Dáwid Elküldve Szeptember1, 2010 Elküldve Szeptember1, 2010 13 milliárd kiszabott bünti, ebból 9.1 milliárd már csengetve. Hálás.... Mé' mentél ilyen gyorsan? :D És ilyen sokszor... ^_^
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Mé' mentél ilyen gyorsan? :D És ilyen sokszor... ^_^ 9 pont azért jár :D
zotya975 Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 :D ;) :D :D ink gyere fát vágni!! ^_^ :D ;) hungizás kész? :D :D ;) Á, tegnap is este 8-kor értem haza. :D Kaptam reggel még egy teknősbékát, nem mertem betenni a másik kettő mellé, mndom nem vagyok otthon nehogy harc legyen, hát beraktam a kádba. Gondolom hogyan néztek amikor fürödni akartak a lányok. :D ;) Most csinálhatok nagyobb terráriumot, mert elférnek ugyan , de szinte csak élére állítva.
rtomi Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 A fönököm Ignisében az én 16 éves Astrám lámpa, és tükörkapcsolója van, ráadásul simán az ajtóba beszabva egyáltalán nem esik kézre. Igényesség, az van. :D Úgysem használod minden nap. :D Egyéként az új SWIFT-nek 5 csillagos lett a töréstesztje. Tudunk mi autót gyártani. Most,hogy napi szinten több száz darabot kell vezetnem nem is annyira rossz. :D Főleg a digitklímás,start-stop rendszeres,gombbalindulós,"Blútuszos" autórádiós,ülésfűtéses,gyárilag 16-os kerékkel és hátsó tárcsafékkelszerelt,tempomatos tetszik.(Aminek a kormányoszlopa 4 irányban állítható) ^_^ Hadd dicsekedjek kicsit: (Ma volt a nagy nap! ;) Szép nagy előszoba. :D Drakulálok! Neked se legyen jobb mint nekem. :D
pebe Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Reggel így találtam ^_^ Az enyém is pont ilyen, csak fehérek az első indexbúrák. Akkor az enyémet már utólag cserélték? Nem gondolkodtál még a cserén? Szerintem jobban néz ki fehér búrával...
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Az enyém is pont ilyen, csak fehérek az első indexbúrák. Akkor az enyémet már utólag cserélték? Nem gondolkodtál még a cserén? Szerintem jobban néz ki fehér búrával... Gondolkoztam már cserén, és tutira marad ilyen ^_^ Ha az autód 93-as, akkor tuti cserélték.
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Az enyém is pont ilyen, csak fehérek az első indexbúrák. Akkor az enyémet már utólag cserélték? Nem gondolkodtál még a cserén? Szerintem jobban néz ki fehér búrával... Sokat fiatalit az autón ^_^
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Sokat fiatalit az autón ^_^ A dísztárcsáim többet... :D
FPepe Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Sokat fiatalit az autón :D Van, akinek az eredeti design megőrzése fontosabb szempont, mint a fiatalítás ^_^ Amúgy a Tiédről van kép? Én még csak a régi "mélykéket" láttam anno élőben, ha jól értelmeztem, azóta már cserélted a gépet :D
spzoli Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Van, akinek az eredeti design megőrzése fontosabb szempont, mint a fiatalítás ^_^ Amúgy a Tiédről van kép? Én még csak a régi "mélykéket" láttam anno élőben, ha jól értelmeztem, azóta már cserélted a gépet :D
FPepe Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 http://pics.coldline.hu/pics/79996-20100823-tBeJlf.jpg És valódi színekkel? ^_^
rtomi Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 És valódi színekkel? :D Ezek valódi szinek. :D Az 5 ajtós autó Invictusé. Remélem Pifta nem baj. ^_^
FPepe Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Ezek valódi szinek. :D Az 5 ajtós autó Invictusé. http://lh4.ggpht.com/_3d_YAZHD6Xo/TFUipCA6...blitz%20158.jpg http://lh3.ggpht.com/_3d_YAZHD6Xo/TFUioKmJ...blitz%20157.jpg Remélem Pifta nem baj. ^_^ Köszi Tomi!
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Remélem Pifta nem baj. ^_^ Nem :D Amúgy aza a fekete Kadett nagyon komoly volt. Megnézegetted ? :D
spzoli Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Nem :D Amúgy aza a fekete Kadett nagyon komoly volt. Megnézegetted ? :D Csak a porsche féktárcsák elhagyták magukat, és kissé szét voltak repedezve. ^_^
Guest Sanci Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Hadd dicsekedjek kicsit: (Ma volt a nagy nap! :D ) Ha nem látnátok egy darabig, tudjátok miért! :D ^_^ ;) Gratula és üdv a klubban! ;) Neked se legyen jobb mint nekünk.. :D :D :D
rtomi Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Nem :D Amúgy aza a fekete Kadett nagyon komoly volt. Megnézegetted ? :D Csak messziről. Igazából a veteránokon kívül egy autót sem nézegettem meg úgy igazán. ^_^ SP Astrája érdekelt volna de a fosós mindíg bezárta. Pedig beültettem volna a kisTomit,hogy játszon a kapcsolókkal a bőrülésen állva. :D
spzoli Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Csak messziről. Igazából a veteránokon kívül egy autót sem nézegettem meg úgy igazán. ^_^ SP Astrája érdekelt volna de a fosós mindíg bezárta. Pedig beültettem volna a kisTomit,hogy játszon a kapcsolókkal a bőrülésen állva. :D Hát, sajnos még mindig itthon vagyunk, és ez utólag be is bizonyosodott...(eltűnt laptop) Jennersdorfban végig lehúzott ablakokkal állt a verda, bele nem nyúlt senki, pedig még távolról is figyeltem. :D Ilyenkor hívj fel, aztán megnézitek. :D
rtomi Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Hát, sajnos még mindig itthon vagyunk, és ez utólag be is bizonyosodott...(eltűnt laptop) Jennersdorfban végig lehúzott ablakokkal állt a verda, bele nem nyúlt senki, pedig még távolról is figyeltem. :D Ilyenkor hívj fel, aztán megnézitek. ;) yóó. ^_^ A gyereket nem ültettem volna bele. :D Remélem nem lesz jellemző a Blitzre ez a lopkodás. A 3.-on asszem Abádszalókon Hemiéket könnyítette meg pár elektronikai cuccal valami kocsog. :D sajnos ez MAGYARISZTÁN. :D
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Csak a porsche féktárcsák elhagyták magukat, és kissé szét voltak repedezve. ^_^ Na tűnés svájcaba :D :D Valami mókás csokit hozhatnál :D
spzoli Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Na tűnés svájcaba :D :D Valami mókás csokit hozhatnál ^_^ Majd este, még lurdyba is ki kell nézzek. Kurnél kap játszós téligumit. :D Kolbászostarjás jó lesz? ;)
Recommended Posts