pszilaj Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Na tűnés svájcaba :D :D Valami mókás csokit hozhatnál ^_^ Olyat Ámszterdámból lehet hozni! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Majd este, még lurdyba is ki kell nézzek. Kurnél kap játszós téligumit. ^_^ Kolbászostarjás jó lesz? :D Mikó mész ki ? Pont jól lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Mikó mész ki ? Pont jól lesz ^_^ Fél10kor van indulás, tehát 8körül leszek egy keveset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Reggel így találtam Rohadjon le a keze ^_^ Haver polojáról csak a jobbhátsó dísztárcsát és szelepsapkát lopta le valami aljas Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Sok boldogságot az ifjú párnak, és egy szekérderék (ez esetben egy astra derék) gyereket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Rohadjon le a keze ^_^ Haver polojáról csak a jobbhátsó dísztárcsát és szelepsapkát lopta le valami aljas És még mindig jobban jártam mint Hening anno... :D Néztem, szebb állapotú darabok (amik még mindig sz.rabbul néznek ki mint az enyémek) kerülnek 12e körülbe... Asszem marad így, ennyiért nem fogok rátenni egy újabb adagot hogy azt is leszedjék :D ;) Hádebazzzeg... ha egy kopott, horpadt 16 éves autót nem hagynak békén a parkolóban, akkor mi a f.szommal lehet járni?? Tegnap küllőnként sikáltam el őket... Biztos túl szép lett... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 És még mindig jobban jártam mint Hening anno... :D Néztem, szebb állapotú darabok (amik még mindig sz.rabbul néznek ki mint az enyémek) kerülnek 12e körülbe... Asszem marad így, ennyiért nem fogok rátenni egy újabb adagot hogy azt is leszedjék :D :D Hádebazzzeg... ha egy kopott, horpadt 16 éves autót nem hagynak békén a parkolóban, akkor mi a f.szommal lehet járni?? Tegnap küllőnként sikáltam el őket... Biztos túl szép lett... ^_^ lehet ;) Én kib*sztam az ilyenekkel...dísztárcsát se teszek rá. :D Az eredeti gyáriakat se teszem fel. Minek? úgyis előbbutóbb lenyúlják. 1 gyárit leszedtek róla..szereztem másikat. Tavaly míg felkerült rá a téligumi úgy volt azzal a dísztárcsagarniturával. de eltettem őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Csak messziről. Igazából a veteránokon kívül egy autót sem nézegettem meg úgy igazán. ^_^ SP Astrája érdekelt volna de a fosós mindíg bezárta. Pedig beültettem volna a kisTomit,hogy játszon a kapcsolókkal a bőrülésen állva. :D Nekem engedte, hogy üljek a bal egyben, igaz ott volt és szereltünk Invictus-szal. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Engem be engedett az autójának bal első ülésébe, igaz ott volt és szereltünk Invictus-szal. :D Most mondjam hogy én meg már voltam a csomagtartójában? ^_^ :D :D (ott nem esett az eső, evvan ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Most mondjam hogy én meg már voltam a csomagtartójában? ^_^ :D :D (ott nem esett az eső, evvan ;) ) Te voltál már Sanciéba, ??Ditáéba??, enyémbe :D Azt nemtudom voltál-e Ditáéba, csak gondolom amikor nem indult akkor próbáltál indítózni és beleültél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Te voltál már Sanciéba, ??Ditáéba??, enyémbe :D Azt nemtudom voltál-e Ditáéba, csak gondolom amikor nem indult akkor próbáltál indítózni és beleültél :D Jah. Meg Janiéba, meg Novyéba (csak a HRR-ben) , és időnként még a sajátomba is beleülök ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Jah. Meg Janiéba, meg Novyéba (csak a HRR-ben) , és időnként még a sajátomba is beleülök ^_^ Jani-t már régóta ismerem, de még a Kadettját sem láttam. :D Már ha Errant-ról van szó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Jani-t már régóta ismerem, de még a Kadettját sem láttam. :D Már ha Errant-ról van szó. :D Róla. (szerinted honnan kuncsorogtam el a számodat? :D ) A Kadettról én is csak hallottam, de az astrát már lakatoltuk is ^_^ (szákszerűen a teszkóparkolóban ;) ) Meg nála él tovább a volt bal első ülésem is. Nem lakik messze úgyhogy időnként találkozunk. Pepéében is ültem, most jut eszembe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Róla. (szerinted honnan kuncsorogtam el a számodat? :D ) A Kadettról én is csak hallottam, de az astrát már lakatoltuk is ^_^ (szákszerűen a teszkóparkolóban :D ) Meg nála él tovább a volt bal első ülésem is. Nem lakik messze úgyhogy időnként találkozunk. Pepéében is ültem, most jut eszembe :D Te mindenkit zaklatsz telefonon hülye kérdésekkel? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Te mindenkit zaklatsz telefonon hülye kérdésekkel? ^_^ Lurdyhoz mikó mész ki e ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Lurdyhoz mikó mész ki e ? 8kor kinn leszek e, egy kicsit.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Asszem marad így, ennyiért nem fogok rátenni egy újabb adagot hogy azt is leszedjék :D :D Ha kell nekem van egy garnitúra Intrához hasonlító gagyisztáni fajta 14"-es :D viheted, csak ne fogja a helyet a garázsban ^_^ igaz az egyik picit repedt de a helyén fel se tűnik.. :D Te voltál már Sanciéba, ?? 1x :D de akkor is ledezés lett belőle ;) :D csak épp a tiedét kaptuk szét.. :D ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Gyáh, lőttem ma egy pözsóződ nyúfészliftes (pfujj de kókányul megcsinált sufnituningos) vasat.. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 1x ^_^ de akkor is ledezés lett belőle ;) :D csak épp a tiedét kaptuk szét.. :D ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Gyáh, lőttem ma egy pözsóződ nyúfészliftes (pfujj de kókányul megcsinált sufnituningos) vasat.. :D :D http://s6.images.www.tvn.hu/2010/09/02/17/...50633f32ecc.jpg :D ;) Jaja Fúúú..láttam egy astrát... ilyen 2es golf felnik voltak alatta...Gyaaaa de ronda volt :D Nocsak...nincs rajta sín :D az enyém ettől sokkal szebb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 :D :D Jaja Fúúú..láttam egy astrát... ilyen 2es golf felnik voltak alatta...Gyaaaa de ronda volt ;) Nocsak...nincs rajta sín :D az enyém ettől sokkal szebb :D Szép egy csoki lehetett ^_^ Hááát, maga a fény az szép volt rajta :D nagyon ugyanaz mint Zsóti barátom kadétjáé :D viszont a többi részlet :D mint az o.."haddnemondjamki" ;) nagyon elkapkodták rajta.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 ^_^ Szia! :D Valamelyik nap mondtad, hogy rossz napod volt, aztán jól eltűntél. Reggel így találtam :D http://pics.coldline.hu/pics/84812-20100902-oSnFpb.jpg Sajnálom. ;) Pár évvel ezelött lomtalanítás napján, gondoltam bekéretszkedem a szomszéd udvarba (mert akkor még nem volt kész a bejáróm) biztos, ami biztos. Reggel 7-kor kimegyek és már nem volt az orrán a Lada embléma. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Szép egy csoki lehetett ^_^ Hááát, maga a fény az szép volt rajta :D nagyon ugyanaz mint Zsóti barátom kadétjáé ;) viszont a többi részlet :D mint az o.."haddnemondjamki" :D nagyon elkapkodták rajta.. :D Huri kocsiját láttad mostanság?? teteje fehér, orra fekete, és félig fekete félig sárga a kocsi. Kuuuuuuurvajól néz ki. Nem festette, hanem fóliázta. Leírva fura..de látni kell. :D Nagyon összhangban van minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Reggel 7-kor kimegyek és már nem volt az orrán a Lada embléma. :D Ez kelet :D mióta kollégáék garázsát (4 házzal arrébb) kirámolták azóta én is 6 lakatra zárom ^_^ ha már be akar jutni küzdjön meg vele ;) kijutni meg nem valószínű, hogy a saját lábán fog.. ;) Huri kocsiját láttad mostanság?? teteje fehér, orra fekete, és félig fekete félig sárga a kocsi. Kuuuuuuurvajól néz ki. Nem festette, hanem fóliázta. Fotókon láttam a műveletet :D érdekesen nézhet ki :D nekem meg lefóliázhatná fekára a kilincseket, az első lökin a fekete részt meg az oldalán az élvédőket mondjuk csak úgy unalomtöltésként.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Fotókon láttam a műveletet :D érdekesen nézhet ki ^_^ nekem meg lefóliázhatná fekára a kilincseket, az első lökin a fekete részt meg az oldalán az élvédőket mondjuk csak úgy unalomtöltésként.. :D Szólj neki, hátha megcsinálja ;) micsoda tuningverda :D dászíííp Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Szólj neki, hátha megcsinálja :D Jópízír amit csak fóliázni lehet.. ^_^ Holnap járok feléd, megyek a Derékre a Hella ablakmosiért :D Bosch nem volt, ezt is rendelni kellett és nem ócó.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Jópízír amit csak fóliázni lehet.. ^_^ Holnap járok feléd, megyek a Derékre a Hella ablakmosiért :D Bosch nem volt, ezt is rendelni kellett és nem ócó.. :D mikor leszel erre?Hánykörül? Nem szeretem a deréken azt a helyet.. átbactak 1szer.. termosztátot és a tömítőt külön-külön adták. :D :D :D ;) De sok köze van a remushoz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts