Dáwid Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 13 milliárd kiszabott bünti, ebból 9.1 milliárd már csengetve. Hálás.... Mé' mentél ilyen gyorsan? :D És ilyen sokszor... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Mé' mentél ilyen gyorsan? :D És ilyen sokszor... ^_^ 9 pont azért jár :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 :D ;) :D :D ink gyere fát vágni!! ^_^ :D ;) hungizás kész? :D :D ;) Á, tegnap is este 8-kor értem haza. :D Kaptam reggel még egy teknősbékát, nem mertem betenni a másik kettő mellé, mndom nem vagyok otthon nehogy harc legyen, hát beraktam a kádba. Gondolom hogyan néztek amikor fürödni akartak a lányok. :D ;) Most csinálhatok nagyobb terráriumot, mert elférnek ugyan , de szinte csak élére állítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 A fönököm Ignisében az én 16 éves Astrám lámpa, és tükörkapcsolója van, ráadásul simán az ajtóba beszabva egyáltalán nem esik kézre. Igényesség, az van. :D Úgysem használod minden nap. :D Egyéként az új SWIFT-nek 5 csillagos lett a töréstesztje. Tudunk mi autót gyártani. Most,hogy napi szinten több száz darabot kell vezetnem nem is annyira rossz. :D Főleg a digitklímás,start-stop rendszeres,gombbalindulós,"Blútuszos" autórádiós,ülésfűtéses,gyárilag 16-os kerékkel és hátsó tárcsafékkelszerelt,tempomatos tetszik.(Aminek a kormányoszlopa 4 irányban állítható) ^_^ Hadd dicsekedjek kicsit: (Ma volt a nagy nap! ;) Szép nagy előszoba. :D Drakulálok! Neked se legyen jobb mint nekem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Reggel így találtam ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Lelopták a dísztárcsát ? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Lelopták a dísztárcsát ? ^_^ le... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Reggel így találtam ^_^ Az enyém is pont ilyen, csak fehérek az első indexbúrák. Akkor az enyémet már utólag cserélték? Nem gondolkodtál még a cserén? Szerintem jobban néz ki fehér búrával... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Az enyém is pont ilyen, csak fehérek az első indexbúrák. Akkor az enyémet már utólag cserélték? Nem gondolkodtál még a cserén? Szerintem jobban néz ki fehér búrával... Gondolkoztam már cserén, és tutira marad ilyen ^_^ Ha az autód 93-as, akkor tuti cserélték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Az enyém is pont ilyen, csak fehérek az első indexbúrák. Akkor az enyémet már utólag cserélték? Nem gondolkodtál még a cserén? Szerintem jobban néz ki fehér búrával... Sokat fiatalit az autón ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Sokat fiatalit az autón ^_^ A dísztárcsáim többet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Sokat fiatalit az autón :D Van, akinek az eredeti design megőrzése fontosabb szempont, mint a fiatalítás ^_^ Amúgy a Tiédről van kép? Én még csak a régi "mélykéket" láttam anno élőben, ha jól értelmeztem, azóta már cserélted a gépet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Van, akinek az eredeti design megőrzése fontosabb szempont, mint a fiatalítás ^_^ Amúgy a Tiédről van kép? Én még csak a régi "mélykéket" láttam anno élőben, ha jól értelmeztem, azóta már cserélted a gépet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 http://pics.coldline.hu/pics/79996-20100823-tBeJlf.jpg És valódi színekkel? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 És valódi színekkel? :D Ezek valódi szinek. :D Az 5 ajtós autó Invictusé. Remélem Pifta nem baj. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Ezek valódi szinek. :D Az 5 ajtós autó Invictusé. http://lh4.ggpht.com/_3d_YAZHD6Xo/TFUipCA6...blitz%20158.jpg http://lh3.ggpht.com/_3d_YAZHD6Xo/TFUioKmJ...blitz%20157.jpg Remélem Pifta nem baj. ^_^ Köszi Tomi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Remélem Pifta nem baj. ^_^ Nem :D Amúgy aza a fekete Kadett nagyon komoly volt. Megnézegetted ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Nem :D Amúgy aza a fekete Kadett nagyon komoly volt. Megnézegetted ? :D Csak a porsche féktárcsák elhagyták magukat, és kissé szét voltak repedezve. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Hadd dicsekedjek kicsit: (Ma volt a nagy nap! :D ) Ha nem látnátok egy darabig, tudjátok miért! :D ^_^ ;) Gratula és üdv a klubban! ;) Neked se legyen jobb mint nekünk.. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Nem :D Amúgy aza a fekete Kadett nagyon komoly volt. Megnézegetted ? :D Csak messziről. Igazából a veteránokon kívül egy autót sem nézegettem meg úgy igazán. ^_^ SP Astrája érdekelt volna de a fosós mindíg bezárta. Pedig beültettem volna a kisTomit,hogy játszon a kapcsolókkal a bőrülésen állva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Csak messziről. Igazából a veteránokon kívül egy autót sem nézegettem meg úgy igazán. ^_^ SP Astrája érdekelt volna de a fosós mindíg bezárta. Pedig beültettem volna a kisTomit,hogy játszon a kapcsolókkal a bőrülésen állva. :D Hát, sajnos még mindig itthon vagyunk, és ez utólag be is bizonyosodott...(eltűnt laptop) Jennersdorfban végig lehúzott ablakokkal állt a verda, bele nem nyúlt senki, pedig még távolról is figyeltem. :D Ilyenkor hívj fel, aztán megnézitek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Hát, sajnos még mindig itthon vagyunk, és ez utólag be is bizonyosodott...(eltűnt laptop) Jennersdorfban végig lehúzott ablakokkal állt a verda, bele nem nyúlt senki, pedig még távolról is figyeltem. :D Ilyenkor hívj fel, aztán megnézitek. ;) yóó. ^_^ A gyereket nem ültettem volna bele. :D Remélem nem lesz jellemző a Blitzre ez a lopkodás. A 3.-on asszem Abádszalókon Hemiéket könnyítette meg pár elektronikai cuccal valami kocsog. :D sajnos ez MAGYARISZTÁN. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Csak a porsche féktárcsák elhagyták magukat, és kissé szét voltak repedezve. ^_^ Na tűnés svájcaba :D :D Valami mókás csokit hozhatnál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Na tűnés svájcaba :D :D Valami mókás csokit hozhatnál ^_^ Majd este, még lurdyba is ki kell nézzek. Kurnél kap játszós téligumit. :D Kolbászostarjás jó lesz? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts