yankee Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 nekem nem porladt el,de akkor is le kell szedni Te vagy az emberem novy pliiz help mi. Mijen ragaszto és kárpit? Tapasztalat? később a fejedre esik?^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Te vagy az emberem novy pliiz help mi. Mijen ragaszto és kárpit? Tapasztalat? később a fejedre esik?:D Számodra ez egy ralisztikus kérdés volt ? ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 .... Milyen első üléseid vannak ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Számodra ez egy ralisztikus kérdés volt ? ^_^ :D Csak megtudjuk valahogy: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Csak megtudjuk valahogy: ^_^ Hát valahogy így :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Te mindenkit zaklatsz telefonon hülye kérdésekkel? :D Hogyap.csábane ^_^ A kapcsolatokat ápolni kell :D :D Milyen első üléseid vannak ? Má' megint kezded? ;) Most melyikre gondolsz? Ami benne van, és használom, vagy amit még mindig nem vittél el? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Te ragasztottál valami hőszigetelőt, talán polifómot a tetőkárpit fölé, ugye? Valami észrevétel? ^_^ hátő nem polifoam, hanem ilyen hővisszaverős műanyag hab alapú cucc, szerintem csendesebben esik az eső azóta :D Te vagy az emberem novy pliiz help mi. Mijen ragaszto és kárpit? Tapasztalat? később a fejedre esik?:D mint mondottam hőálló palmatex pattex palmatex illetve egy másikkal kezdtem, csak az elfogyott, vmi EMPFI nevű, de nem emlékszem már pontosan. Nagy szívás elkenni mind a kettőt, mint a takony. Illetve nehogy elhidd ami rá van írva, hogy 10 percet kel lvárni, nem tudtunk faterral ketten lekenni 20cm es csíknál többet, olyan gyorsan száradt, igaz nyáron 40fokban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Má' megint kezded? :D Most melyikre gondolsz? Ami benne van, és használom, vagy amit még mindig nem vittél el? :D ^_^ Ami eladó :D Kép van ? Mennyi is ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Ami eladó :D Kép van ? Mennyi is ? Ha hazaértem, akkor dobok valami képet, meg megdumáljuk. Most haveréknál vagyunk, és már izzik a szén a pipa tetején, úgyhogy sietés van :D Majd este re ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Ami eladó ^_^ Kép van ? Mennyi is ? Milyen üllés kell neked?:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Milyen üllés kell neked?:D Csak szólok hogy nem vagyok itt, de ha lehúzod a boltot, a nyakadra lépek ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Csak szólok hogy nem vagyok itt, de ha lehúzod a boltot, a nyakadra lépek ^_^ Milyen bóót?:D Mire lépsz? Én olcsóbban adom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Milyen bóót?:D Mire lépsz? Én olcsóbban adom :D Ha ezt játszod abból csak a Pista jön ki jól. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Milyen bóót?:D Mire lépsz? Én olcsóbban adom :D Biztos ? ^_^ Normális két első ülés az ajánlatkérés tárgya :D Sín, meg minden. HA nincs, akkor valaki átmokolja a mostaniról de az biztos és nem én leszek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Milyen üllés kell neked?^_^ Én is kicserélném az első üléseket, a gyárinál valami komfortosabbra. Egyszer úgyis belepróbálok egy B omi balos ülést. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Ha ezt játszod abból csak a Pista jön ki jól. :D Vagy esetleg én is. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 hátő nem polifoam, hanem ilyen hővisszaverős műanyag hab alapú cucc, szerintem csendesebben esik az eső azóta :D mint mondottam hőálló palmatex pattex palmatex illetve egy másikkal kezdtem, csak az elfogyott, vmi EMPFI nevű, de nem emlékszem már pontosan. Nagy szívás elkenni mind a kettőt, mint a takony. Illetve nehogy elhidd ami rá van írva, hogy 10 percet kel lvárni, nem tudtunk faterral ketten lekenni 20cm es csíknál többet, olyan gyorsan száradt, igaz nyáron 40fokban... Így jártam én is.... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Én is kicserélném az első üléseket, a gyárinál valami komfortosabbra. Egyszer úgyis belepróbálok egy B omi balos ülést. :D ;) Láttam én már szubaru ülést asztrában, berakták, csak a sík kicsit nem stimmelt :D :D Bvel is valszeg ez lenne ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Biztos ? ^_^ Normális két első ülés az ajánlatkérés tárgya :D Sín, meg minden. HA nincs, akkor valaki átmokolja a mostaniról de az biztos és nem én leszek :D Vezető ülésen van sin méghozzá magasság állítós jobb oldalin nincs sin. Egyik sem szakadt vagy stb. 8éves ülések :D Mi kell még Saab ülés?;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Láttam én már szubaru ülést asztrában, berakták, csak a sík kicsit nem stimmelt :D ;) Bvel is valszeg ez lenne ^_^ Szerinted érdekelne? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Láttam én már szubaru ülést asztrában, berakták, csak a sík kicsit nem stimmelt :D :D Bvel is valszeg ez lenne ^_^ Egyik srácnak EVO 8as vagy valami ilyes fajta ülései vannak és elég duva és jól állnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Szerinted érdekelne? ^_^ :D B omi ülés nem fér be:D tegyé bele SAABOT valami marha má tett bele. ÉS NAON KÉNYELMETES:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Vezető ülésen van sin méghozzá magasság állítós jobb oldalin nincs sin. Egyik sem szakadt vagy stb. 8éves ülések ^_^ Mi kell még Saab ülés?:D Képek ? Ár ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 B omi ülés nem fér be:D tegyé bele SAABOT valami marha má tett bele. ÉS NAON KÉNYELMETES:D ^_^ Én lennék a másik? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 :D A nem-kötött munkaidő hátulütője. Rendben! Legalább dumálunk 1-et, meg kinézek főnixre...de rég voltam ott is ^_^ sajnos.. Ha én is kinézek holnap a Főnixhez, akkor nem leszek-é elzavarva? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts