pszilaj Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Na tűnés svájcaba :D :D Valami mókás csokit hozhatnál ^_^ Olyat Ámszterdámból lehet hozni! ;) :D
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Majd este, még lurdyba is ki kell nézzek. Kurnél kap játszós téligumit. ^_^ Kolbászostarjás jó lesz? :D Mikó mész ki ? Pont jól lesz :D
spzoli Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Mikó mész ki ? Pont jól lesz ^_^ Fél10kor van indulás, tehát 8körül leszek egy keveset.
Opeles90 Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Reggel így találtam Rohadjon le a keze ^_^ Haver polojáról csak a jobbhátsó dísztárcsát és szelepsapkát lopta le valami aljas
hening Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Sok boldogságot az ifjú párnak, és egy szekérderék (ez esetben egy astra derék) gyereket.
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Rohadjon le a keze ^_^ Haver polojáról csak a jobbhátsó dísztárcsát és szelepsapkát lopta le valami aljas És még mindig jobban jártam mint Hening anno... :D Néztem, szebb állapotú darabok (amik még mindig sz.rabbul néznek ki mint az enyémek) kerülnek 12e körülbe... Asszem marad így, ennyiért nem fogok rátenni egy újabb adagot hogy azt is leszedjék :D ;) Hádebazzzeg... ha egy kopott, horpadt 16 éves autót nem hagynak békén a parkolóban, akkor mi a f.szommal lehet járni?? Tegnap küllőnként sikáltam el őket... Biztos túl szép lett... :D
Opeles90 Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 És még mindig jobban jártam mint Hening anno... :D Néztem, szebb állapotú darabok (amik még mindig sz.rabbul néznek ki mint az enyémek) kerülnek 12e körülbe... Asszem marad így, ennyiért nem fogok rátenni egy újabb adagot hogy azt is leszedjék :D :D Hádebazzzeg... ha egy kopott, horpadt 16 éves autót nem hagynak békén a parkolóban, akkor mi a f.szommal lehet járni?? Tegnap küllőnként sikáltam el őket... Biztos túl szép lett... ^_^ lehet ;) Én kib*sztam az ilyenekkel...dísztárcsát se teszek rá. :D Az eredeti gyáriakat se teszem fel. Minek? úgyis előbbutóbb lenyúlják. 1 gyárit leszedtek róla..szereztem másikat. Tavaly míg felkerült rá a téligumi úgy volt azzal a dísztárcsagarniturával. de eltettem őket.
daykiller Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Csak messziről. Igazából a veteránokon kívül egy autót sem nézegettem meg úgy igazán. ^_^ SP Astrája érdekelt volna de a fosós mindíg bezárta. Pedig beültettem volna a kisTomit,hogy játszon a kapcsolókkal a bőrülésen állva. :D Nekem engedte, hogy üljek a bal egyben, igaz ott volt és szereltünk Invictus-szal. :D :D
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Engem be engedett az autójának bal első ülésébe, igaz ott volt és szereltünk Invictus-szal. :D Most mondjam hogy én meg már voltam a csomagtartójában? ^_^ :D :D (ott nem esett az eső, evvan ;) )
Opeles90 Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Most mondjam hogy én meg már voltam a csomagtartójában? ^_^ :D :D (ott nem esett az eső, evvan ;) ) Te voltál már Sanciéba, ??Ditáéba??, enyémbe :D Azt nemtudom voltál-e Ditáéba, csak gondolom amikor nem indult akkor próbáltál indítózni és beleültél :D
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Te voltál már Sanciéba, ??Ditáéba??, enyémbe :D Azt nemtudom voltál-e Ditáéba, csak gondolom amikor nem indult akkor próbáltál indítózni és beleültél :D Jah. Meg Janiéba, meg Novyéba (csak a HRR-ben) , és időnként még a sajátomba is beleülök ^_^
daykiller Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Jah. Meg Janiéba, meg Novyéba (csak a HRR-ben) , és időnként még a sajátomba is beleülök ^_^ Jani-t már régóta ismerem, de még a Kadettját sem láttam. :D Már ha Errant-ról van szó. :D
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Jani-t már régóta ismerem, de még a Kadettját sem láttam. :D Már ha Errant-ról van szó. :D Róla. (szerinted honnan kuncsorogtam el a számodat? :D ) A Kadettról én is csak hallottam, de az astrát már lakatoltuk is ^_^ (szákszerűen a teszkóparkolóban ;) ) Meg nála él tovább a volt bal első ülésem is. Nem lakik messze úgyhogy időnként találkozunk. Pepéében is ültem, most jut eszembe :D
spzoli Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Róla. (szerinted honnan kuncsorogtam el a számodat? :D ) A Kadettról én is csak hallottam, de az astrát már lakatoltuk is ^_^ (szákszerűen a teszkóparkolóban :D ) Meg nála él tovább a volt bal első ülésem is. Nem lakik messze úgyhogy időnként találkozunk. Pepéében is ültem, most jut eszembe :D Te mindenkit zaklatsz telefonon hülye kérdésekkel? ;)
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Te mindenkit zaklatsz telefonon hülye kérdésekkel? ^_^ Lurdyhoz mikó mész ki e ?
spzoli Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Lurdyhoz mikó mész ki e ? 8kor kinn leszek e, egy kicsit..
