldve
Akkusarut vedd le előtte, nehogy a képedbe durranjon :D

Igen erre én is gondoltam, kellemetlen lenne... ^_^

A középső nagy csavar hányas lehet, tudja valaki? 22,24,27? Csak azért, hogy hányas kulcsot kell kölcsönkérni.

Elküldve
Igen erre én is gondoltam, kellemetlen lenne... ^_^

A középső nagy csavar hányas lehet, tudja valaki? 22,24,27? Csak azért, hogy hányas kulcsot kell kölcsönkérni.

Nekem 22-es rémlik, de a biztonság kedvéért kérj 24-est is.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.