Guest Sanci Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Asszem marad így, ennyiért nem fogok rátenni egy újabb adagot hogy azt is leszedjék :D :D Ha kell nekem van egy garnitúra Intrához hasonlító gagyisztáni fajta 14"-es :D viheted, csak ne fogja a helyet a garázsban ^_^ igaz az egyik picit repedt de a helyén fel se tűnik.. :D Te voltál már Sanciéba, ?? 1x :D de akkor is ledezés lett belőle ;) :D csak épp a tiedét kaptuk szét.. :D ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Gyáh, lőttem ma egy pözsóződ nyúfészliftes (pfujj de kókányul megcsinált sufnituningos) vasat.. :D ;)
Opeles90 Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 1x ^_^ de akkor is ledezés lett belőle ;) :D csak épp a tiedét kaptuk szét.. :D ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Gyáh, lőttem ma egy pözsóződ nyúfészliftes (pfujj de kókányul megcsinált sufnituningos) vasat.. :D :D http://s6.images.www.tvn.hu/2010/09/02/17/...50633f32ecc.jpg :D ;) Jaja Fúúú..láttam egy astrát... ilyen 2es golf felnik voltak alatta...Gyaaaa de ronda volt :D Nocsak...nincs rajta sín :D az enyém ettől sokkal szebb :D
Guest Sanci Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 :D :D Jaja Fúúú..láttam egy astrát... ilyen 2es golf felnik voltak alatta...Gyaaaa de ronda volt ;) Nocsak...nincs rajta sín :D az enyém ettől sokkal szebb :D Szép egy csoki lehetett ^_^ Hááát, maga a fény az szép volt rajta :D nagyon ugyanaz mint Zsóti barátom kadétjáé :D viszont a többi részlet :D mint az o.."haddnemondjamki" ;) nagyon elkapkodták rajta.. :D
dita Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 ^_^ Szia! :D Valamelyik nap mondtad, hogy rossz napod volt, aztán jól eltűntél. Reggel így találtam :D http://pics.coldline.hu/pics/84812-20100902-oSnFpb.jpg Sajnálom. ;) Pár évvel ezelött lomtalanítás napján, gondoltam bekéretszkedem a szomszéd udvarba (mert akkor még nem volt kész a bejáróm) biztos, ami biztos. Reggel 7-kor kimegyek és már nem volt az orrán a Lada embléma. :D
Opeles90 Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Szép egy csoki lehetett ^_^ Hááát, maga a fény az szép volt rajta :D nagyon ugyanaz mint Zsóti barátom kadétjáé ;) viszont a többi részlet :D mint az o.."haddnemondjamki" :D nagyon elkapkodták rajta.. :D Huri kocsiját láttad mostanság?? teteje fehér, orra fekete, és félig fekete félig sárga a kocsi. Kuuuuuuurvajól néz ki. Nem festette, hanem fóliázta. Leírva fura..de látni kell. :D Nagyon összhangban van minden.
Guest Sanci Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Reggel 7-kor kimegyek és már nem volt az orrán a Lada embléma. :D Ez kelet :D mióta kollégáék garázsát (4 házzal arrébb) kirámolták azóta én is 6 lakatra zárom ^_^ ha már be akar jutni küzdjön meg vele ;) kijutni meg nem valószínű, hogy a saját lábán fog.. ;) Huri kocsiját láttad mostanság?? teteje fehér, orra fekete, és félig fekete félig sárga a kocsi. Kuuuuuuurvajól néz ki. Nem festette, hanem fóliázta. Fotókon láttam a műveletet :D érdekesen nézhet ki :D nekem meg lefóliázhatná fekára a kilincseket, az első lökin a fekete részt meg az oldalán az élvédőket mondjuk csak úgy unalomtöltésként.. :D
Opeles90 Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Fotókon láttam a műveletet :D érdekesen nézhet ki ^_^ nekem meg lefóliázhatná fekára a kilincseket, az első lökin a fekete részt meg az oldalán az élvédőket mondjuk csak úgy unalomtöltésként.. :D Szólj neki, hátha megcsinálja ;) micsoda tuningverda :D dászíííp
Guest Sanci Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Szólj neki, hátha megcsinálja :D Jópízír amit csak fóliázni lehet.. ^_^ Holnap járok feléd, megyek a Derékre a Hella ablakmosiért :D Bosch nem volt, ezt is rendelni kellett és nem ócó.. :D
Opeles90 Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Jópízír amit csak fóliázni lehet.. ^_^ Holnap járok feléd, megyek a Derékre a Hella ablakmosiért :D Bosch nem volt, ezt is rendelni kellett és nem ócó.. :D mikor leszel erre?Hánykörül? Nem szeretem a deréken azt a helyet.. átbactak 1szer.. termosztátot és a tömítőt külön-külön adták. :D :D :D ;) De sok köze van a remushoz
Recommended Posts